Sayfa 159/928 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon
Arama sonucu : 7419 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    4.50 üstünde tutunması lazımdı.teknik olarak yukarı gibi gösterdiler.malasef endeks bir düşerken bu 2 düştü

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    hisseye yatırımcı ilgisi yok malesef....endeks çıkar en az çıkar endeks düşer en çok düşer....hisseden çıkamıyoruz durumda hiç açıcı değil...bu hissede teknik işlemiyor...bilançodan ümit yok sanırım...koskoca şirket satış yapıyor ama ortada kar yok...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hisseye yatırımcı ilgisi yok malesef....endeks çıkar en az çıkar endeks düşer en çok düşer....hisseden çıkamıyoruz durumda hiç açıcı değil...bu hissede teknik işlemiyor...bilançodan ümit yok sanırım...koskoca şirket satış yapıyor ama ortada kar yok...
    Karın nereye gittiğini biliyoruz da ya inanmak istemiyoruz.ya korkuyoruz soylemeye ama herkes nereye gittiğini çok iyi biliyor.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by onur4141 Yazıyı Oku
    Karın nereye gittiğini biliyoruz da ya inanmak istemiyoruz.ya korkuyoruz soylemeye ama herkes nereye gittiğini çok iyi biliyor.

saklıyorlar mı demek istiyorsun ortak...herşey mümkün bu kadar satış yapıp sıfır kar açıklamak kolay değil....bunu yapmak isteseler bile olmaz ama ayarlama süper....

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    saklıyorlar mı demek istiyorsun ortak...herşey mümkün bu kadar satış yapıp sıfır kar açıklamak kolay değil....bunu yapmak isteseler bile olmaz ama ayarlama süper....
    Seni şirketime genel müdür yapsam 60 bin lira maas gostersem bankadan yarısını çek bana ver desem?yönetim giderlerine bak varmı boyle birşey giden müdüre 4 maas istifa ettikten sonra vermişler diye tarımdanhaber de haber var ne yapmışta 4 maaş ikramiye vermişler.

5.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sen bu işi çözdün ortak tebrik ederim....
    ortak hep diyorum gübreyi kim istemiste alamamis,

3 bin lot satmıştım, 1000 lotu 441 den aldım bugün düşerse 440 altına iki bini de alırım, su işlemde bile 500 lira gibi kazandırdı, biz korkuyoruz satarsak uçar diye iki yildir, uçacağı yok ortak, iyi bir hikaye olmazsa 9 lara zor gider, zaten iyi hikaye olursa 9 dada durmaz inan 13 ,15 lere kadar gidebilir, belki daha da yukarı olur, ama su durumda hissede güven sorunu var, alan benim gibi yukardan satıp alttan alıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku

3 bin lot satmıştım, 1000 lotu 441 den aldım bugün düşerse 440 altına iki bini de alırım, su işlemde bile 500 lira gibi kazandırdı, biz korkuyoruz satarsak uçar diye iki yildir, uçacağı yok ortak, iyi bir hikaye olmazsa 9 lara zor gider, zaten iyi hikaye olursa 9 dada durmaz inan 13 ,15 lere kadar gidebilir, belki daha da yukarı olur, ama su durumda hissede güven sorunu var, alan benim gibi yukardan satıp alttan alıyor.
    Aylardır onlarca şey yazdık...
    Gubrf sözün bittiği yerde...
    Ne desek boş....

7.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku

ortak her hisse birgün mutlaka hareket yapıyor önemli olan o gün hissede olmak...bu hisse şuan ölmüş bitmiş vaziyette gibi görünüyor ama bir anda terse dönebilir algı...bir haber gelir hiç beklenmedik zamanda hisse alır başını gider....bu kadar kasılacak bir durum yok aslında ama hisse çok kasıyor...5 tl olsa ne 6 tl olsa ne o fiyatları 2015 yılında gördü zaten...büyük balık yakalamak lazım o da çok emek ve sabır istiyor...beni üzen taraf hisse yükselmemesinden ziyade yönetimin yatırımcı lehine hiçbir açıklama faaliyette bulunmaması....bir temettü bedelsiz bunlara hasret kaldık....şirket % 50-100 bedelsiz sermaye artırsa kim kaybeder herkes kendince kazanır ama yok....

alıcı kurumlar

satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel

Sayfa 159/928 İlkİlk ... 59109149157158159160161169209259659 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •