Sayfa 250/999 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Kontratı yenilerken Tahliye Tahhütnamesi alıyor musun? Bu çok önemli
    onlar çok boş işler güvenme boş yere, bana kiracılar bütün evleri sattırttı.

2.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Dikkatleri ekonomideki sıkıntılardan nasıl başka yönlere çekebiliriz kaygısı
    Pazar fiyatları+daha önemlisi işsizlik Mart a kadar artmaya devam ederse DEĞİL 1 TANE REİS, 1000 TANE REİS GELSE VIZ GELİR TIRIS GİDER
    En güçlü gazete "FISILTI GAZETESİ" dir
    O gazeteninde manşetleri şu aralar hep ekonomi/hayat pahalılığı üzerine....

saygılar/başarılar
    İyi hoş diyorsunda. geçen gün antalyada akp belediye başkanı kamyonetlerle boş bez poşet dağıyor üzerinde akp logosu var.

millet birbirini eziyor 1 boş poşet alabilmek için. bunları nasıl akıllandıracağız.

o kadar çok varki bu beleş olsun benim olsun diyenler.

3. Antalya "tam fırtına" bekleniyormuş...
    Saatte 100 km hızla esecekmiş...
    2 gün sürecekmiş...
    O bölgeden yaş sebze meyve akışını sekteye uğratacaktır
    Fiyatların artması beklenebilir
    Millet zorluk çeksin de AKP gitsin diyecek halimiz yok...

ANTANYALI ÇİFTÇİ YOLDAŞLARIMIZA burdan BİN SELAM OLSUN...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    İyi hoş diyorsunda. geçen gün antalyada akp belediye başkanı kamyonetlerle boş bez poşet dağıyor üzerinde akp logosu var.

millet birbirini eziyor 1 boş poşet alabilmek için. bunları nasıl akıllandıracağız.

Siz dağıtın aynı kalabalığı sizde toplarsınız
    Bunlar ölçüt değil moralinizi bozmayın...
    16 yıldır iktarda olan bir partinin taraftarının bir anda sıfırlanmasını bekleyemeyiz
    Elbette az-çok bir taraftarı olacaktır ama biz daha çoğuz onlardan
    Tabi bazı yerlerde....
    Moral bozmak yok iyi yoldayız şimdilik...
    İktidara olan ŞANLI YÜYÜŞÜMÜZÜN ilk etabı 31 Mart da tamamlanacak korkmayın...
    Arkanıza yaslanın ve kahvenizi yudumlayın GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ ...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    onlar çok boş işler güvenme boş yere, bana kiracılar bütün evleri sattırttı.
    Kiracı 3kağıtçı ise ne yaparsan yap o evi ,işyerini senden soğutur .Bende sırf kiracıya kızıp sattığım mülk oldu .
    Hele mahkemelik olursan kiracı ile avukatları zengin ediyorsun .
    Ticari işyeri çok daha mantıklı illa gm yatırımı için düşünülüyorsa.Vergi ödemek yerine devletden alacaklı oluyorsun ..Kiracı çıkınca içine boya vs masrafın yok..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku

Beleş mezar var deseler girecek tipler var derler

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kiracı 3kağıtçı ise ne yaparsan yap o evi ,işyerini senden soğutur .Bende sırf kiracıya kızıp sattığım mülk oldu .
    Ticari işyeri çok daha mantıklı illa gm yatırımı için düşünülüyorsa.Vergi ödemek yerine devletden alacaklı oluyorsun ..Kiracı çıkınca içine boya vs masrafın yok..

2005 de rahmetli babamın açtığı 16 bin liralık kira icrası bana miras kaldı, 14 yılda para 80 bine yaklaştı faizleriyle hala ödenecek,

bir ******** bir büromu kiralamıştı, 12 ay ödemedi nede büronun içine bile girmedi 12 ay,ilk 3. ayda tahliye taahhütnamesi ve noterden çektirdiğim protesto ile mahkemeye vs. başvurdum, 10. ayda tahliye kararı anca çıktı. 12. ayda boşalttı, 4 yıldır icra açık.

daha çok olaylar yaşadımda en sonunda katil olup birilerini bıçaklayacaktım galiba sattım kurtuldum.

8.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

Benim dükkanın kontratı mayısın 1 de bitiyor. bakalım ne zam yapacam karşı kabul edecekmi. enflasyon %20 büyük ihtimal. %10 ile anlaşacağız. 5.6 yıldır % 10 ile zam yapıyordum.10 yıldır aynı kiracı otuyor dükkanda.

Sayfa 250/999 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •