Sayfa 921/1002 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,361 - 7,368 arası.

Konu: Viop-XXXI

1.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    200 lot fezaya gitse ne olur��
    Demek istediğim de bu
    200bin alırsan sürünür
    Hamdım Piştim Yandım

2. 35.75 10 kısa,uzunlar iş yapmadı bakalım bu ne yapacak?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bence unutulursa sürünürdü, sen satmadan hiçbir hisse gitmez, haa çıtırlık az bişii alırsan o başka, bi deneye bişii demezler

Demek istediğim de bu
    200 bin alırsan sürünür
    geçen de arkadaşımın kardeşi yeni borsaya girdi 500,00 parayla ne kadarını konya çimentoya yatırdı bilemiyorum'da yarısından fazlasıdır diye tahmin ediyorum eskiler bilir bir senette yüklü bir alımı tahtanın sahipleri yapmamışsa o yabancıyı bıktırıp usandırır artık

4. Kulakları cınlasın altınorta abi bundan 8-10 yıl önce bitcoin al reis bikaç dene dediydi, keşke dememek için kim ne derse bikaç dene alıp unutmak lazım.
    borsa zaten hikaye anlatma yeri değil mi, aradan beş on yıl geçer keşke çok alsaymışık deriz.
    bi kulağında ikigözüm abinin çınlatayım, geçen sene 6-7 li fiyattaydı nuhcim al bikaç tane dediydi. onuda almadık, o da uçtu
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by Viop& Yazıyı Oku
    70'den vermiştim hey gidi günler;elimde hisse sadece Petun var o da mantara bağladı;verdiklerim bryat,nuh,marshall,alcar;çok cesaretsiz davranmışım,%20 kar alınca bişey sanıyoduk...
    Petun bes gibi kağıttır her ay alım yapmıyosanız geçen sene 10 senede bir yaptığı hareketi yaptı bi 10 sene yatar..

6.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Petun bes gibi kağıttır her ay alım yapmıyosanız geçen sene 10 senede bir yaptığı hareketi yaptı bi 10 sene yatar..
    Orda yüklü malım var,temettülerini eklesem yeter,dursun bakalım...

7. Gene geldi dayandı kalın kalın kademelerin olduğu 1636 - 40 aralığına. Bakıyor herhalde hesap yapıyor bu malı alsam ne olur almasam ne olur style. Bu bayıklığın bu günler süren testerenin sonunu hepimiz biliyoruz herkes vaziyet alsın 3 vakte çarşı karışır.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Gene geldi dayandı kalın kalın kademelerin olduğu 1636 - 40 aralığına. Bakıyor herhalde hesap yapıyor bu malı alsam ne olur almasam ne olur style. Bu bayıklığın bu günler süren testerenin sonunu hepimiz biliyoruz herkes vaziyet alsın 3 vakte çarşı karışır.
    bankaları aldılar .....çok kişi long ...bana ilginç geldi.....sert hareketler olabilr...bant aralığı daha geniş olacak dikkat etmeli.....

Sayfa 921/1002 İlkİlk ... 421821871911919920921922923931971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •