Sayfa 157/928 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 7418 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

1. 5-6 aydır net görünen bir durum var gidecek olan hisse gidiyor gitmeyecek olan gitmiyor.....borsa yükselsede çok yükselmiş olanlar yine yükseliyor hiç yükselişe ayak uydurmayanlar yine ayak uydurmuyor.....çok yükselenden yükselmeyenlere geçiş olmuyor......düşüşte de en çok çıkan en az düşüyor en az çıkan en çok düşüyor....biz en az çıkan düşüşte en çok düşenler arasındayız...bunu ne değiştirebilir şu aşamada tahmin etmek zor...

2.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    5-6 aydır net görünen bir durum var gidecek olan hisse gidiyor gitmeyecek olan gitmiyor.....borsa yükselsede çok yükselmiş olanlar yine yükseliyor hiç yükselişe ayak uydurmayanlar yine ayak uydurmuyor.....çok yükselenden yükselmeyenlere geçiş olmuyor......düşüşte de en çok çıkan en az düşüyor en az çıkan en çok düşüyor....biz en az çıkan düşüşte en çok düşenler arasındayız...bunu ne değiştirebilir şu aşamada tahmin etmek zor...

54'den biraz satıp tektu ya geçtim...bakalım bu nasıl düşecek

3.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    sadece grafiğe bakarak yorumlarsak iyi yapmışsın görünüyor...bunun grafiği yanar döner...

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sadece grafiğe bakarak yorumlarsak iyi yapmışsın görünüyor...bunun grafiği yanar döner...
    sn sayısalanaliz umarım tektunun hikayesi vardır...hikayesi olmayan hisse almak tehlikeli...bugün geri geldi artıdan eksiye döndü...

5.  Alıntı Originally Posted by Sayısalanaliz Yazıyı Oku
    bende 3 bin lot satttim üç gün önce 4,56 dan mergyo aldım 1,17 den 8 bin lot, bugün %10 çıktı mergyo, buda 4,50 ye düştü, bugün 6 bini 1,30dan sattım 2 binde yarin çıkarsa yukardan satarım,

Diyeceğim bu hisse tılsımlı gibi cüzzamlı gibi gitmiyor, alan ky korkudan satıyor, by ise oda al sat yapiyor, yabancı bile bu hissede al sat yapıyor, kaldiki yabancı pek al sat yapmaz, bu hissede onlarda al satci olduya

6.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    sn sayısalanaliz umarım tektunun hikayesi vardır...hikayesi olmayan hisse almak tehlikeli...bugün geri geldi artıdan eksiye döndü...
    ortak hedefe bir bak derim varsa nakit bir miktar al koy dursun.ytd

Yıllık Hisse Yarışmamızda dereceye girenler belli oldu.
    kim kaçıncı olmuş bakmak isteyenler buyursunlar
    dereceye girenleri de tebrike bekleriz
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...39#post1634139
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    ortak hedefe bir bak derim varsa nakit bir miktar al koy dursun.ytd
    şuan tek gubrf var....keşke olsa diyebileceğim şimdilik hayal olan bir isteğim var o da gubrf yi 10 tl den satıp aselsn ı 30 tl altında almak ve gelecek 10 yılı aselsn da geçirmek....10 yıla yakın gubrf de durdum bir 10 yılda aselsn alıp unutmak....al sat için bir miktar ayıracağım....spekülatif hisseler almıştım bundan 4-5 ay önce şuan ki halleri çok farklı ben hepsinden çok erkenden çıktım.....spekülatif hisselerede en azından 4-5 bin tl yatırmak lazım....300-500 tl ile olmuyor....geçende gerel tutturdum erkenden çıktım gerçi ama 500 tl oldu 750 tl birşey değil....zor olanı yapıyoruz ama az para olduğu için ortada birşey yok....dediğim gibi en az 4-5 bin tl yatırmak lazım....

Sayfa 157/928 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •