Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 7,393 - 7,400 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Kchol de tık yok neredeyse... Ilginç bir borsamız var, tek başına ford, KCHOL ü satın alabilecek piyasa değerinde... Ama fordun sahibi Kchol sürünüyor.. İlginç bir borsamız var

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    o zaman ilgili dostlara müjdeler olsun diyebiliriz ne halleri varsa görsün ...
    Hani şu bikaç sayfa ötede yüzde1000 prim yabmış, grafikisinde alım yerini gösterdiğin hisse gibin düşün, aradan üçbeş yıl geçince, way be zamanında alıp unutsaydık dediğin işte büüüle bişii yani bilmem anlatabildim mi,,, Haaa şimdi ben büüüle yazdım diye alırsın düşer sen aldıkça o düşerse orasına karışmam
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Haaa şimdi ben büüüle yazdım diye alırsın düşer sen aldıkça o düşerse orasına karışmam
    ben alıp satmam böyle hisseleri korkmana gerek yok
    hani derler ya Allah sahibine bağışlasın diye

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hani şu bikaç sayfa ötede yüzde1000 prim yabmış, grafikisinde alım yerini gösterdiğin hisse gibin düşün, aradan üçbeş yıl geçince, way be zamanında alıp unutsaydık dediğin işte büüüle bişii yani bilmem anlatabildim mi,,, Haaa şimdi ben büüüle yazdım diye alırsın düşer sen aldıkça o düşerse orasına karışmam
    almayı düşünmüyorum ama; bende şimdi derinliğini açtım....
    5-10 dakikadır göz atıyorum....

Yıllar önce seans salonunda bir abi sadece konya çimento alıyordu, o zamanlar 10-15 gibi bir şeydi ki kesin bölünme falan da olmuştur, bize de alın unutun diyordu ama biz iplemediydik dahası egyo,memsa falan alıp satıyorduk. Biz kısa yoldan voleyi vurmaya çalışırken o adam muhtemelen para sayma makinesi falan almıştır. Egyo,memsa ne mi oldu? Battı emenike
    Yazdıklarım kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Yıllar önce seans salonunda bir abi sadece konya çimento alıyordu, o zamanlar 10-15 gibi bir şeydi ki kesin bölünme falan da olmuştur, bize de alın unutun diyordu ama biz iplemediydik dahası egyo,memsa falan alıp satıyorduk. Biz kısa yoldan voleyi vurmaya çalışırken o adam muhtemelen para sayma makinesi falan almıştır. Egyo,memsa ne mi oldu? Battı emenike
    paralarının içinde yüzüyodur....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
     Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Yıllar önce seans salonunda bir abi sadece konya çimento alıyordu....
    seans salonu...hangi bankanın....

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben alıp satmam böyle hisseleri korkmana gerek yok
    hani derler ya Allah sahibine bağışlasın diye
    Bende pırtföyümü şekillendirecem, bu zamana kadar hep mantıklı düşündük kazanamadık, bundan sonra mantıksız seçim yabcam, çok pirimli hisselerde alsat yabcam, mesela fort gibi hektaş gibi senetler
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 925/1002 İlkİlk ... 425825875915923924925926927935975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •