Sayfa 466/1006 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,721 - 3,728 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Gelecek hafta 17 üstü kolayca alınır heralde

2. USD 32 gün temdit

Odea 4,50
    Burgan 4,40.. ittirerek 4,50

3. gösterge 17.74 gençler..

ytd.

syg,

4.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Bu tür yanıltıcı ürünleri kullanmamak, faiz oranının direk görüldüğü ve pazarlık edilebildiği ürünleri tercih etmek en iyi cevap olacaktır.
    Üzgünüm ama bankalara karşı bu tür "ben küstüm oynamıyorum" tarzı yaklaşımlarla bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Karşınızda profesyonel ve her gün bu algı yönetimi için çalışan bir ekip var.

Görüşünüze saygı duyuyorum ama ben teklifleri çarpıştırıp en iyisini seçmenin bizim için daha faydalı olduğuna inanıyorum. Böylece aslında sizin yapmak istediğiz şey yani kötü teklifleri elemek ve illüzyon yapmaya çalışanlar otomatik olarak elenecektir.

5. bu arada bir ara tartışılıyordu.. burgan güldüren günlük 16,65 fix imiş 90 gün boyunca. inme çıkma yok oranlar değişse de.

6.  Alıntı Originally Posted by vivaldi Yazıyı Oku
    Üzgünüm ama bankalara karşı bu tür "ben küstüm oynamıyorum" tarzı yaklaşımlarla bir sonuca ulaşabileceğinizi sanmıyorum. Karşınızda profesyonel ve her gün bu algı yönetimi için çalışan bir ekip var.

Görüşünüze saygı duyuyorum ama ben teklifleri çarpıştırıp en iyisini seçmenin bizim için daha faydalı olduğuna inanıyorum. Böylece aslında sizin yapmak istediğiz şey yani kötü teklifleri elemek ve illüzyon yapmaya çalışanlar otomatik olarak elenecektir.
    Bizim de elimiz armut toplamıyor. Komple 32 güne geçtim. Arada ihtiyaç duyacağım ufak meblağları da para piyasası fonunda değerlendiriyorum. Herkes tavrını göstersin bak ne oluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. VAKBN
    35 gün
    %17.30
    290k

vermiş.
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    VAKBN
    35 gün
    %17.30
    290k

vermiş.
    temdit mi yeni giriş mi?
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 466/1006 İlkİlk ... 366416456464465466467468476516566966 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •