https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9abe9455a8.jpg
Printable View
Ortak yukarı işaret verse dik durur.bakınız aksen.bu lanet en az endeks değeri kadar düştü.yukarı gitmek istese endeks bir yapsa bu 3-5 yapardı.3.50 leri görürken endeks bir düşerken bun3-5 düşüyordu.malasef girdik bu hisseye beklicez başka yolu yok
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Eski müdüre dört maaş avanta vermişler hepsi adi bunların tarım kredi yol gecen hanı bunlar kimseden korkmuyo yeni müdür de kibir abidesi uç aydır yazıyoruz insan yerine koymuyo gübre de maduruz diyoruz bi cümle yaz beni bile bıktırdılar 2019 Akpartı için zor olacak... biraz insan olsalar yetecek ...müdürlerin koltuk cekyat gibi gelen yatıyo...çok sinirliyim. Affedin
ortak bende son noktadayım ama 2 yıl daha satmamaya karar verdim....çok sıktı satmak istiyorum ama 2 yıl daha dişimi sıkacağım sonrasında nasip ne olursa satacağım....sıradan bir hisse alsaydık bundan iyi olurdu....8 yıl hissede bekleyecek çok nadir yatırımcı bulursun biz bekledik inandık ama nasip yokmuş.....yönetim kısmı çok zayıf malesef....bulamıyorlar demek ki....petrol fiyatları 20 dolara düştü tamam dedik bu performans kaybı bundan petrol çıktı 70 dolara hissede tık yok.....petrol fiyatlarının artması ekonomilerin güçlendiği anlamı taşıyor alım gücü arttı anlamı taşıyor bunlar gerçekten filiyatta var...ülkeler büyüdü her geçen gün iyiye gidiyor.....petrolün artması peşinden emtiaların artması demek ama gübre fiyatları üre özellikle 250 dolarlarda...400 dolarlardan dengelenmişti normalde......gübre fiyatları da ciddi oranda artmıyor....şu ortamda üre fiyatları en az 300 dolar olmalıydı ama sanki dünyada hiçbir olumlu gelişme olmamış gibi çok yavaş artıyor....
Ortak portföyümde tmsn var 2 3 günde hisse uçtu gitti ama inanki sevinemiyorum nedeni bu nasipsiz hisse yüzünden.
Eninde sonunda tmsn nın yaptığı gibi bir hareket yapacak ama o hareketi yaparken bizimde hareketin içinde olmamız gerekiyor çünkü buradaki sayılı kişi bu hareketi hak etti.
Bu hisseyi su anda mesela halka arz etselerdi ayni oranda acaba arz fiyatı ne olurdu, ben en az 10 tl üstünde arz ederlerdi herhalde diye düşünüyorum.
Hisse yönetim sahip çıkmıyor, tarım bakanida tkk genel ev müdürü de hepside bos çıktı.
ortak tmsn 6-7 tl iken 15 tl ye çıkacağını söylüyordum bende de vardı sattım erkenden...tank motoru muhabbeti dolayısıyla otkar ve tmsn gideri vardı...bende sadece gubrf var şuan başka hiç hisse yok....bu endekste hisse almak cesaret işi hissede olmakta ama mecburen gubrf de kalmak zorundayım...hisse tutturmada sıkıntı yok hissede beklemedede sıkıntı yok....sıkıntı nasipsizlik.....sattıklarım gidiyor elimdeki duruyor.....gubrf satsak buda gider eminim...rysas vardı 3 sene tuttum hedef fiyatlarıda az çok biliyordum bir türlü gitmedi sattıktan 2 yıl sonra geldi...o kadar örnek var ki...sattığım gidiyor tutma süresi ile hiç alakası yok....nasıl iş tam gideceği zaman satıyorum......gubrf artık 2 yıl daha tutarım sonrası zararda olsa satarım ne yapayım 10 yıl olacak neredeyse.....dün bakıyorum elimde cüzzi alım satım yaptığım hisseler vardı 2010 yılına göre performanslarına bakayım dedim % 200 den aşağı pek yok gubrf % 30 larda....koskoca 8 yıl % 35 prim....aselsn % 1800 örneğin şaka gibi....
ortak hisseler dönem dönem hikaye olsun veya olmasın bir şekilde yukarı hareket ediyor.....hisse yükselmesi için illa mükemmel finansallar olması gerekmiyor...spek niyeti çok önemli....yoksa borsada hareket yoksa bereket olmaz....bir hisseye niye çok büyük baskı yapılır....benim bildiğim ya şirket batacak durumdadır kimse yanaşmıyordur yada çok iyi birşey olacak spek hissenin bir yere gitmesine müsade etmiyordur toplamak için.....benim aklıma başka birşey gelmiyor....şirket batacak durumda gözükmüyor bence ama hissenin toplandığına dair işarette yok ne iş anlamış değilim açıkçası....
5-6 aydır net görünen bir durum var gidecek olan hisse gidiyor gitmeyecek olan gitmiyor.....borsa yükselsede çok yükselmiş olanlar yine yükseliyor hiç yükselişe ayak uydurmayanlar yine ayak uydurmuyor.....çok yükselenden yükselmeyenlere geçiş olmuyor......düşüşte de en çok çıkan en az düşüyor en az çıkan en çok düşüyor....biz en az çıkan düşüşte en çok düşenler arasındayız...bunu ne değiştirebilir şu aşamada tahmin etmek zor...
bende 3 bin lot satttim üç gün önce 4,56 dan mergyo aldım 1,17 den 8 bin lot, bugün %10 çıktı mergyo, buda 4,50 ye düştü, bugün 6 bini 1,30dan sattım 2 binde yarin çıkarsa yukardan satarım,
Diyeceğim bu hisse tılsımlı gibi cüzzamlı gibi gitmiyor, alan ky korkudan satıyor, by ise oda al sat yapiyor, yabancı bile bu hissede al sat yapıyor, kaldiki yabancı pek al sat yapmaz, bu hissede onlarda al satci olduya
Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
dereceye girenleri de tebrike bekleriz
http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
şuan tek gubrf var....keşke olsa diyebileceğim şimdilik hayal olan bir isteğim var o da gubrf yi 10 tl den satıp aselsn ı 30 tl altında almak ve gelecek 10 yılı aselsn da geçirmek....10 yıla yakın gubrf de durdum bir 10 yılda aselsn alıp unutmak....al sat için bir miktar ayıracağım....spekülatif hisseler almıştım bundan 4-5 ay önce şuan ki halleri çok farklı ben hepsinden çok erkenden çıktım.....spekülatif hisselerede en azından 4-5 bin tl yatırmak lazım....300-500 tl ile olmuyor....geçende gerel tutturdum erkenden çıktım gerçi ama 500 tl oldu 750 tl birşey değil....zor olanı yapıyoruz ama az para olduğu için ortada birşey yok....dediğim gibi en az 4-5 bin tl yatırmak lazım....
Benim portföyün %95 ini gubrf yaptım maliyet düşürmek için ama maliyet düşürme için alım noktaları bile çok yukarıda kaldı :D
Sabah bir kaç grafik bakayım dedim. Sahol ve Akbnk grafiklerine bir bakın derim ben. çerezlik alımlar için benim gördüğüme benzer şeyleri grafikte görüyorsanız değerlendirilebilir. Ben Gubrf ten kıpırdayamadığımiçin ...
Bu arada tekrar Gubrf grafiklerine baktım, dişe dokunur birşey yok benim gibi yüksek maliyetliler için bana göre...
4.58 den yine satıyorlar mi ki acaba .. yoksa kiracakmi anlamak zor
Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ya arkadaşım kusura bakma da biraz fazla ajitasyon yapmıyor musun? Millet 40-50 kademede kâr etmeye razı sen 10 yıldır bu hissedesin kazanamadım diye ağlıyorsun. Bu hisse 2013 mü 2014 yılında mı bölündükten sonra 9 küsürlere kadar yükselmiş ve sen orayı görmene rağmen satmamışsın. Şimdi de hisse sürünüyor diye ağlıyorsun. Bu hisseyi 6,7,8,9 TL gibi alıp da bekleyenler ne yapsın? Zaten moraller bozuk bu hissenin yatırımcısında sen de her Allah’ın günü burada 50 kere ağlıyorsun. Üstelik zarar da etmemişsin. Biraz zararda olan insanların yerine koy kendini. Tamam ne yazacağını söylemek benim işim değil ama hergün hergün burada defalarca ağlamanın akemi yok. Yeri geliyor ben de sinirleniyorum yazıyorum ama kafamıza silah mı dayıyorlar hisseyi alın ya da satın diye.
Patır kütür veriyorlar.ne destek dinliyorlar ne analiz.ya sabır
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tüm Ortaklara selamlar. Umarım ayağım uğurlu gelir
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4.50 üstünde tutunması lazımdı.teknik olarak yukarı gibi gösterdiler.malasef endeks bir düşerken bu 2 düştü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Karın nereye gittiğini biliyoruz da ya inanmak istemiyoruz.ya korkuyoruz soylemeye ama herkes nereye gittiğini çok iyi biliyor.
Seni şirketime genel müdür yapsam 60 bin lira maas gostersem bankadan yarısını çek bana ver desem?yönetim giderlerine bak varmı boyle birşey giden müdüre 4 maas istifa ettikten sonra vermişler diye tarımdanhaber de haber var ne yapmışta 4 maaş ikramiye vermişler.
ortak hep diyorum gübreyi kim istemiste alamamis,
3 bin lot satmıştım, 1000 lotu 441 den aldım bugün düşerse 440 altına iki bini de alırım, su işlemde bile 500 lira gibi kazandırdı, biz korkuyoruz satarsak uçar diye iki yildir, uçacağı yok ortak, iyi bir hikaye olmazsa 9 lara zor gider, zaten iyi hikaye olursa 9 dada durmaz inan 13 ,15 lere kadar gidebilir, belki daha da yukarı olur, ama su durumda hissede güven sorunu var, alan benim gibi yukardan satıp alttan alıyor.
ortak her hisse birgün mutlaka hareket yapıyor önemli olan o gün hissede olmak...bu hisse şuan ölmüş bitmiş vaziyette gibi görünüyor ama bir anda terse dönebilir algı...bir haber gelir hiç beklenmedik zamanda hisse alır başını gider....bu kadar kasılacak bir durum yok aslında ama hisse çok kasıyor...5 tl olsa ne 6 tl olsa ne o fiyatları 2015 yılında gördü zaten...büyük balık yakalamak lazım o da çok emek ve sabır istiyor...beni üzen taraf hisse yükselmemesinden ziyade yönetimin yatırımcı lehine hiçbir açıklama faaliyette bulunmaması....bir temettü bedelsiz bunlara hasret kaldık....şirket % 50-100 bedelsiz sermaye artırsa kim kaybeder herkes kendince kazanır ama yok....
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=MD8T
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=3PQX
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=93HB
Gap henüz dolmadı + asıl destek 4,39... 4,69 sonraki direnç rakamı... Direnç bölgelerinden sert dönüşler olağan bir durum... Aldığınız mala ve fiyatının uygun olduğuna güveniyorsanız gerisi traş... Bundan 6 ay önce THY topiği ağlama duvarıydı ve hissesine güvenenler zarar etmedi. Güvenemeyenler büyük zarar etti. Benim kafamın en rahat olduğu hisse bu hisse...
https://i.hizliresim.com/bBb5yd.png
Hissedeki beklentilerin kokusu çıkmadan bana göre teknik boş 3 senedir ne teknikler gördük ...ytd
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ortak 4,2 milyar ciro yapıp 200-300 milyon kar açıklamayan şirket hissesinde teknik analiz işlemez malesef dost acı söyler.....2017 yılında en az 10-15 hisse aldım sattım çok cüzzi paralarla bir bmeks fiyasko oldu onun haricinde hepsi mükemmel arttı ben erken çıktım başka....sonuçta hikaye varsa kar varsa yatırımcı ilgisi varsa teknik işliyor onun haricinde ne desek boş.....ben kendi analizlerime hep güvenirim çok yüksek oranda başarılı olmuşumdur bu hissede 3 senedir bir analiz tutturamadım hep ters köşe olduk bir kere tutturamadık bunun bilgiyle şansla alakası yok....adi bir yönetim adi bir spek ile karşı karşıyayız....yatırımcısını hiç düşünmeyen beş para etmez yöneticiler sarmış bu şirketi...
Kimler geldi kimler geçti bu konuda haklısın.. Zaten gelen büyük bir beklentiyle geliyor.. kimisi fibocu kimisi ıcko mokucu kimisi ötekine berikine bakıp atlıyor.. 6 ay sonra bakmışsın o da şapa otırmuş yönetime veryansın ediyor..
En çok yapılan yanlışlardan biri de ötekiyle kıyas mesela thy.. Ne alaka sektör farklı yabancı bakışı farklı hükümet desteği farklı.. Katar desteği farklı.. Endeksi bu noktaya thy ile çektiler bunu da hükümet istedi piyango THY ye vurdu