Kchol de tık yok neredeyse... Ilginç bir borsamız var, tek başına ford, KCHOL ü satın alabilecek piyasa değerinde... Ama fordun sahibi Kchol sürünüyor.. İlginç bir borsamız var
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kchol de tık yok neredeyse... Ilginç bir borsamız var, tek başına ford, KCHOL ü satın alabilecek piyasa değerinde... Ama fordun sahibi Kchol sürünüyor.. İlginç bir borsamız var
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!
Hani şu bikaç sayfa ötede yüzde1000 prim yabmış, grafikisinde alım yerini gösterdiğin hisse gibin düşün, aradan üçbeş yıl geçince, way be zamanında alıp unutsaydık dediğin işte büüüle bişii yani bilmem anlatabildim mi,,, Haaa şimdi ben büüüle yazdım diye alırsın düşer sen aldıkça o düşerse orasına karışmam![]()
Hamdım Piştim Yandım
Yıllar önce seans salonunda bir abi sadece konya çimento alıyordu, o zamanlar 10-15 gibi bir şeydi ki kesin bölünme falan da olmuştur, bize de alın unutun diyordu ama biz iplemediydik dahası egyo,memsa falan alıp satıyorduk. Biz kısa yoldan voleyi vurmaya çalışırken o adam muhtemelen para sayma makinesi falan almıştır. Egyo,memsa ne mi oldu? Battı emenike![]()
Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir
Yer İmleri