Gelecek hafta 17 üstü kolayca alınır heralde
Printable View
Gelecek hafta 17 üstü kolayca alınır heralde
USD 32 gün temdit
Odea 4,50
Burgan 4,40.. ittirerek 4,50
gösterge 17.74 gençler..
ytd.
syg,
Üzgünüm ama bankalara karşı bu tür "ben küstüm oynamıyorum" tarzı yaklaşımlarla bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Karşınızda profesyonel ve her gün bu algı yönetimi için çalışan bir ekip var.
Görüşünüze saygı duyuyorum ama ben teklifleri çarpıştırıp en iyisini seçmenin bizim için daha faydalı olduğuna inanıyorum. Böylece aslında sizin yapmak istediğiz şey yani kötü teklifleri elemek ve illüzyon yapmaya çalışanlar otomatik olarak elenecektir.
bu arada bir ara tartışılıyordu.. burgan güldüren günlük 16,65 fix imiş 90 gün boyunca. inme çıkma yok oranlar değişse de.
VAKBN
35 gün
%17.30
290k
vermiş.
Abd'de tarım dışı istihdam mayıs’ta 223 bin kişi arttı, beklenti 190 bin artış
abd'de mayıs'ta ortalama saatlik kazançlar %0,3 arttı, beklenti %0,2
abd'de mayıs'ta ortalama saatlik kazançlar yıllık %2,7 arttı, beklenti %2,6
abd'de işsizlik oranı mayıs’ta %3,8 gerçekleşti, beklenti %3,9, önceki %3,9
fıtch, bazı türk bankalarını negatif izlemeye aldı !
ABD TDI verisi sonrasi bozulma hizlandi.
Syg,
Arkadaşlar enpara hesaptan uzak durma zamanı gelmiş.Keyfi uygulamalarla güvenlik gerekçe gösterilerek hesaba bloke koyuyorlar ve anında açılmıyor.Mümkün olduğunca uzak durun.Enpara anlaşılan sıkışmış..
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sürekli tl. eft yaparak gün içinde döviz al-sat yapıyor sonra akşam geceliğe eft yapıyordum. tüm eft ler anında geçerdi. Son 10 gündür, sabah 11 de yaptığım eft akşam 17:30 da geçiyor. Böylece para gecelik faize giremiyor. Bu bir bilinçli hareket. Ben de artık çalışmıyorum.
İzmir için A1 kapital bu günlerde çok iyi. Hem döviz makası çok düşük, hem geceye kalan tl. 17 lere yakın değerleniyor. Hem de istediğin an hisse veya viopta işlem yapıyorsun. Komisyon gayet uygun
GÜNCEL LİSTE
İşbankası Yokmu Oran Alan:Sad:
https://i.hizliresim.com/mo8vdP.png
Hiç kimsenin hesap soramadığı bir apartmana iyi maaşla yönetici oldunuz. 5-10 yıl istediğiniz aidatı koydunuz ve kuzu gibi ödediler. Siz de kılıfına uydura uydura yediniz içtiniz. Üstüne de ara sıra oturanlara fırça attınız. Ben olmasam batarsınız diye korkuttunuz. Sonra bir gün birisi sizi aldattı. Sayın yöneticim sen burada harcanıyorsun, nedir öyle ikide bir kat malikleri genel kurulu diye apt.meclisi toplanıp sana engel olmaya çalışıyor. Ofisini eleştiriyorlar. Gel şu apartmanı komple bir toplantı ile size devredelim. dedi. Yönetici de hemen atladı bu teklife. Tam toplantıya girerken ona bu fikri veren , apartman halkına '' ey millet bu adam senelerdir sizi kandırdı, aidatları savurdu , indirelim bunu '' derse sonuç ne olur ? Ben çok merak ediyorum cidden ne olur ?
2500'ün 2000'i vadesizde olacak, vadelideki miktarında 500 üstüne hesap işleyecek. Şu an kullandığım Marifetli'den* yüksek oran veriyor. HİÜ 6,7 TL/ay ve EFT 5 TL; ama EFT günlük limiti 100.000 TL.
* TEB'ten memnun değilim. Çünkü vadesizde boşta kalan 3.500TL'yi 5.000'e otomatik hemen güncelledi; ama %15'ten %16,5'e artan mevduat faizi oranını otomatik güncellemedi.
merkez 7 haziranda bir kurşun daha atacak bence,doların yükselişine göz yumamaz,enflasyon raporunda sıkılaşma mesajı vermişlerdi,naci ağbal da,cm danışmanı da benzer konuştu pazartesi enflasyon beklentilerin üstünde gelir ben mb +100 baz bekliyorum.
Zor sorular. Normal kur bence reel efektif döviz kurunun 100 olduğu seviyedir. Şu 100'ün altında olduğundan TL değersiz duruyor. MB'nin dolar hedefi mevcut politika setinde olamaz. Ya faizi kontrol edecek ya da doları. Şu na tercih faizden yana...
Teb in yaptigi benim de hosuma gitmedi.sanirim yogun talep olunca bir yerleri kalkiyor.3.500 bosta kalma oranini 5.000 tl ye habersiz cikarmis.hersey icin gelen otomatik sms nedense bunun icin gelmiyor.Ya yarin da 10.000 tl bosta derlerse.hergun takip mi edecegiz.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Goldman üstü kapalı konuşmuş enflasyon beklenenden yüksek gelirse faiz artışı olmalı demeye getirmiş
Mehmet Şimşek cari açığı %3 e enflasyonu tek haneye dusurucez diyor nasıl olcak o iş..bu durumda demek ki hem kur hem faizler daha yüksek olacak ...yani talep kesilmeden ithalat kesilmeden cari açıkta enflasyonda dusmez...şimdi birde o değilde cumhur vatandaşa dolar bozun diyirda gecenlerde mal varlığını açıklarken banka hesabında 200 K doları vardı sayı o bozdumu acep :)
vakıfbankta günlük 12.25te duruyordu para konuştum yükseltmediler aylık verirsen 15e yükseltebiliriz dediler bende çektim ziraat yatırıma parayı şimdilik. Şimdi baktım 14.80den repo yapmış ziraatyatırım .
Bugün tcmb'nin 1 haftalık repo ihalesi ile piyasayı 29 milyar TL fonladığı söylendi.
Ancak evds2'ten baktığım kadarıyla bugünkü toplam fonlama 145 milyar TL gibi rekor bir rakamdan gerçekleşmiş.
Toplam fonlama : 145.6 milyar TL
1 Haftalık repo : 29 milyar TL
GLP fonlaması : 114 milyar TL
Ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %16.50 olduğuna göre GLP faizi de %16.50'den gerçekleşmiş.
GLP uygulaması sanırım kademeli olarak azaltılacak. Sistem normalleştiğinde tüm likidite açığı 1 haftalık repo ile fonlanacak.
Tabii çok dalgalı bir seyir izleyen likidite açığı miktarını tcmb'nin önceden ne şekilde belirleyeceği ve rakam tutmaz ise ne olacağı bir soru işareti.
Faiz ikilemi: Londra'da yatırımcıyı, camide cemaati ikna turları
https://ahvalnews2.com/tr/faiz/faiz-...i-ikna-turlari
Hem yemeyecek içmeyecek enflasyon altı Tl mevduatı yapacak bu yobazlar daha fazla beton yapıp yandaşın işkembesini doldursun diye yardımcı olacaksınız hemde bu yobazların takiyesine maruz kalacaksınız. Ben yapmam yapanada hayırlı olsun derim.
Benim enflasyon eksi ..hep alışveriş yaptığım manavdan üstü beneklenmis muzları 5 Tl ye kapattım.hemde hepsi bal gibi.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.