Sayfa 470/1006 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,753 - 3,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    merkez 7 haziranda bir kurşun daha atacak bence,doların yükselişine göz yumamaz,enflasyon raporunda sıkılaşma mesajı vermişlerdi,naci ağbal da,cm danışmanı da benzer konuştu pazartesi enflasyon beklentilerin üstünde gelir ben mb +100 baz bekliyorum.
    Faiz koridoru 18 de ordan borc verir tlyi daha pahalı hale getirir.

2. Goldman üstü kapalı konuşmuş enflasyon beklenenden yüksek gelirse faiz artışı olmalı demeye getirmiş

3. Mehmet Şimşek cari açığı %3 e enflasyonu tek haneye dusurucez diyor nasıl olcak o iş..bu durumda demek ki hem kur hem faizler daha yüksek olacak ...yani talep kesilmeden ithalat kesilmeden cari açıkta enflasyonda dusmez...şimdi birde o değilde cumhur vatandaşa dolar bozun diyirda gecenlerde mal varlığını açıklarken banka hesabında 200 K doları vardı sayı o bozdumu acep

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu arada bir ara tartışılıyordu.. burgan güldüren günlük 16,65 fix imiş 90 gün boyunca. inme çıkma yok oranlar değişse de.
    şimdilik böyle devam ediyor yoldaşım,ilerde bakarız

5. vakıfbankta günlük 12.25te duruyordu para konuştum yükseltmediler aylık verirsen 15e yükseltebiliriz dediler bende çektim ziraat yatırıma parayı şimdilik. Şimdi baktım 14.80den repo yapmış ziraatyatırım .

6. Bugün tcmb'nin 1 haftalık repo ihalesi ile piyasayı 29 milyar TL fonladığı söylendi.

Ancak evds2'ten baktığım kadarıyla bugünkü toplam fonlama 145 milyar TL gibi rekor bir rakamdan gerçekleşmiş.

Toplam fonlama : 145.6 milyar TL

1 Haftalık repo : 29 milyar TL
    GLP fonlaması : 114 milyar TL

Ağırlıklı ortalama fonlama faizi : %16.50 olduğuna göre GLP faizi de %16.50'den gerçekleşmiş.

GLP uygulaması sanırım kademeli olarak azaltılacak. Sistem normalleştiğinde tüm likidite açığı 1 haftalık repo ile fonlanacak.

Tabii çok dalgalı bir seyir izleyen likidite açığı miktarını tcmb'nin önceden ne şekilde belirleyeceği ve rakam tutmaz ise ne olacağı bir soru işareti.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Faiz ikilemi: Londra'da yatırımcıyı, camide cemaati ikna turları
    https://ahvalnews2.com/tr/faiz/faiz-...i-ikna-turlari

Hem yemeyecek içmeyecek enflasyon altı Tl mevduatı yapacak bu yobazlar daha fazla beton yapıp yandaşın işkembesini doldursun diye yardımcı olacaksınız hemde bu yobazların takiyesine maruz kalacaksınız. Ben yapmam yapanada hayırlı olsun derim.

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Goldman üstü kapalı konuşmuş enflasyon beklenenden yüksek gelirse faiz artışı olmalı demeye getirmiş
    Benim enflasyon eksi ..hep alışveriş yaptığım manavdan üstü beneklenmis muzları 5 Tl ye kapattım.hemde hepsi bal gibi.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 470/1006 İlkİlk ... 370420460468469470471472480520570970 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •