İlk defa böyle bir meyve duydum desem.
Yemeyi geçtim, duymadım bile.
Benim cahilliğim olsa gerek.
Emekliler rahatça tüketebiliyormuş.
Printable View
Haklısın.
Ülkede yasa insanı korumuyor.
Rusya, orta asya vs gibi ülkelerde bu nedenle mafya İHTİYACI ortaya çıkıyor.
Mahkemelerin işini mafya yapıyor.
Bir forumda okumuştum.
Üniversitelerde MEB gibi norm kadro olacaktı. Yani her rektör sülalesini, tarikatın, partinin işaret ettiği adamları ihtiyaç dışı alamayacaklardı.
Ne oldu? YÖK ün bu düzenlemesine uyan tek rektör ve bizati YÖK ün kendisi uymamış.
Anlatılana göre bir Fakültede tek bir prof yokken ve buradakilere referansları olmadığı için kadro çıkmazken hiç öğrencisi olmayan bölümlerde 20 prof varken hala prof ilanı görüyormuşsun.
Ye kürküm ye.
Tarikattan, partiden etkili adamın olduğunda 70 bin TL maaş sana hediye. Emekliye elleri titrerken ihtiyaç dışı bu bedelleri tüm halk ödemiyor mu?
Hiç derse girmeyip Prof olanların bazıları ise yurt dışında bu amaçla kurulan paravan dergilerle 3-5 yayınla prof oldukları da söyleniyor.
Düşünsene güya Pakistan dergisi, yayınları yüzde 95 i Türkçe...
Yerel seçimlerden sonra ne olacağını göreceğiz.
"Tasarruf tedbirleri bütün bakanlıklar için önemli ama valilerimiz için çok önemli. Hepiniz tasarruf tedbirlerine uymakla mükellefsiniz" diyen Şimşek, "Taşıt kullanımından tanıtım giderlerine kadar bu alanda hassasiyet gerekiyor. 2024 yılında biz bütçeye tam uyarsak 2,7 trilyon lira açık vereceğiz. O açığı nasıl finanse edeceğiz? Borçla. Borçla finanse etmek bugünkü yüksek faiz sürecinde memleketin imkânlarının yatırım ve hizmet yerine faize gitmesi demektir" diye konuştu.
https://www.akdenizgercek.com.tr/bak...apti-togg-alin