Ramazan Bayramı ikramiyesini yüksek tutarlar hem de seçimden daha önce verirler...
Alın size emekli yılı kıyağı ve gelsin oylar...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ramazan Bayramı ikramiyesini yüksek tutarlar hem de seçimden daha önce verirler...
Alın size emekli yılı kıyağı ve gelsin oylar...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/BirolBey12/statu...974061061?s=19
SM-A536E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam tam kurnaz şeytan ayağına yatıyor,çünkü mesleği bu,nasıl olsa bu halkın yarısı yarı balık hafızali,ben ne dersem inanıyorlar diyor,gerisi beni ilgilendirmiyor,oda biliyor elinden gelseler beni linç edecekler bana çok kinleri var diyor,benim amacım tabanımı koruduğum sürece işi idare,mudara götürürüm hesabında,oda biliyor bittiğini,zaten gideceğim yer cehennem,benimlen beraber onlarıda götüreyim diyor,bu şekil düşünceylen ülkeyi yıl 22 idare etti,%5 verse ne olur vermese ne olur,emekli maaşları açlık sınırı ile eşit hale geldi,yoksulluk sınırının yarısı bile değil,adamın 5 takıntısı var,öncedende 5 demişti,bide dalgasını bir güzel geçiyor temmuzda eşitlenecek diye,dua edelimde hep kesmesin,çünkü elde avuçta yok,tulumbadada su yok,sakalından kesip bıyığına ekliyor,3600 pirim ödeyenlerlen 9000 iş günü pirim ödeyenlerlen eşitledi,zamanında bu gurubun maaşı 1500 tl idi havalara zıplıyordu beyhude para diye,yani tam pirim ödeyenleri keriz yerine koydu,1500 tl alanlar şimdi 10 bin alacak,asgari ücrette 17 bin oldu,onun düşüncesi bu tabanı tuttuğum sürece işi götürürüm hesabında,bide her seçimde terör olayları tavan yapıyor,sadece gazı cazı eksik,yakında onuda hortlatırlar gabar,karadeniz gibi,ülke 22 sene boyunca fırıldak şekliyle yönetildi,yine ayni metot devrede vs neyse,tamamda bir şeylerin eksik oluşunu düşünemiyorlar,oda balyoz gibi yumruğun nereden geleceğini,bir gün bakarız güne o yumruklan uyanmışız,hadi bay.
Rapor: 150 bin TL maaşla mavi yakalı çalışan bulunamıyor
https://www.gazeteduvar.com.tr/rapor...galeri-1661994
Kiracın senin malını gasp ediyor......benim kiracıda bana % 25 dedi.....kim diyor dedim....devlet dedi....onu diyeni yarın bana getir dedim....
Kiracıya bu % 25 i gündeme getirenlere bir güzel döşendim.....kralına...800 tl den....2000 tl yaptım....bu senede....% yüzden fazla zam yaptım....ev....60 yıllık...doğal gaz yok.....izmit şehir mekezine yakın....!!!
Benden sana akıl....kiracıyı müsait bir yere çek....ana avrat yamult....!!!!!!!!!!!
Ben de bi tane kadın var 5 yıllık 1+1 e yeni zamla 2800 ödüyor mahkememiz vardı dün 6 ay sonrasına gün vermiş tahliye taahhüdü var ama imzaya itiraz etti benim değil diye. Sadece 2500 tl bilirkişi incelemesi olacak.
Şimdi bu kadın olduğundan bana dokunursa ağır cezalık olur diyor doğruda olursun bu durumda kayıp kazanç oranı değişir.
İşte sistem buna oynuyor, erkek olana gittik çık dedik, çıkarttık ama buna ne yapacağız.
No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustası....rizeli....onurlu gururlu çalışkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeşiz....baba kan tükürüyor .çalışıyor ....ev yapıyor çocuklarına bakıyor....bir kaç hafta sonra ....
Olduğu yerde kaldı....vakit geçmiş...sol ciğer kaput....kaburgalar ciğere yapışmış.......sol ciğerin yarısını aldılar....kaburgaların yarısı çürümüş onlarıda aldılar....
Baba heybeli adada...ölür diye bıraktılar yaşadı....2 yıl ameliyat tedavi...evde aş iş baba yok....ben zeytini üç sefer ısırarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaşığı yersin...
Geldik bugüne......evin geçmişi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmış...kan tükürerek yapılan ev....bedel ödeyen ailem...
Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!
Gaspmı yapıyon.....kafamı yapıyon....!!!!!!!!!!
Yer İmleri