Sayfa 237/1002 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon
Arama sonucu : 8013 madde; 1,889 - 1,896 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXII

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Konu bu cevabı bilen varsa yazsın.Bu yüzde 5 in ocak ayı için iç edilmesi gibi bir plan olabilir mi.Bu kadar düşük seviyede bir çakallık düşünülmüş olabilir mi.
    TV kanallarında Ocak ayindan itibaren olacak diyor.isin ilginci yapılan devletin yüzde 5 farkı Ocak ayına yansitmayacagi fikri sizde nasıl oluşuyor bu çok ilginç.yani ...80 milyona sorsan 78 milyonu Ocak ayindan gecerli olacağını bilir..

Aralık ayı enflasyonu zaten aşağı yukarı belliydi.Aralıkta enflasyon artı yüzde 5 refah payı dense şimdiye olay hazmedilirdi.Hele bu onbin işi anlamsız oldu,onu aralıkta açıklamaları lazımdı.Şimdi bizim emekliler arasında bile kızanlar bunun bedelini sandıkta reise ödetecekler olacaktır diye yazacağım da gülmekten yazamıyorum)))))))

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    TV kanallarında Ocak ayindan itibaren olacak diyor.isin ilginci yapılan devletin yüzde 5 farkı Ocak ayına yansitmayacagi fikri sizde nasıl oluşuyor bu çok ilginç.yani ...80 milyona sorsan 78 milyonu Ocak ayindan gecerli olacağını bilir..
    Ayhan hocam geçen yıl 4 bin liranın nasıl iç edildiğini yazdı okudunuz mu))))))))) Ben baya tecrübeli bir TC vatandaşıyım.Bu memlekette neler oldu vatandaşın ne haklarının üstüne yatıldı,bu hiç önemli değil,o çakallığı yapsalar medyada lafı bile edilmez olay unutulur gider.Ha bence de yapma olasılıkları düşük.

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Bu zaruri mi kanunda ocak için geçerli değil diyemezler mi.Kanuni hak zaten maaşlara yansıtıldı.Bu yüzde 5 zaten ulufe.Geçen yıla kadar emekliler çalışanlarla aynı zammı alıyordu.O da rutindi ,o rutin ilk kez geçen zamda uygulanmadı.Alışışıverdik değil mi.

Bu ayrıntılar ufak ayrıntılar gibi geliyor ama değil.Bunlar aslında emeklilerin haklarını insan hakları normlarından uzaklaştırıyor.Çalışanlara farklı uygulama emekliye ayrı uygulama,devletin iki emeklisine farklı uygulama falan bunlar usulsüz olmaması gereken şeyler.Ama alıştırıyorlar her şeye.

6. eyt lilerin emekli edilmesi ile bozuk olan sistem iyice pert oldu geçmişte emekli olanların alması gereken zamları eyt liler kaptı üstüne benim gibi emekli olamayan yeni eyt liler ortaya çıkarttı 42 yaşındaki arkadaşım emekli oldu ben 43 yaşında emekli olamadım şimdi bende istiyorum emekli olmayı benim ne suçum var biraz da bizim için pert olsun sistem

7. Konya şehir hastanesinde akşam ki acil sırası damada 4000 kusur vermişler. Birşeyler var aman dikkat bu kontrol edilmezse üç tur sonrası pert olursunuz ki hastane de sıra bekleyen kaç millet bir birine al ver o virüs üç beş çeşit eve geçirmiştir.

ABO %35 ineli 15 yıl oldu...Millet emekli olduğunda işin ciddiyetini anlıyor ...Neyse prim ödemeden emekli olanlar için 10 gayme de güzel para a.q...

Sayfa 237/1002 İlkİlk ... 137187227235236237238239247287337737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •