Aralýk ayý enflasyonu zaten aþaðý yukarý belliydi.Aralýkta enflasyon artý yüzde 5 refah payý dense þimdiye olay hazmedilirdi.Hele bu onbin iþi anlamsýz oldu,onu aralýkta açýklamalarý lazýmdý.Þimdi bizim emekliler arasýnda bile kýzanlar bunun bedelini sandýkta reise ödetecekler olacaktýr diye yazacaðým da gülmekten yazamýyorum)))))))
Ayhan hocam geçen yýl 4 bin liranýn nasýl iç edildiðini yazdý okudunuz mu))))))))) Ben baya tecrübeli bir TC vatandaþýyým.Bu memlekette neler oldu vatandaþýn ne haklarýnýn üstüne yatýldý,bu hiç önemli deðil,o çakallýðý yapsalar medyada lafý bile edilmez olay unutulur gider.Ha bence de yapma olasýlýklarý düþük.
Bu ayrýntýlar ufak ayrýntýlar gibi geliyor ama deðil.Bunlar aslýnda emeklilerin haklarýný insan haklarý normlarýndan uzaklaþtýrýyor.Çalýþanlara farklý uygulama emekliye ayrý uygulama,devletin iki emeklisine farklý uygulama falan bunlar usulsüz olmamasý gereken þeyler.Ama alýþtýrýyorlar her þeye.
eyt lilerin emekli edilmesi ile bozuk olan sistem iyice pert oldu geçmiþte emekli olanlarýn almasý gereken zamlarý eyt liler kaptý üstüne benim gibi emekli olamayan yeni eyt liler ortaya çýkarttý 42 yaþýndaki arkadaþým emekli oldu ben 43 yaþýnda emekli olamadým þimdi bende istiyorum emekli olmayý benim ne suçum var biraz da bizim için pert olsun sistem
Konya þehir hastanesinde akþam ki acil sýrasý damada 4000 kusur vermiþler. Birþeyler var aman dikkat bu kontrol edilmezse üç tur sonrasý pert olursunuz ki hastane de sýra bekleyen kaç millet bir birine al ver o virüs üç beþ çeþit eve geçirmiþtir.
ABO %35 ineli 15 yýl oldu...Millet emekli olduðunda iþin ciddiyetini anlýyor ...Neyse prim ödemeden emekli olanlar için 10 gayme de güzel para a.q...
Yer Ýmleri