Ramazan Bayramý ikramiyesini yüksek tutarlar hem de seçimden daha önce verirler...
Alýn size emekli yýlý kýyaðý ve gelsin oylar...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ramazan Bayramý ikramiyesini yüksek tutarlar hem de seçimden daha önce verirler...
Alýn size emekli yýlý kýyaðý ve gelsin oylar...
CPH1941 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/BirolBey12/statu...974061061?s=19
SM-A536E cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam tam kurnaz þeytan ayaðýna yatýyor,çünkü mesleði bu,nasýl olsa bu halkýn yarýsý yarý balýk hafýzali,ben ne dersem inanýyorlar diyor,gerisi beni ilgilendirmiyor,oda biliyor elinden gelseler beni linç edecekler bana çok kinleri var diyor,benim amacým tabanýmý koruduðum sürece iþi idare,mudara götürürüm hesabýnda,oda biliyor bittiðini,zaten gideceðim yer cehennem,benimlen beraber onlarýda götüreyim diyor,bu þekil düþünceylen ülkeyi yýl 22 idare etti,%5 verse ne olur vermese ne olur,emekli maaþlarý açlýk sýnýrý ile eþit hale geldi,yoksulluk sýnýrýnýn yarýsý bile deðil,adamýn 5 takýntýsý var,öncedende 5 demiþti,bide dalgasýný bir güzel geçiyor temmuzda eþitlenecek diye,dua edelimde hep kesmesin,çünkü elde avuçta yok,tulumbadada su yok,sakalýndan kesip býyýðýna ekliyor,3600 pirim ödeyenlerlen 9000 iþ günü pirim ödeyenlerlen eþitledi,zamanýnda bu gurubun maaþý 1500 tl idi havalara zýplýyordu beyhude para diye,yani tam pirim ödeyenleri keriz yerine koydu,1500 tl alanlar þimdi 10 bin alacak,asgari ücrette 17 bin oldu,onun düþüncesi bu tabaný tuttuðum sürece iþi götürürüm hesabýnda,bide her seçimde terör olaylarý tavan yapýyor,sadece gazý cazý eksik,yakýnda onuda hortlatýrlar gabar,karadeniz gibi,ülke 22 sene boyunca fýrýldak þekliyle yönetildi,yine ayni metot devrede vs neyse,tamamda bir þeylerin eksik oluþunu düþünemiyorlar,oda balyoz gibi yumruðun nereden geleceðini,bir gün bakarýz güne o yumruklan uyanmýþýz,hadi bay.
Rapor: 150 bin TL maaþla mavi yakalý çalýþan bulunamýyor
https://www.gazeteduvar.com.tr/rapor...galeri-1661994
Kiracýn senin malýný gasp ediyor......benim kiracýda bana % 25 dedi.....kim diyor dedim....devlet dedi....onu diyeni yarýn bana getir dedim....
Kiracýya bu % 25 i gündeme getirenlere bir güzel döþendim.....kralýna...800 tl den....2000 tl yaptým....bu senede....% yüzden fazla zam yaptým....ev....60 yýllýk...doðal gaz yok.....izmit þehir mekezine yakýn....!!!
Benden sana akýl....kiracýyý müsait bir yere çek....ana avrat yamult....!!!!!!!!!!!
Ben de bi tane kadýn var 5 yýllýk 1+1 e yeni zamla 2800 ödüyor mahkememiz vardý dün 6 ay sonrasýna gün vermiþ tahliye taahhüdü var ama imzaya itiraz etti benim deðil diye. Sadece 2500 tl bilirkiþi incelemesi olacak.
Þimdi bu kadýn olduðundan bana dokunursa aðýr cezalýk olur diyor doðruda olursun bu durumda kayýp kazanç oraný deðiþir.
Ýþte sistem buna oynuyor, erkek olana gittik çýk dedik, çýkarttýk ama buna ne yapacaðýz.
Rahmetli babam.....esnaf....pasta ustasý....rizeli....onurlu gururlu çalýþkan...dik adam....asabi sinirli....verem oldu....kan tükürüyor....dört kardeþiz....baba kan tükürüyor .çalýþýyor ....ev yapýyor çocuklarýna bakýyor....bir kaç hafta sonra ....
Olduðu yerde kaldý....vakit geçmiþ...sol ciðer kaput....kaburgalar ciðere yapýþmýþ.......sol ciðerin yarýsýný aldýlar....kaburgalarýn yarýsý çürümüþ onlarýda aldýlar....
Baba heybeli adada...ölür diye býraktýlar yaþadý....2 yýl ameliyat tedavi...evde aþ iþ baba yok....ben zeytini üç sefer ýsýrarak yiyorum...elma gibi...tek seferde yemek yasak...rahmetli valideden kaþýðý yersin...
Geldik bugüne......evin geçmiþi belli....dört çocuk aile ev için aç kalmýþ...kan tükürerek yapýlan ev....bedel ödeyen ailem...
Birileri gelecek...ben devletim...ben hükümetim....% 1000 enflasyon olan memlekette...benim evime zam derken..% 25.....!!!!!!!!!!
Gaspmý yapýyon.....kafamý yapýyon....!!!!!!!!!!
Yer Ýmleri