Sayfa 235/1005 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,873 - 1,880 arası.

Konu: Viop L

1. Endeks ağırlığı yüksel kağıtlarda makas çok yüksek. Birileri vadelileri zıplatıp arbitraj fonlarıyla endeksi yükseltmeye çalışıyor gibi

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Endeks ağırlığı yüksel kağıtlarda makas çok yüksek. Birileri vadelileri zıplatıp arbitraj fonlarıyla endeksi yükseltmeye çalışıyor gibi
    Kedidir o kedi
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    RTE nin kaybettiği 2 kesim var...1-Cami cemaati.Yani dinin etiğine önem veren kesimde, israfa-şatafata çok sert tepki var....Ha pozisyonu akp ye bağlı kesimde elbette mutlak itaat var.Ama çogunun düşüncesi böyle.

2-ve en önemlisi Dindar kürtler.Dindar kürtlerde AKP bitmiş durumda.Dinin etiğinden uzaklaşması ve milliyetçi marjinal söylemlerden dolayı o kesimde tek kelimeyle çökmüş durumda.

Bence seçim kesin 2. tura kalır..ama 2. tur sonucu belli.Şahsım adına KK değil ama altındaki MİLİTARİST KADRO dindar kesim için endişe verici ve bunda da haklılar.4 parti bu açıdan çok az oy oranı olsa bile sembolik olarak karşı duruşları şimdilik emniyet sibobu gibi görünüyor.

Ama değirmende doğan fare gök gürültüsünden korkmaz..28 şubatı yaşamış nesile vız gelirler.

4. Usülen böyle ama hala bir alternatif bulamadıkları için yine elleri istemeye istemeye oy verecekler.

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    RTE nin kaybettiği 2 kesim var...1-Cami cemaati.Yani dinin etiğine önem veren kesimde, israfa-şatafata çok sert tepki var....Ha pozisyonu akp ye bağlı kesimde elbette mutlak itaat var.Ama çogunun düşüncesi böyle.

2-ve en önemlisi Dindar kürtler.Dindar kürtlerde AKP bitmiş durumda.Dinin etiğinden uzaklaşması ve milliyetçi marjinal söylemlerden dolayı o kesimde tek kelimeyle çökmüş durumda...

5. Bulut abi bize güzel haberler ver. Kocaoğlan ve tombul kuştan sağlam dayak yedik

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Kedidir o kedi

6.  Alıntı Originally Posted by bahriyeli Yazıyı Oku
    Kurt birtane ..hem kalender hem de espritüel adam ..böyle arkadaşlar da olmasa bu topikler ilkokuldaki sıkıcı matematik derslerinden öte geçmezdi ..hakkını teslim etmek lazım bana kızıyor arada bir ama ..olsun
    Bozkuş olmasın bırak formu ülkeyi terkederim. Zırf onun yüzünden pide önünde bekliyorum gelse de makas alsam deyu. Böyün yağnışlik oldu ben fırın önünde beklerken zenciler beni takip etmiş benim yüzümden Bozkuşu çivili zopaylan dövdüler

7. Geçen benim kocaoğlan topicinde sitemli bir mesaj yazmıştı. Ondan sonra yazmadı herhalde. O da kocaoğlanzede oldu herhalde

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş olmasın bırak formu ülkeyi terkederim. Zırf onun yüzünden pide önünde bekliyorum gelse de makas alsam deyu. Böyün yağnışlik oldu ben fırın önünde beklerken zenciler beni takip etmiş benim yüzümden Bozkuşu çivili zopaylan dövdüler

8. Erdoğan: "Avrupa'da oy pusulasında fakire oy vermişler, yanındaki üç tanesine de patates, domates ve salatalık koymuşlar. Benim vatandaşım bu işi gayet iyi biliyor."

karakemal gördünmü fakir kimmiş
    sen hala çıkmışın bize ne anlatıyorsun .
    bu ülkenin siyaseti bu
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Sayfa 235/1005 İlkİlk ... 135185225233234235236237245285335735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •