Sayfa 236/1005 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: Viop L

1. varlık fonu yırtıyor bir yerini ama hala artıya geçemedik.
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

2. Seçim forumda da yazılanlardan gördüğüm kadarıyla baya ortada.

Peki 2. tura giderse o arada ne olur? Sanki borsanın gibini o aradaki 2 haftada bulabiliriz gibi geliyor.

Kim gelirse gelsin orta vadede buralar bana göre alım fırsatıdır.

Biz çok uzak kaldık, Almanya'da %70 reis çakar geçer onu diyebilirim onun dışında seçimle ilgili bir şey diyemiyorum.

3. Bizim burada anket yok mu? adaylara göre buranın oranını bulalım? yöneticimiz ne der bu konuda? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4. işc yükselirse KK kazanır diyebilir miyiz? bence
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

5. Şöyle bir şey var :

14 Mayıs 2023 C.Başkanlığı Seçimlerinde Adayınız Kim? (hisse.net)

https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=55801

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Bizim burada anket yok mu? adaylara göre buranın oranını bulalım? yöneticimiz ne der bu konuda? bence

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Big abi olsaydı şindi osbir dene lönk cetonu salladıydı.
    Günün dibini işaretleyelim 5411
    Burda beni anlıyan kimse yok
    Şuan 5548 kolay para, daş atıpta kolumuz mu yoruldu derdi big abi olsaydı
    Trend aşağı die vurkaç yapmıyalım mı
    Big abi yine mükemmel deptürdü, şindi kar al yapmıştır öğle dipten attığı osbir dene ile
    Hamdım Piştim Yandım

7. burda hala reis önde az oyla geride gibi söylemlere inanmıyorum .hatırlayın son belediye seçimlerinde nerdeyse tüm şehirlerde miting yaptı coşgu vardı.suan kendi kaderi olmasına rahmen tabi sağlık sorunu da var,debrem ayrı konu çıkamıyor.diğer yanları seyirci çekemiyor. debrem de toptan istifa etmeliydiler ,bu da başka konu,memleket sevdası şatafat koltuk sonsuz para hırsı vs... yeterin 20 yıldır yapadın bundan sonramı zor .ecevit zamanında hasta öldü söylemleri ni hatırlıyorum piyasalar allak bullak olurdu.günlük faizler 7000 gördü gözler.maalesef bu kadar kötü değildi ortam.şimdi reis es kaza kalırda başımızda yeni kırizimiz hastalığı olacak.

8. Hocam böyle anketlerden bir şey çıkmaz.

Bunun bilimsel bir yöntemi var. Belirli bölgelerden, belirli sayıda insanla yapılması gerekiyor ki belirli bir güven aralığında sonuç üretsin.

Ha bence bu seçim özelinde anketlerin en çok yanıldığı seçim olacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 236/1005 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •