ne oldu müjde işi? bugün gündüz açıklananlar mıydı?
TEB bugün 9.372 kontrat long eklemiş longlarına...
Maliyeti 1.647...
Sadece son 15 dakika bile yaklaşık 1.600 kontrat long açmış 1.652 maliyetle...
GARAN_ elim değmişken yazayımda artık siz üstüne okur üfülersinin10.20 hala kilit rakam. altı var üstü var anlıyosunuz. üstünde 10.31.. 10.34 var... daha sayayımmı? bellimi olur belki yolunuz gurbete düşer
10.36.. 10.41.. hele burasını bi görsünde takviye yaparız orası kolay
aşağısımı? o.ooo.. burda tökezledim işte. satarlar demiyorum yanlış anlaşılmasın ama bi girişirlerse satacak çok yerleri var. sonuç olarak yukarı mahallenin yolu belli. aşağısı karanlık anasını satayım.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
bu ulusa sesleniş konuşması ne zaman olacak, hiç kimse bilmiyor mu? haberlerde falan da saatini duyamadım, saat 21.00 oldu, konuşma olacak mı olmayacak mı, olacaksa kaçta olacak bir bilgi geçilmez mi bir yerde? yoksa müjdeli haberler gerçekten öğlenki konuşmasından mı ibaretti?
Ne olduğunu bilen ve duyan yok [emoji1787]SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bugün çarşamba????
.........Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün AK Parti'nin Bayburt, Giresun, Niğde ve Zonguldak 7. olağan İl Kongrelerinde Türkiye'yi heyecanlandıran bir konuşma gerçekleştirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında, ısrarla izleme tavsiyesinde bulunarak "Çarşamba günü Millete Sesleniş konuşmamı özellikle izlemenizi tavsiye ediyorum. Sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim"sözlerinin ardından gözler bugün açıklanacak müjdeye çevrildi..........
Yer İmleri