Sayfa 143/1002 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: Viop-XXXI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    Sonuç olarak ; Çarşamba günü ulusa sesleniş konuşmamı dinleyin, müjdelerim var dedi... ve yapmadı konuşma filan da. Sonuç bu. İnanılmaz bişi. Muz cumhuriyeti aynen devam ediyor. Sitcom tadında bir ülke...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

2.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Sonuç olarak ; Çarşamba günü ulusa sesleniş konuşmamı dinleyin, müjdelerim var dedi... ve yapmadı konuşma filan da. Sonuç bu. İnanılmaz bişi. Muz cumhuriyeti aynen devam ediyor. Sitcom tadında bir ülke...
    Çekimler Çarşambaymış herhalde onu kastetti. Sanırım Cuma yayınlanır. Basın danışmanı yanlış anlatmış olabilir.

Belki de uzay çalışmaları müjde olabilir. Başka müjde olmayabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
    "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim"

Bunlar bire bir kendi kelimeleri. Görüntülü seslenicem diyor. Basın danışmanlık bi durum yok. Yapıcam diyor, yapmıyor sonra dicem ama adamın zaten siyaset hayatının kısa bir özeti olmuş olucak bu ))))
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Alıntıladıklarının başlangıcını bul , sonra devamına bak nereden almışık nerden satmışık .
    Burada her şey net , gittikçe CONS sa benzemeye başladın oda eksik takip ederdi.
    Sende amma alınganlaşmışın sindoma abi korkma elinden zorla yonca almam, mal ortada istiyen alıyo, bizde çok aldık yarımkebce
    Kulakları çınlasın SenSor bayım napıyor acaba
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    7d
    Powell:
    - Politika bir süre %2 hedefinin ılımlı düzeyde üstünde enflasyona ulaşmayı hedefleyecek
    - Ekonomik toparlanma virüsün yayılımının kontrolüne bağlı olmaya devam ediyor
    - Maksimum istihdam hedefine ulaşmak özel sektör ve hükümet tarafından da destek gerektiriyor
    Aynı şeyler devamlı, devamlı dönüyor teybden...

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Bugün SASA da bilanço geldi hikaye bitti ayağına biraz şort yapayım dedim...

Zor kurtuldum bu zalımların elinden, Allahtan bayağı bir yukardan şort açmaya başladım...

Yoksa her türlü yamultuyorlarmış...
    iyi gelen bilançoda önce %8-10 yukarı sürerler..sonra hikaye biter...

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sende amma alınganlaşmışın sindoma abi korkma elinden zorla yonca almam, mal ortada istiyen alıyo, bizde çok aldık yarımkebce
    Kulakları çınlasın SenSor bayım napıyor acaba
    Doğru şeyleri baştan sona yazarsak insanlarda yanlış anlamaz.
    Senin sensör bayın bu işleri burada yapmaya çok uğraştıda.
    En son diğer nıkı ile kendisine teşekkür ederken yakalanıp GİTTİ .

8.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    iyi gelen bilançoda önce %8-10 yukarı sürerler..sonra hikaye biter...
    Bundan önceki bilançoları eksi geliyordu neden aşağı sürmediler derler adama

Sayfa 143/1002 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •