Amerikan tipi opsiyonda öyle oluyor olmalı.
Printable View
viop teminat 22.26% günlük
1M+ Akbank % 21
TEB % 21,25
FiBa % 21,50 Temdit bağlandı
Fibabank ta kiraz hesap kullanmış ve üstünden uzun süre geçmiş olanlara tekrar kiraz hesap hoşgeldin oranı veriyorlar mı?
Hsbc yi 16:20 civarı aradım dcd oranları sordum dönüp bilgi vereceklerdi ama geri dönüş yapan olmadı.Hem dcd yapan müşteri ararlar hem de geri dönüş dahi yapmazlar ,bu banka acayip uyuz !!!! Mevduat oranlarının 32-45 gün arası için 21.50 olduğunu söylediler sadece.
Odea 36-59 gün arası 21.50 imiş.91 günlük banka bonosu mevduat karşılığı 22.60 olacakmış bu hafta perşembe günü satacaklarmış.
Size kaç önerdiler acaba
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn.batman daha düşük ..5.30 civarı tam deathcross noktası ..
Şu an kırmış ..Benim beklediğim ilk hedef 4.80 ..
Şayet buralardan ciddi bir kırılma olmaz ise 4.60 bile olası hedef olur biraz daha beklerim alım için diye düşünüyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2 ay once İstnbukda evı kıraya verdim ydısunda olduğundan kontrat yapamadık.ama pez.....,k evı günlük kiraya verıyormus.ne gb Haklarım var...Nasıl çıkarabilirim...acil yardım
Hakkatten o dediğinizmiş adam günlük iş yaptığına göre...Sizden daha ucuza kiralayıp kimbilir kaça kiralıyor...
.erhane gibi...
Almanya'da oturup de TR'de ev kiralamak da cesaret isi gercekten.
Syg,
75k $ 32 gün üstü
Aktif %5,18 mevduat karşılığı...
BLA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok Bn yani ev sahıbı olarak ydısundayım..,4 tane 1+1 resıdence var.hic biri aidat odememiş elektrık su d gaz yonetıme ödeniyor...onuda ödemıyorlar...Son kiracıda günlük kıraya verıyormus...tum faturaları da vaktınde ödüyor...kıra ısı yas iş...ömrümü yedı
Bugün alınan oranlar. 500+ için
Ingbank 20.50 ancak, ilk kez hesap açıyorsanız bir miktar o da sanırım 750 tl idi. Ve o parayı harcıyorsunuz gibi bir şeyler söyledi. O zaman 22.50. Ben 2011 yılında o banka ile çalışmışım bundan faydalanamıyorum.
YKB ise 21.25 fakat burada da çıkış sıkıntılı. Şöyle ki mobil bankacılıkta en fazla 300k gönderebiliyorsunuz. Şıbe içinden eft yaparsanız bu kez de yüksek bedel ödemek zorunda kalıyorsunuz.
allah bereket versin komik çocuk :)
yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..
odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.
burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.
garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.
ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.
bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+
konu bütünlüğü açısından.. kira muhabbetini http://www.hisse.net/topluluk/showth...20855&page=781
başlığında yapsak mı?. tanıdık isimler orada da var ve hayli canlı bir başlık. naçizane..
kiradaki mülk sayısı arttıkça iyi bir avukatla çalışma zorunluluğu artıyor 4 ev demek 4 farklı karakterde kiracı ile uğraşmak demek ! gayrimenkül en iyi yatırım aracı diye reklamlarda süslü sözler söylemek güzel ama iş gerçekte öyle olmuyor ! uğraş dur her ay kirayı toplayana kadar ! 150 evi olan birini tanımıştım adam avukatlık ofisine devretmiş her şeyi sadece yatan kira paralarını sayıyor icra olayı tahliye olayı ile herşeyle avukat ilgileniyor stres tasa yok kiracı ev sahibiyle muhatap bile olmuyor :) gayrimenkul yatırımı eskiden herkes için güzel bir ek gelir kaynağıydı ancak gün geçtikçe hem borcuna sadık dürüst insan azaldı hem ekonomik şartlar sürekli değişiyor ! kiracıların bazıları elektrik su borcunu ev sahibine takmayı bir başarı sayıyor bunlarla uğraşmak herkes için kolay değil anca verdiğim örnekteki tarzda bir gayrimenkul zengini iseniz kiracıların hiç şansı yok şehir bile değiştirse bulabilen işinin ustası olmuş çok iyi avukatlar var !
Kira sözleşmesi yaparken sözleşmede belirtilen gün kira yatırılmazsa kiracıya 1 ihtar gönder gene aksatınca 2. ve son ihtarnameyi gönder boşaltma işleri için 1 ay süre vermiş oluyorsun kanun geregi en başta bunları kontrata eklemek gerekiyor yoksa dediginiz gibi iş mahmeye kadar büyüyor çok şükür öyle bi sorun görmedim.
Kira sözleşmesi yapıldıktan sonra zorunlu deprem sigortası yapılıyor ondan sonra kiracı tüm abonelikler için gerekli mercilere başvurabilir ev sahibi üstüne alırsa abonelikleri sözleşmeyi bozma hakkı dogar kiracı için şuanki geçerlilik benim bilgim dahilinde bu yönde.
Arkadaslar kiracisi olan herkese tavsiyem sudur hic sevmedigim bi bankada aslinda butun bankalarda bu uygulama varda cok sey istiyorlar vakifbankta bu isler cok daha basit kiracinin gelirine gore sizin hesabiniza kiracinin odeyecegi bir kmh limiti aciliyor kiraci kirayi gununde odemedikce kmhli hesabiniza kira tutari transfer oluyor. Kiraci bir kac ay borca batsa sendelesede sizin kiraniz bankayla kiraci arasinda otomatik halolup hesabiniza yatiyor
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir tahliye davasinin en erken tarihi 6-7 ay siz ne yaparsaniz yapin kiraci kirayi odemezse ve evden cikmazsa dava acmaktan baska hicbir sansiniz yok yada adama tekme tokat dalar belkide cinayete tesebbusden yargilanirsiniz kendi maliniz icin.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi