Ama hangi çarşamba?
Printable View
Ama hangi çarşamba?
https://www.youtube.com/watch?v=fxvB...nnel=batuhan86
viopçuların ahvalini bundan daha iyi anlatmak imkansız....
Viop versiyonu: short olsan dögiler, long olsan yine dögiler..:) :)
mutasyonlu virüs iyice yayılıyor ve kökeni belli olmayan cinsleri de ortaya çıkmış
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Bakan Koca koronavirüsün yeni bir türü olan mutasyonlu virüsün Türkiye'deki son durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Önemli mutasyonları ve etkilerini yakından takip ediyoruz. Bunlardan 263 tanesi İngiltere varyantı, 23 tanesi G. Afrika varyantı, 106 tane kökeni belli olmayan varyant tespit edilmiştir." dedi. Bakan Koca 33 ilde mutasyonlu virüsün görüldüğünü söyledi.
kafa karıştırmayalım diye,
eğer ciddiye alınıyorsa viop, banka endeks, cartu curtu grafiğe göre hepsi al vermiş. yinede benim işim rakamlarla olduğu için öylesine baktım. ama manzara böyle gözüküyor...
https://i.ibb.co/xYD9Dm8/Ekran-Al-nt-s.jpg
sistem ne dediyse oldu..!!!:halay:
gün özeti
Bugünlerde beni takip eden azaldı farkındayım secbul olarak cuma günü çok önemli birşey açıklayacağım. [emoji3]
SASA nın şubat vadelisinde bayağı bir şort birikmiş...
2 gündür GEDİK acayip yükleniyor longa...
Bugün kapanışta teorik fiyatın 20-25 kademe, spotun 50 kademe üzerinde peynir ekmek gibi alan da yine GEDİK...
Bu biriken şortları squueze etmeden bırakmazlar bence...
Bugün SASA da bilanço geldi hikaye bitti ayağına biraz şort yapayım dedim...
Zor kurtuldum bu zalımların elinden, Allahtan bayağı bir yukardan şort açmaya başladım...
Yoksa her türlü yamultuyorlarmış...
2.60 dan beri o tahta trede ederim kenarda maliyeti düşük malım var.
Bu tahtada KRAL dan çok kralcı olduğunda patates formasyonu .
Açıkçıları gömmek için Brüt takasa sokulmuş tahtadır.
Ha sana 2021 tahtası diye yazdırdığım 2 tahtadan bir tanesi:)
Hedef fiyatım uçuk ama sıkıntı yok .
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
4d
Fed Başkanı Powell:
- ABD hala güçlü istihdam piyasasından çok uzak
- Fed istihdamı desteklemek için yapabileceği her şeyi yapma taahhüdüne bağlı
- İstihdam piyasasında toparlanma son aylarda durgunlaştı
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
7d
Powell:
- Politika bir süre %2 hedefinin ılımlı düzeyde üstünde enflasyona ulaşmayı hedefleyecek
- Ekonomik toparlanma virüsün yayılımının kontrolüne bağlı olmaya devam ediyor
- Maksimum istihdam hedefine ulaşmak özel sektör ve hükümet tarafından da destek gerektiriyor
Sen bas parayı, millet gitsin hisse alsın. Sonra daha fazla para gerekiyor diye daha fazla para bas. Bu sefer millet gitsin coin alsın. Bu hızla basmaya devam edersen millet çakıl taşlarını bile almaya başlayacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sonuç olarak ; Çarşamba günü ulusa sesleniş konuşmamı dinleyin, müjdelerim var dedi... ve yapmadı konuşma filan da. Sonuç bu. İnanılmaz bişi. Muz cumhuriyeti aynen devam ediyor. Sitcom tadında bir ülke...
"Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim"
Bunlar bire bir kendi kelimeleri. Görüntülü seslenicem diyor. Basın danışmanlık bi durum yok. Yapıcam diyor, yapmıyor sonra dicem ama adamın zaten siyaset hayatının kısa bir özeti olmuş olucak bu :)))))
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "müjde" vermesi beklenen "Millete Sesleniş" konuşmasının grup toplantısı olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan AK Parti bir yetkili, "Beyefendi grup toplantılarını millete sesleniş konuşması olarak görüyor" dedi.
HABER.COM
Dow'un grafiklerde görülebilecek ilk sarsılacağı yer bence 36.487 . Binde 5 hata payım var. Bu da 182 puan eder. Yani △ -+ 91 puan.
:oleyo:
1639 dan cort açtın sonra da 1652 lonk e mi döndün? Uf zarara bak. Gecmis olsun kardeş.
Ben 1648 lonklere 1640 ek yaptım ama yazamadım tabi yoğun bir gündü, olsun ekleri hiç saymayalım 30 kontrat 1648 lonk üstünde oturuyorum hic kıpırdamadan hadi hayırlısı.
Ben bu forumda sindoma olsun zinedrimed verge Bozkurt akcay şahit cons abka gundi baba secbul bear abi daha aklıma gelmeyen bi suru kişi hepsini çok dikkatle okuyorum hiç grafik filan da koymasınlar ince ince bakıyorum ne demiş diye ama mesela senin grafiklere hiç bakmıom bile anlatabiliyor muyum bilmiyorum benim suçum mu senin suçun mu :)
Bi de gelmiş dion yok sistem çok kod söyle böyle açacam ağzın açık kalacak girme işte şu toplara yavaş yavaş oku öğren; bak diom kol gibi zarar ediyorum günlük 20 30 masada bırakıp kalktığım çok, çok üstünü kazandığım da çok, sen grafik koyuyon yok altı yok üstü. Canlı poz yaz arkadaş yazamiosan da yazma rahat ol bosver kasma..SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biden yönetimi Kavala'nın derhal serbest kalması için açıklamada bulunmuş..
