Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "müjde" vermesi beklenen "Millete Sesleniş" konuşmasının grup toplantısı olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan AK Parti bir yetkili, "Beyefendi grup toplantılarını millete sesleniş konuşması olarak görüyor" dedi.

HABER.COM

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,177
    Blog Entries
    1
    Dow'un grafiklerde görülebilecek ilk sarsılacağı yer bence 36.487 . Binde 5 hata payım var. Bu da 182 puan eder. Yani △ -+ 91 puan.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "müjde" vermesi beklenen "Millete Sesleniş" konuşmasının grup toplantısı olduğu ortaya çıktı. Konuyla ilgili konuşan AK Parti bir yetkili, "Beyefendi grup toplantılarını millete sesleniş konuşması olarak görüyor" dedi.

HABER.COM
    Rezalet...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Dow'un grafiklerde görülebilecek ilk sarsılacağı yer bence 36.487 . Binde 5 hata payım var. Bu da 182 puan eder. Yani △ -+ 91 puan.
    Ver gazııı

5. 1639 dan cort açtın sonra da 1652 lonk e mi döndün? Uf zarara bak. Gecmis olsun kardeş.

Ben 1648 lonklere 1640 ek yaptım ama yazamadım tabi yoğun bir gündü, olsun ekleri hiç saymayalım 30 kontrat 1648 lonk üstünde oturuyorum hic kıpırdamadan hadi hayırlısı.

Ben bu forumda sindoma olsun zinedrimed verge Bozkurt akcay şahit cons abka gundi baba secbul bear abi daha aklıma gelmeyen bi suru kişi hepsini çok dikkatle okuyorum hiç grafik filan da koymasınlar ince ince bakıyorum ne demiş diye ama mesela senin grafiklere hiç bakmıom bile anlatabiliyor muyum bilmiyorum benim suçum mu senin suçun mu

Bi de gelmiş dion yok sistem çok kod söyle böyle açacam ağzın açık kalacak girme işte şu toplara yavaş yavaş oku öğren; bak diom kol gibi zarar ediyorum günlük 20 30 masada bırakıp kalktığım çok, çok üstünü kazandığım da çok, sen grafik koyuyon yok altı yok üstü. Canlı poz yaz arkadaş yazamiosan da yazma rahat ol bosver kasma..
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku

sistem ne dediyse oldu..!!!
    gün özeti
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    1639 dan cort açtın sonra da 1652 lonk e mi döndün? Uf zarara bak. Gecmis olsun kardeş.

Ben 1648 lonklere 1640 ek yaptım ama yazamadım tabi yoğun bir gündü, olsun ekleri hiç saymayalım 30 kontrat 1648 lonk üstünde oturuyorum hic kıpırdamadan hadi hayırlısı.

Ben bu forumda sindoma olsun zinedrimed verge Bozkurt akcay şahit cons abka gundi baba secbul bear abi daha aklıma gelmeyen bi suru kişi hepsini çok dikkatle okuyorum hiç grafik filan da koymasınlar ince ince bakıyorum ne demiş diye ama mesela senin grafiklere hiç bakmıom bile anlatabiliyor muyum bilmiyorum benim suçum mu senin suçun mu

Bi de gelmiş dion yok sistem çok kod söyle böyle açacam ağzın açık kalacak girme işte şu toplara yavaş yavaş oku öğren; bak diom kol gibi zarar ediyorum günlük 20 30 masada bırakıp kalktığım çok, çok üstünü kazandığım da çok, sen grafik koyuyon yok altı yok üstü. Canlı poz yaz arkadaş yazamiosan da yazma rahat ol bosver kasma..

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben de fuziyi okuyorum,
    ordan istifade ediyorum.
    derkine aşağı 140 bin gösterip 147 binden dönecek, aya 2023 den önce ulaşacak.
    hasılı pozun doğru zamanlaman yannuş olanbilenbilür. araya bi de asdas .
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Biden yönetimi Kavala'nın derhal serbest kalması için açıklamada bulunmuş..
    Ben diyorum, 1 hafta ile 1 ay arasında bi yerde serbest kalacak...

Yattığı ile kalacak.Dava düşecek..!

OTKAR 9.ay 136 TL...463,50 TL görmüş...

FROTO iyi kâr açıklamış...
    110 dan başlayan hareket 162ye geldi..
    en az 300 bekleriz..

Sayfa 144/1002 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz