Originally Posted by
baddog
Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustası....rizeli....onurlu gururlu çalışkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeşiz....baba kan tükürüyor .çalışıyor ....ev yapıyor çocuklarına bakıyor....bir kaç hafta sonra ....
Olduğu yerde kaldı....vakit geçmiş...sol ciğer kaput....kaburgalar ciğere yapışmış.......sol ciğerin yarısını aldılar....kaburgaların yarısı çürümüş onlarıda aldılar....
Baba heybeli adada...ölür diye bıraktılar yaşadı....2 yıl ameliyat tedavi...evde aş iş baba yok....ben zeytini üç sefer ısırarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaşığı yersin...
Geldik bugüne......evin geçmişi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmış...kan tükürerek yapılan ev....bedel ödeyen ailem...
Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!
Gaspmı yapıyon.....kafamı yapıyon....!!!!!!!!!!
Haklısın.
Ülkede yasa insanı korumuyor.
Rusya, orta asya vs gibi ülkelerde bu nedenle mafya İHTİYACI ortaya çıkıyor.
Mahkemelerin işini mafya yapıyor.
Bir forumda okumuştum.
Üniversitelerde MEB gibi norm kadro olacaktı. Yani her rektör sülalesini, tarikatın, partinin işaret ettiği adamları ihtiyaç dışı alamayacaklardı.
Ne oldu? YÖK ün bu düzenlemesine uyan tek rektör ve bizati YÖK ün kendisi uymamış.
Anlatılana göre bir Fakültede tek bir prof yokken ve buradakilere referansları olmadığı için kadro çıkmazken hiç öğrencisi olmayan bölümlerde 20 prof varken hala prof ilanı görüyormuşsun.
Ye kürküm ye.
Tarikattan, partiden etkili adamın olduğunda 70 bin TL maaş sana hediye. Emekliye elleri titrerken ihtiyaç dışı bu bedelleri tüm halk ödemiyor mu?
Hiç derse girmeyip Prof olanların bazıları ise yurt dışında bu amaçla kurulan paravan dergilerle 3-5 yayınla prof oldukları da söyleniyor.
Düşünsene güya Pakistan dergisi, yayınları yüzde 95 i Türkçe...
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yer İmleri