Ben diyorum, 1 hafta ile 1 ay arasında bi yerde serbest kalacak...
Yattığı ile kalacak.Dava düşecek..!
OTKAR 9.ay 136 TL...463,50 TL görmüş...
FROTO iyi kâr açıklamış...
110 dan başlayan hareket 162ye geldi..
en az 300 bekleriz..:)
Günaydın.
Bu Kavala meselesi inşallah rahip olayına benzemez.
Ta o zaman gelen zamların üstüne zam bindi. Dolar nispeten düştü ama zamlar hala geçerli.
Adam suçsuz yere yatıyor gibi gözüküyor. Bir inatlaşma falan olursa, olan yine bize olur. Rahip olayında ben daha sağduyulu bir tavır takınırlar diye inandığımdan, sağlam para batırmıştım dolar pozu yüzünden.
Gelişmeleri duygusallığa kapılmadan takip edin arkadaşlar. 4,50 lerde gezinen dolar bir anda 7,10 lara gelmişti o zaman. Hatta vadeli de 7.20 den falan poz kapamıştım sanki.
Düşün %20 marj vardı. oh daha yükselemez diyorduk cayır cayır para kaybedip, adamlar üstüne bir %20 marj daha açıyordu. Düşman başına bir süreç.
https://www.reuters.com/article/idUSKBN2A931X
Majority of U.S. senators urge Biden to press Turkey on rights
Girişimin 54 senatörün ABD başkanına "Türkiye mektubu "yazmasının hemen arkasından gelmesi birbiriyle ilişkili olduğunu düşündürüyor.
Aşağıdaki röportaj da Biden Amerikası'nın nasıl bir "Türkiye politikası" izleyeceği konusunda yeterli fikir veriyor.
https://www.dw.com/tr/danforth-abd-t...cek/a-56520465
Sıradışı insanların ipleri, tarihte hiç olmadığı kadar sıradan insanların eline geçmiş durumda.
Başarı artık aslanın ağzında değil sıradan insanın parmaklarının ucunda!
Sıradan insanın belirleyici olmadığı bir kaç başarı noktası var..
Nobel,
Olimpiyatlar,
ve Oscar gibi..
Onlar da kitlesel seçimle yapılsaydı sonuçlar ne olurdu acaba? (M.S.)
Türkiyenin ufkunda olumlu hiç bir şey yok, aksine olumsuz gelişebilecek bir yığın şey var. Bizim borsa manyak gibi yükseliyor üstelik yabancı koşa koşa çıkarken yerli koşa koşa giriyor. Halka açılmak isteyen şirket sayısı rekor kırıyor.
Şirketler zombi olmuş, kredileri ödeyemiyor batmak yasak. Esnaf bitmek üzere, asgari ücret OECD nin en düşüğünde, demokrasi endeksinde diplerdeyiz, eğitim durmuş halde, durmamış haliyle de zaten yerin dibindeydi, çiftçi batmış durumda, hukuk diye bir şey kalmamış kimi istiyorlarsa içeri tıkıyorlar, genelkurmay sadece er ve çavuş ataması yapabiliyor, subaylar atama için partili torpil arıyor, halkın tek derdi karnını doyurmak ama biz borsa yüksek, anayasa ne olsun, uzaya gidecek insana ne diyelim diyoruz. Constantinapolisin makus kaderi bu korkarım.
Derdin ne anlamadım kardeşim...
Canlı poz koymuyorum..koyduk ne oldu..gene bildik.. malûm şahısla bile paraleldik..
Neyse ne..
Senin gibi özelden mi atayım..benim neler bildiğimi bilmeden bu işi bırak mı diyeyim sana[emoji16][emoji16][emoji16]
Yanlış anlamada bayadır uğraşıyorum.. maksat vioba entegre edebilmekte.. edemiyorum..yoksa mevcut tarama vs de sidik yarışına girecek değilim.. yetişemezsin..
Beni bilen biliyor ağa.. saydıklarının içinde şahit çok..
Benim.derdim.sen değilsin ki bir tek senmi varsın..
Hiç bir grafigimde tutarsızlık yok..
Millet burda 20000 puan yerken ne oluyoruz ağa diyen ilk kişiyim.. o zaman nerdeydin sindomad dışında kimse bir dakka demedi.. saydıklarının içinde dahil..
O kahraman oldu biz egolu..
Neyse..
Özetle benim ne yaptığımı bilmeden yorum yapma bana ...yaz robotu alayım..
Gözü gören koşullu attığımız stratejiyi görüyor..
Sizin gibi şu şunu keserse al vs demiyoruz ağa o işleri geçeli yıllar oldu...
En iyi sistem vievde yazılıyor bilginize ideali bilmiyorum ama matriks çöp onu biliyorum..
Sen yanlış anlaya devam et..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa dünyanın her yerinde aynı..
Artık kredili çekip borsaya gelen daha az.. ülkem adına..o yüzden ehemmiyetli olunuz..
Rahat olunuz..
Milelt zengin oldu viopta para aranıyor hala..
Gene diyorum o düşüşte kimse olmayacak uzak vade poz alamayan kazanamaz...SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
AVM ve zincir marketlere getirilecek kriterlerle birlikte satış yapılacak ürünlerlede düzenleme getiriliyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı taslağa göre, gıda marketinde cep telefonu, elektronik satışı yasak olacak, zincir marketlerinde sigara satılmayacak, pazar günü 11.00’den önce kepenk açılamayacak.