Sayfa 259/999 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,065 - 2,072 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Kendisi başvurup kira sözleşmesini göstererek yeniden açtırabilir.

Evde insan oturduğunu belgelerseniz, elektrik, su bağlamak zorundalar... Ayrıca binada oturan varken elektrik suyu kestirdiğiniz için sizi emniyete şikayet edebilir.
    Kira sözleşmesi olmadan abone olunmuyor diye biliyorum .
    Kiracı ödemeden kaçsa borç evsahibine kalır yani anone ev sahibi .İstediği zaman aboneliği kestirebilir.Eskiden böyleydi değişti ise bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Awat, kesinlikle...
    Yoksa kiraci bana zorla imzalatti yoksa kontrati yapmayacakti diyebilir ayni tarih olursa...
    Hatta kalem de farkli bir kalem olsun.

Syg,
    Sn.dudu Kira sözleşmesi yaparken Noter tasdikli yapın kiracının sonra yapabilegi bişi yok.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kiracı ödemeden kaçsa borç evsahibine kalır yani anone ev sahibi .İstediği zaman aboneliği kestirebilir.Eskiden böyleydi değişti ise bilmiyorum

akıllı ev sahibi abonelikleri kiracı üstüne almazsa kira sözl. fesih nedeni olarak yazar zaten..

4. konu bütünlüğü açısından.. kira muhabbetini http://www.hisse.net/topluluk/showth...20855&page=781
    başlığında yapsak mı?. tanıdık isimler orada da var ve hayli canlı bir başlık. naçizane..

5.  Alıntı Originally Posted by ALİBEYOĞLU Yazıyı Oku
    Yok Bn yani ev sahıbı olarak ydısundayım..,4 tane 1+1 resıdence var.hic biri aidat odememiş elektrık su d gaz yonetıme ödeniyor...onuda ödemıyorlar...Son kiracıda günlük kıraya verıyormus...tum faturaları da vaktınde ödüyor...kıra ısı yas iş...ömrümü yedı
    kiradaki mülk sayısı arttıkça iyi bir avukatla çalışma zorunluluğu artıyor 4 ev demek 4 farklı karakterde kiracı ile uğraşmak demek ! gayrimenkül en iyi yatırım aracı diye reklamlarda süslü sözler söylemek güzel ama iş gerçekte öyle olmuyor ! uğraş dur her ay kirayı toplayana kadar ! 150 evi olan birini tanımıştım adam avukatlık ofisine devretmiş her şeyi sadece yatan kira paralarını sayıyor icra olayı tahliye olayı ile herşeyle avukat ilgileniyor stres tasa yok kiracı ev sahibiyle muhatap bile olmuyor gayrimenkul yatırımı eskiden herkes için güzel bir ek gelir kaynağıydı ancak gün geçtikçe hem borcuna sadık dürüst insan azaldı hem ekonomik şartlar sürekli değişiyor ! kiracıların bazıları elektrik su borcunu ev sahibine takmayı bir başarı sayıyor bunlarla uğraşmak herkes için kolay değil anca verdiğim örnekteki tarzda bir gayrimenkul zengini iseniz kiracıların hiç şansı yok şehir bile değiştirse bulabilen işinin ustası olmuş çok iyi avukatlar var !

Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    2005 de rahmetli babamın açtığı 16 bin liralık kira icrası bana miras kaldı, 14 yılda para 80 bine yaklaştı faizleriyle hala ödenecek,

bir ******** bir büromu kiralamıştı, 12 ay ödemedi nede büronun içine bile girmedi 12 ay,ilk 3. ayda tahliye taahhütnamesi ve noterden çektirdiğim protesto ile mahkemeye vs. başvurdum, 10. ayda tahliye kararı anca çıktı. 12. ayda boşalttı, 4 yıldır icra açık.

daha çok olaylar yaşadımda en sonunda katil olup birilerini bıçaklayacaktım galiba sattım kurtuldum.
    Kira sözleşmesi yaparken sözleşmede belirtilen gün kira yatırılmazsa kiracıya 1 ihtar gönder gene aksatınca 2. ve son ihtarnameyi gönder boşaltma işleri için 1 ay süre vermiş oluyorsun kanun geregi en başta bunları kontrata eklemek gerekiyor yoksa dediginiz gibi iş mahmeye kadar büyüyor çok şükür öyle bi sorun görmedim.

Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku

Kira sözleşmesi yapıldıktan sonra zorunlu deprem sigortası yapılıyor ondan sonra kiracı tüm abonelikler için gerekli mercilere başvurabilir ev sahibi üstüne alırsa abonelikleri sözleşmeyi bozma hakkı dogar kiracı için şuanki geçerlilik benim bilgim dahilinde bu yönde.

8.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Burgan digital 22.50.Oraya gidin ama şube bu oranı vermiyor.
    Burgan dijital aynı gün valörlü mü mevduata başlıyor?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

Sayfa 259/999 İlkİlk ... 159209249257258259260261269309359759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •