Sayfa 260/999 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 2,073 - 2,080 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by TonyStark Yazıyı Oku
    Kira sözleşmesi yaparken sözleşmede belirtilen gün kira yatırılmazsa kiracıya 1 ihtar gönder gene aksatınca 2. ve son ihtarnameyi gönder boşaltma işleri için 1 ay süre vermiş oluyorsun kanun geregi en başta bunları kontrata eklemek gerekiyor yoksa dediginiz gibi iş mahmeye kadar büyüyor çok şükür öyle bi sorun görmedim.
    Adam o ihtarlara uymazsa yine tahliye davasi acmak zorundasin tabi kimse bunlari bilmiyor 2 3 not duserek belge alarak konuyu cozebilecegini saniyor

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Kira sözleşmesi olmadan abone olunmuyor diye biliyorum .
    Kiracı ödemeden kaçsa borç evsahibine kalır yani anone ev sahibi .İstediği zaman aboneliği kestirebilir.Eskiden böyleydi değişti ise bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Değişti, evde insan varken su elektrik kestiremezsin, kestirirsen ayrı problem... En temizi iyi bir sözleşme, tahliye taahhütname si, tecrübeli avukat ama önce kiracıyı seçerken dikkat etmek...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Arkadaslar kiracisi olan herkese tavsiyem sudur hic sevmedigim bi bankada aslinda butun bankalarda bu uygulama varda cok sey istiyorlar vakifbankta bu isler cok daha basit kiracinin gelirine gore sizin hesabiniza kiracinin odeyecegi bir kmh limiti aciliyor kiraci kirayi gununde odemedikce kmhli hesabiniza kira tutari transfer oluyor. Kiraci bir kac ay borca batsa sendelesede sizin kiraniz bankayla kiraci arasinda otomatik halolup hesabiniza yatiyor

Bir tahliye davasinin en erken tarihi 6-7 ay siz ne yaparsaniz yapin kiraci kirayi odemezse ve evden cikmazsa dava acmaktan baska hicbir sansiniz yok yada adama tekme tokat dalar belkide cinayete tesebbusden yargilanirsiniz kendi maliniz icin.

5.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    onlar çok boş işler güvenme boş yere, bana kiracılar bütün evleri sattırttı.
    Ben de o taahhütname sayesinde kiracı çıkarttım. Her şey hukuka uygun.

6.  Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    allah bereket versin komik çocuk

yalnız zinnur hanımın oranlarından bir kıllanmadım değil bugün ben de..

odea'da hatrı sayılacak bir dolar meblağı var. hazineyi aramalar, özel oran falan derken zar zor 4.40 alabildim.

burgan'da da aynı.. ilk söylenen 4, pazarlık, tehdit falan alabildiğim 4.25.

garanti için de 4.5 denmiş. garanti özeli aradım.. 4.5 u duyunca sağlam bir kahkaha geldi mt'den. biz mi veriyormuşuz diye.. 3.5 dedi o da 250k üstü.

ha zinnur hanımın oranlar doğruysa gani gani helal olsun o ayrı. ama dedim ya kıllanmadım değil.

bu arada tl'de garanti 20.75 burgan 21.25 pazarlıksız. 100k+
    Bugün 351k USD dönüş için oranlar
    3.60 - 3.80 arası Akbank, TEB, Finans
    4.15 Alternatif
    4.50 Halkbank

4.35 Vakıf Özel temdit bağlandı.
    Mevduat oranı 4.25
    euro swapı yapıyorlarmış
    0.10 ilave de oradan geldi.

7.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    Arkadaslar kiracisi olan herkese tavsiyem sudur hic sevmedigim bi bankada aslinda butun bankalarda bu uygulama varda cok sey istiyorlar vakifbankta bu isler cok daha basit kiracinin gelirine gore sizin hesabiniza kiracinin odeyecegi bir kmh limiti aciliyor kiraci kirayi gununde odemedikce kmhli hesabiniza kira tutari transfer oluyor. Kiraci bir kac ay borca batsa sendelesede sizin kiraniz bankayla kiraci arasinda otomatik halolup hesabiniza yatiyor

nihayetinde kiracının imzası ve rızası lazım değil mi, çok az kiracı kabul eder bunu..?

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    nihayetinde kiracının imzası ve rızası lazım değil mi, çok az kiracı kabul eder bunu..?
    Kabul etmeyene bye bye...

Sayfa 260/999 İlkİlk ... 160210250258259260261262270310360760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •