Sayfa 160/928 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon
Arama sonucu : 7420 madde; 1,273 - 1,280 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    4.50 üstünde tutunması lazımdı.teknik olarak yukarı gibi gösterdiler.malasef endeks bir düşerken bu 2 düştü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Gap henüz dolmadı + asıl destek 4,39... 4,69 sonraki direnç rakamı... Direnç bölgelerinden sert dönüşler olağan bir durum... Aldığınız mala ve fiyatının uygun olduğuna güveniyorsanız gerisi traş... Bundan 6 ay önce THY topiği ağlama duvarıydı ve hissesine güvenenler zarar etmedi. Güvenemeyenler büyük zarar etti. Benim kafamın en rahat olduğu hisse bu hisse...

2.  Alıntı Originally Posted by sanacasta Yazıyı Oku
    Gap henüz dolmadı + asıl destek 4,39... 4,69 sonraki direnç rakamı... Direnç bölgelerinden sert dönüşler olağan bir durum... Aldığınız mala ve fiyatının uygun olduğuna güveniyorsanız gerisi traş... Bundan 6 ay önce THY topiği ağlama duvarıydı ve hissesine güvenenler zarar etmedi. Güvenemeyenler büyük zarar etti. Benim kafamın en rahat olduğu hisse bu hisse...

Hissedeki beklentilerin kokusu çıkmadan bana göre teknik boş 3 senedir ne teknikler gördük ...ytd

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku
    Hissedeki beklentilerin kokusu çıkmadan bana göre teknik boş 3 senedir ne teknikler gördük ...ytd

ortak 4,2 milyar ciro yapıp 200-300 milyon kar açıklamayan şirket hissesinde teknik analiz işlemez malesef dost acı söyler.....2017 yılında en az 10-15 hisse aldım sattım çok cüzzi paralarla bir bmeks fiyasko oldu onun haricinde hepsi mükemmel arttı ben erken çıktım başka....sonuçta hikaye varsa kar varsa yatırımcı ilgisi varsa teknik işliyor onun haricinde ne desek boş.....ben kendi analizlerime hep güvenirim çok yüksek oranda başarılı olmuşumdur bu hissede 3 senedir bir analiz tutturamadım hep ters köşe olduk bir kere tutturamadık bunun bilgiyle şansla alakası yok....adi bir yönetim adi bir spek ile karşı karşıyayız....yatırımcısını hiç düşünmeyen beş para etmez yöneticiler sarmış bu şirketi...

4.  Alıntı Originally Posted by mamur Yazıyı Oku

Ben de bu hisseyi 3 senedir teknikten almadım. 3 senedir teknik işledi.

5.  Alıntı Originally Posted by sanacasta Yazıyı Oku

sen 6 aydan bahsediyorsun biz 3 yildir bekliyoruz, tek yükselsin de ben 12 aya raziyim.

Yeni ortak 2 yıl sonra burada olursan görüşürüz, inşallah kadar rahat bir rakama ulaşmış olursun.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    sen 6 aydan bahsediyorsun biz 3 yildir bekliyoruz, tek yükselsin de ben 12 aya raziyim.

Yeni ortak 2 yıl sonra burada olursan görüşürüz, inşallah kadar rahat bir rakama ulaşmış olursun.
    kimler geldi geçti ortak kolay değil bu hissede uzun süre kalmak zoru başardık ama karşılığını alamadık umarım alırız...

7.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    kimler geldi geçti ortak kolay değil bu hissede uzun süre kalmak zoru başardık ama karşılığını alamadık umarım alırız...
    Kimler geldi kimler geçti bu konuda haklısın.. Zaten gelen büyük bir beklentiyle geliyor.. kimisi fibocu kimisi ıcko mokucu kimisi ötekine berikine bakıp atlıyor.. 6 ay sonra bakmışsın o da şapa otırmuş yönetime veryansın ediyor..
    En çok yapılan yanlışlardan biri de ötekiyle kıyas mesela thy.. Ne alaka sektör farklı yabancı bakışı farklı hükümet desteği farklı.. Katar desteği farklı.. Endeksi bu noktaya thy ile çektiler bunu da hükümet istedi piyango THY ye vurdu

8.  Alıntı Originally Posted by İktisatçı Yazıyı Oku
    Kimler geldi kimler geçti bu konuda haklısın.. Zaten gelen büyük bir beklentiyle geliyor.. kimisi fibocu kimisi ıcko mokucu kimisi ötekine berikine bakıp atlıyor.. 6 ay sonra bakmışsın o da şapa otırmuş yönetime veryansın ediyor..
    En çok yapılan yanlışlardan biri de ötekiyle kıyas mesela thy.. Ne alaka sektör farklı yabancı bakışı farklı hükümet desteği farklı.. Katar desteği farklı.. Endeksi bu noktaya thy ile çektiler bunu da hükümet istedi piyango THY ye vurdu
    THY ile bir kıyas yok. Orada da buraya benzer sizler gibi ağlama odası benzerliği vardı.Teknikten hiç anlamayan durmadan yönetimi eleştirenler topluluğu...

Sayfa 160/928 İlkİlk ... 60110150158159160161162170210260660 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •