varlık fonu yırtıyor bir yerini ama hala artıya geçemedik.
Printable View
varlık fonu yırtıyor bir yerini ama hala artıya geçemedik.
Seçim forumda da yazılanlardan gördüğüm kadarıyla baya ortada.
Peki 2. tura giderse o arada ne olur? Sanki borsanın gibini o aradaki 2 haftada bulabiliriz gibi geliyor.
Kim gelirse gelsin orta vadede buralar bana göre alım fırsatıdır.
Biz çok uzak kaldık, Almanya'da %70 reis çakar geçer onu diyebilirim onun dışında seçimle ilgili bir şey diyemiyorum.
Bizim burada anket yok mu? adaylara göre buranın oranını bulalım? yöneticimiz ne der bu konuda? bence
işc yükselirse KK kazanır diyebilir miyiz? :) bence
burda hala reis önde az oyla geride gibi söylemlere inanmıyorum .hatırlayın son belediye seçimlerinde nerdeyse tüm şehirlerde miting yaptı coşgu vardı.suan kendi kaderi olmasına rahmen tabi sağlık sorunu da var,debrem ayrı konu çıkamıyor.diğer yanları seyirci çekemiyor. debrem de toptan istifa etmeliydiler ,bu da başka konu,memleket sevdası şatafat koltuk sonsuz para hırsı vs... yeterin 20 yıldır yapadın bundan sonramı zor .ecevit zamanında hasta öldü söylemleri ni hatırlıyorum piyasalar allak bullak olurdu.günlük faizler 7000 gördü gözler.maalesef bu kadar kötü değildi ortam.şimdi reis es kaza kalırda başımızda yeni kırizimiz hastalığı olacak.
son durum: sadece 28 kişi oy kullanmış,
https://i.hizliresim.com/nohjb4m.PNG
Dibi gorduk gibi.. geri cakacak olsalar bu kadar alip artiya gecmezlerdi. Malin altina giriyorum:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas bank sorun mu var?
2 saat oldu parayı cari hesaba aktaramadılar.
güzel yeşillendi .. petkm sinir ediyor beni.. petkm yatırımcısıyım artık .. :)
Seçim ilk turda biter hayalperest olmayın .
2018 seçimlerinde %52 oy almış...
2023 seçimlerinde %53 oy alır diyor...
trolluk bunu gerektirir...
dolar 3 liraymıs 20 lira olmus...
alım gücü düşmüş fakir fakrliğin dibini yaşar olmuş...
ülkeye zibil milyon 77 milletten çöp mülteci gelmiş...
sokaklarda kızlar bunların tacizinden yürüyemez hale gelmiş...
son 3 yılın en çok değer kaybeden para birimi olmuş tl...
kalkmış geçen seçimden çok alır diyor...
cebinde toggun tekerini almaya parası olmayan vatandasın bunu övmesi gibi olmus...
2019 seçimlerindede binali istanbulda açık ara alıyordu...
Nebati: (Döviz piyasası) Bir ralli olmayacak, vatandaşlara sesleniyorum; Oyuna gelmeyin-APara
hafta sonu RTE bir programda konuşma yapıyordu kullandığı cümle şuydu alanlar ile anketler aynı şeyleri söylemiyor diyor.RTE nin bütün kazandığı seçimlere bakarsan anket ve alanlar birbirini tamamlamıştır.RTE görmek istediğini görüyor ve bunu elindeki oyu tutabilmek için Din ve milleyetçilik üzerinden seçim süreci geçiriyor amaç cumhurbaşkanlığını kaybetsede meclisi kaybetmek istemiyor benim gördüğüm.İstanbul seçiminde akşam çıktı ne dedi topal ördek bunlar aynı siyaset genel seçimdede uygulanacakdır.
bunlar bu seçim kaybetti ama millet olarak hepimiz herşeyimizi kaybettik. bu partiye oy verenlerin tek beklentisi menfaat. utanmadan 50 yıl öncesinin iktidarlarındaki kuyruklardan bahsedenler o tarihte ABD yaptırımlarının karşısında duran hükümetlerden mal saklayan esnafın torunlarıdır.
Arbitraj fonlarıyla bu iş yürümez. Taze para gelmediği sürece 200g ortalama ben buradayım diyor
Bakan Nebati:
"Ben de çiftçiyim. Ben buğdayla sohbet ederim, pamukla hemhal olurum, mısıra "ah ne güzelsin sen" derim.":wave:
Seçim meraklılar 13 gün daha sabredin. Ben sonradan gülecem. Son gülen iyi güler. Çünkü değişen bir şey olmayacak.
hocam 1 olaydan yola çıkarak bi sonuca varmıyorum, gözlem var, muhakeme var, hesap var, temenni yok, mesela ülkücü kuzen daha evvel iyipe vermişti, hayatında ilk defa reise vereceğini söyledi, çünkü pkk konusu onun nezdinde en mühim milli mevzuu
ben esas sürprizin kürt illerinde olacaüını düşünüyorum, daha evvelki seçimlerde pkk silahlı çeteler özellikle taşrayı baskı altında tutuyordu, yüzlerce köy silme yüzde100 hdp çıkıyordu, oy vermezseler pkk gidip kafalarına sıkıyordu.. pkk önemli ölçüde temizlendi, korku duvarı kırıldı.. zaten hüdapar bu yüzden alındı ittifaka, çünkü hüdapar- hizbullah on yıllardır pkk ile korakor silahlı mücadele etmiş bi grup, pkk artık milletin kafasına silah dayayıp oy toplayamayacak..
güneydoğu illerinde nasıl bi sonuç çıkacak, hep beraber görücez, cihangir tayfa -kürtler ihane etti" diye ağlayacak
KKM -102 Milyar #dolar
MB Rezerv -67 Milyar$
BOTAŞ Rusya Borcu -20 Milyar$
Suudi-Katar Mev. -11 Milyar$
Cari Açık -55 Milyar$
Dış Tic. Açığı 43.5 Milyar$
Deprem -100 Milyar$
KV Dış Borç -152 Milyar$
Bk. Nebati: Buğdayla sohbet eder, pamukla hemhal olurum.
Nebati:
- Enflasyonu büyümeden taviz vermeden düşürüyoruz, yüzde 45'lerin altına gerilemesini bekliyoruz
- Enflasyonu büyümeden taviz vermeden düşürüyoruz
hitler, ruslar berlini bombalayana kadar savaşı kendinin kazandıgını sanıyordu...
tüm dünya kendini olacaktı...
Doğuda (VAN-HAKKARİ-DİYARBAKIR) yaşayan veya uzun zaman görev yapan oldu mu?
Ben orada görev yaptım-gezdim...PKK nın zoruyla oy veren binde biri geçmez...Onlar bize anlatılan hikayelerdir..Peki neden Ankaranın bazı ilçelerin de bile HDP silme götürüyor.
Orada halk ya dini hassasiyetle AKP ye verirdi...Ama bazen dini hassasiyeti olan bile HDP ye verir.Mella Denilen dini bireylerin hdp ye sempatisi nettir.KK nın kürt olması da CB da ona verilmesin de etkili olur. 2000 li yılların başında doğuda CHP yoktu..Deniz baykal döneminde..O zamanki CHP ile şimdiki elbette farklı..
Ama yeni nesil de HDP patlamış durumda.Milliyetçilik milliyetçiliği doğurur.ZİYA GÖKALP olayı
Anklaranın batısında MİLLİYETÇİ söylemler ne kadar artarsa ,doğuda hdp ye o kadar oy çıkar.
Valla ben iki tarafa da yakın hissetmiyorum, burada gelip de ciddi ciddi bi tarafı güzelleyen forumdaşlara da inanamıyorum.
Bence de hiç bir şey değişmeyecek...
sedat reis mektup yollamış azem medya dan.Seçim 2023 Kıymetli Kardeşlerimiz bu iş ciddi..‼ï¸Genç nesilin dönüşüm yolu, bakın bu seçimde omurgasızların kirli oyunları ile geliyor, bu iş gezi parkı olaylarından daha büyük tehlike yaratabilir, saldırmaya hazır bekliyorlar daha önce bir çok kez dile getirdik seçim gününe kadar evinizde kalın sakın çıkmayın aldanmayın bunların kirli oyunlarına..‼ï¸
Seçim günü evinize girmeyin sandıklara namusumuz gibi sahip çıkmamız gerek. Kıymetli kardeşlerimiz ülkü ocakları çıldırmışcasına silah rezervesi yapıyor söylentileri çok yerden kulağımıza geliyor, süslü
@suleymansoylu
emniyet içerisinde kendi yandaşlarına biber gazı rezervesi yaptırıyor bakın bunlar gideceklerini anladıkları günden bu yana omurgasızlık yapmaya başladılar. Gider ayak ortalığı bulandırma planları içerisine girdiler, sakın bu omurgasızların pis oyunlarına kanmayın. 15 Mayıs sabahı ter temiz bir Türkiye’ye uyanmak için akılcı olmamız gerek. Matematikçi olmamız gerek bunlar gibi basit omurgasızları gülerek def edeceğiz, onların namlusuna yürüyerek değil..‼ï¸â€¼ï¸
https://www.ensonhaber.com/gundem/um...niden-gundemde
O günler uzak değil.
Ümit Özdağ'ın 'Kılıçdaroğlu kazanırsa iç savaş çıkar' sözleri yeniden gündemde
Seçimlerde Kemal Kılıçdaroğlu'nu destekleyen HDP'nin gelecek planlarını bilmeyenler için rehber olacak bir video hazırlandı.
Umit beye tam katılmıyorum belki biraz abartmış olabilir (siyasette bu olur) ama yine entreresan olaylar olacak..Mesela HDP doğudaki yerel yön. alır...
Sonra daha önce yaptığı gibi PKKK militanlarını kadroya alırsa kim ne der?
OSMAN BAYDEMİRİ,emrinde çalışan işci olan terorist hakim vasfıyla:) yargılamıştı..
Yani belediyede işçi ama dağda hakim...evet bu oldu...:)
DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANININI,terorist KCK kapsamında sanık gibi yargıladı...ciddiyim..
ilk dediğin bölüme katılıyorum..9 yıl Cizre'de görev yaptım..
ikinci bölüm ise hdpnin asıl oy patlaması yağtığı süreç açılım sürecidir..dikkat edin ondan önce dep ,hadep, dehap dönemlerinde seçim sonuçları 4-6 arasındaydı..açılımla birlikte kendilerine güven geldi.. oyumuz ne kadar artarsa devletle o kadar daha büyük pazarlık yaparız dediler ve hdp ye vermeyen kürtlerinde milliyetçilikle oyunu alarak 9-10-11 bandına çıktılar..Akp saolsun her türlü kazığı sayesinde deneyimledik..
arkadaşlar.erdoğan ı ve icraatlarını bilmeyen yok.20 yıl dile kolay. yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır.peki bay kemal i biliyormuyuz :vk:adamın arkasından neler sallıyorlar.iktidar olsun bakalım icraat yapsın görelim,beğenmezsek yollarız.patron bizmişiz ya.bence gerisi tefarruat. soyulduk bozkurt ve ayasofya forumdaşların dediği gibi donumuz kaldı onuda kaptırmayak.