Sayfa 158/928 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,257 - 1,264 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şuan tek gubrf var....keşke olsa diyebileceğim şimdilik hayal olan bir isteğim var o da gubrf yi 10 tl den satıp aselsn ı 30 tl altında almak ve gelecek 10 yılı aselsn da geçirmek....10 yıla yakın gubrf de durdum bir 10 yılda aselsn alıp unutmak....al sat için bir miktar ayıracağım....spekülatif hisseler almıştım bundan 4-5 ay önce şuan ki halleri çok farklı ben hepsinden çok erkenden çıktım.....spekülatif hisselerede en azından 4-5 bin tl yatırmak lazım....300-500 tl ile olmuyor....geçende gerel tutturdum erkenden çıktım gerçi ama 500 tl oldu 750 tl birşey değil....zor olanı yapıyoruz ama az para olduğu için ortada birşey yok....dediğim gibi en az 4-5 bin tl yatırmak lazım....
    Benim portföyün %95 ini gubrf yaptım maliyet düşürmek için ama maliyet düşürme için alım noktaları bile çok yukarıda kaldı :D

Sabah bir kaç grafik bakayım dedim. Sahol ve Akbnk grafiklerine bir bakın derim ben. çerezlik alımlar için benim gördüğüme benzer şeyleri grafikte görüyorsanız değerlendirilebilir. Ben Gubrf ten kıpırdayamadığımiçin ...

Bu arada tekrar Gubrf grafiklerine baktım, dişe dokunur birşey yok benim gibi yüksek maliyetliler için bana göre...

2. 4.58 den yine satıyorlar mi ki acaba .. yoksa kiracakmi anlamak zor

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    şuan tek gubrf var....10 yıla yakın gubrf de durdum...
    ya arkadaşım kusura bakma da biraz fazla ajitasyon yapmıyor musun? Millet 40-50 kademede kâr etmeye razı sen 10 yıldır bu hissedesin kazanamadım diye ağlıyorsun. Bu hisse 2013 mü 2014 yılında mı bölündükten sonra 9 küsürlere kadar yükselmiş ve sen orayı görmene rağmen satmamışsın. Şimdi de hisse sürünüyor diye ağlıyorsun. Bu hisseyi 6,7,8,9 TL gibi alıp da bekleyenler ne yapsın? Zaten moraller bozuk bu hissenin yatırımcısında sen de her Allah’ın günü burada 50 kere ağlıyorsun. Üstelik zarar da etmemişsin. Biraz zararda olan insanların yerine koy kendini. Tamam ne yazacağını söylemek benim işim değil ama hergün hergün burada defalarca ağlamanın akemi yok. Yeri geliyor ben de sinirleniyorum yazıyorum ama kafamıza silah mı dayıyorlar hisseyi alın ya da satın diye.

4.  Alıntı Originally Posted by mvld Yazıyı Oku
    4.58 den yine satıyorlar mi ki acaba .. yoksa kiracakmi anlamak zor

Lenovo P70-A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    4,6'ı kırdığı zaman üzerinde kalıp kalamayacağını anlamak zor. 10 kasım 2017 tarihinde 4,65 ile 4,6 arası gap oluşmuş. Bu gap'ı doldurup bir süre düzeltmeye gitmesi de muhtemeldir.

5. Patır kütür veriyorlar.ne destek dinliyorlar ne analiz.ya sabır

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    4,56 üçbin lot sattım bakalim yerine 15 kademe aşağıdan koyabilecekmiyim, deneme yapayım bir. Yükselirse de almayacağım, 440 altına alırım, yoksada önemli değil.ytd
    sen bu işi çözdün ortak tebrik ederim....

7. Tüm Ortaklara selamlar. Umarım ayağım uğurlu gelir

MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. 4.50 üstünde tutunması lazımdı.teknik olarak yukarı gibi gösterdiler.malasef endeks bir düşerken bu 2 düştü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 158/928 İlkİlk ... 58108148156157158159160168208258658 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •