Akp li olan ona inananla olmayan arasında çok ekonomik fark var. Akp li olanlar rte ne derse ona inandı planını ona göre yaptı ve battı. Benim en son ki patronum bana kızıyordu fanatik rte li. En son aradı sen haklıymışsin bu adam ülkeyi mahvetti dedi. Adam medikalci ve hastane geri ödemeleri 1-2 yıl arasında. Bu adam 2021 Aralık'ta ihaleye girerken kur tahmini 15 değildir. O gün ki faizi düşünün. İhaleye rte ye inanarak üstüne %10-30 arasında kar koydu girdi. Bugün kur 30 faizler %60 ve bu adam 2023 aralığın faturasını 2025 yılının sonunda alacak. Benim patronun kaybedeceği hiç bir şey kalmadı muhtemelen 10 milyon ekside kredi borcu vardır. Çekebildigi kadar Krediyi çeker çarkı döndürür yiyebildiğini yer. Batiktsn çıkması imkansız. Bu adam rte döneminde 100 daire bir işhanı bir okul binası bir de Konya'nın kıymetli yerinde 2 milyon dolarlik dükkan yedi. Şuan sahibi olduğu ev araba hiç bir şey yok. Sadece emekli maaşı var o da en düşük.
Ayhan başkanım ile belediye seçimleri konusunda iddiaya girdik. Yrp zafer saadet partisi ayrı girerse ben bunlar akp MHP den alır diyorum.
Eğer bu söylediğin nokta virgül doğruysa bu adamı tanımak isterdim, benim gördüğüm Reisçiler hep , az , çok nemalanan veya emekli takımı, böylesini ilk kez duyuyorum insan yere 100 lirası düşse bayağı bakınır bu adam 100 dairenin ilk ini kaybedince neden aymamış anlamak fevkalade zor.
Yani geri zekalı olsa başta o parayı yapamazdı. Bir terslik var. Anlamadım.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Altına kıydılar.
Ons : 2.025
Kastırsef ustad koooşşş
Emekliler çok ama çok mutlu. Allah bereket versin diyor. Hiç prim yatırmadan bankadan kredi çekerek yada az bir ödeme ile 10.000 kapıldı. Asıl sorun yıllarca prim ödeyenlere de 10.000. Hayaldi gerçek oldu. Tak parti taktı.
Yer İmleri