Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    %5 ile emeklilerimiz

Rahat rahat Granadilla’sını yiyecek

İlk defa böyle bir meyve duydum desem.
    Yemeyi geçtim, duymadım bile.
    Benim cahilliğim olsa gerek.
    Emekliler rahatça tüketebiliyormuş.

2.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustası....rizeli....onurlu gururlu çalışkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeşiz....baba kan tükürüyor .çalışıyor ....ev yapıyor çocuklarına bakıyor....bir kaç hafta sonra ....

Olduğu yerde kaldı....vakit geçmiş...sol ciğer kaput....kaburgalar ciğere yapışmış.......sol ciğerin yarısını aldılar....kaburgaların yarısı çürümüş onlarıda aldılar....

Baba heybeli adada...ölür diye bıraktılar yaşadı....2 yıl ameliyat tedavi...evde aş iş baba yok....ben zeytini üç sefer ısırarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaşığı yersin...

Geldik bugüne......evin geçmişi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmış...kan tükürerek yapılan ev....bedel ödeyen ailem...

Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!

Gaspmı yapıyon.....kafamı yapıyon....!!!!!!!!!!
    Haklısın.

Ülkede yasa insanı korumuyor.

Rusya, orta asya vs gibi ülkelerde bu nedenle mafya İHTİYACI ortaya çıkıyor.

Mahkemelerin işini mafya yapıyor.

Bir forumda okumuştum.

Üniversitelerde MEB gibi norm kadro olacaktı. Yani her rektör sülalesini, tarikatın, partinin işaret ettiği adamları ihtiyaç dışı alamayacaklardı.

Ne oldu? YÖK ün bu düzenlemesine uyan tek rektör ve bizati YÖK ün kendisi uymamış.

Anlatılana göre bir Fakültede tek bir prof yokken ve buradakilere referansları olmadığı için kadro çıkmazken hiç öğrencisi olmayan bölümlerde 20 prof varken hala prof ilanı görüyormuşsun.

Ye kürküm ye.

Tarikattan, partiden etkili adamın olduğunda 70 bin TL maaş sana hediye. Emekliye elleri titrerken ihtiyaç dışı bu bedelleri tüm halk ödemiyor mu?

Hiç derse girmeyip Prof olanların bazıları ise yurt dışında bu amaçla kurulan paravan dergilerle 3-5 yayınla prof oldukları da söyleniyor.

Düşünsene güya Pakistan dergisi, yayınları yüzde 95 i Türkçe...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

3. Yerel seçimlerden sonra ne olacağını göreceğiz.

"Tasarruf tedbirleri bütün bakanlıklar için önemli ama valilerimiz için çok önemli. Hepiniz tasarruf tedbirlerine uymakla mükellefsiniz" diyen Şimşek, "Taşıt kullanımından tanıtım giderlerine kadar bu alanda hassasiyet gerekiyor. 2024 yılında biz bütçeye tam uyarsak 2,7 trilyon lira açık vereceğiz. O açığı nasıl finanse edeceğiz? Borçla. Borçla finanse etmek bugünkü yüksek faiz sürecinde memleketin imkânlarının yatırım ve hizmet yerine faize gitmesi demektir" diye konuştu.

https://www.akdenizgercek.com.tr/bak...apti-togg-alin

4.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Şehir hastaneleri de Araplara satılıyor

Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, bir şehir hastanesinin satışı için Körfez'den bir Arap yatırımcıyla görüşmelerin sürdüğünü, diğer kamu özel işbirliği (KÖİ) projelerinin bu satışı takip edebileceğini söyledi.

https://www.sozcu.com.tr/sehir-hasta...tiliyor-p15957
    hangi assetlerin satılacağını biz biliyoruz demişti reis

5.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    22 senedir emekliyi hep süründürdüler,2023 için dediler,ocak öyle geçti,temmuz dediler eylülde verilecek dediler,adamlar 2000 sonrası için intibakları vermediler,bu emekliden gık bile çıkmadı,çıkan sadece 3-5 kişiden ibaret,yalaka medyasıda devamlı müjde diye emekliylen dalgasını geçiyor,bu vaziyette hiç umut yok gibi gözükse bile,bakmışsınız aniden bir şey olmuş gümlemişler,zaten bekleniyor sistemde,çünkü burası Türkiye,ne olacağı hiç belli olmaz,kediyi bile sıkıştırırsan yüzüne dalar,olmuş millet barut fıçısı,patlarsa altında çokları kalır
    yakarsa dünyayı garipler yakar

-Müslüm baba

6.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Neden herkeş zamlı mayışını görmek mi istedi E-devlette
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Göremeyecekler..
    eskisi gibi yapsınlar

cine5 vardı eskiden 00:30 gibi karıncalar basardı

şifrelesinler herkes oyle seyretsin

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    İlk defa böyle bir meyve duydum desem.
    Yemeyi geçtim, duymadım bile.
    Benim cahilliğim olsa gerek.
    Emekliler rahatça tüketebiliyormuş.
    üstadım biz de sizin gibi manda yoğurduna kestane balı dokemiyoruz desem

8.  Alıntı Originally Posted by makulyatirimci Yazıyı Oku
    aman kiracılarla ilgili konuşmayın hocam. adamların maaşı 45 bin olmuş. bu zam ney ki zaten eriyecek enflasyon var der, aynı adama kiraya zam diyince vicdansızlık yapma zaten evler cok yükseldi cok kazandın derler.
    adamlar 3 trilyon lira açık vereceğiz diyor 5 milyon adama ortalama 1200 dolar maaş ödüyorlar. yani yılda 70 milyar dolar. biz avrupa ülkesi miyiz 1200 dolar mayış ödüyoz. bir iş yaparken sadık ağabeye danışın. sonra kağıt kalemle 3 trilyon lirayı çözmeye calısırsınız.
    en peak zamanlarımızda bile 1000 dolarmış memur mayışı.
    https://hizliresim.com/qi8cb29
    Karıkoca lise mezunu bir kiracı toplam 2400 dolar maaş alıp (60 bin TL) daha önce girdikleri bir villada en çok 8-10 bin kira ile 10 sene oturabiliyorlar.

TC tarihinde böyle bir dönem yaşanmamıştır.

Memurlar oylarını hükümetten yana kullanabilir.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Sayfa 241/1002 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •