Sayfa 468/1006 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 3,737 - 3,744 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. İzmir için A1 kapital bu günlerde çok iyi. Hem döviz makası çok düşük, hem geceye kalan tl. 17 lere yakın değerleniyor. Hem de istediğin an hisse veya viopta işlem yapıyorsun. Komisyon gayet uygun

2. GÜNCEL LİSTE
    İşbankası Yokmu Oran Alan

3. Hiç kimsenin hesap soramadığı bir apartmana iyi maaşla yönetici oldunuz. 5-10 yıl istediğiniz aidatı koydunuz ve kuzu gibi ödediler. Siz de kılıfına uydura uydura yediniz içtiniz. Üstüne de ara sıra oturanlara fırça attınız. Ben olmasam batarsınız diye korkuttunuz. Sonra bir gün birisi sizi aldattı. Sayın yöneticim sen burada harcanıyorsun, nedir öyle ikide bir kat malikleri genel kurulu diye apt.meclisi toplanıp sana engel olmaya çalışıyor. Ofisini eleştiriyorlar. Gel şu apartmanı komple bir toplantı ile size devredelim. dedi. Yönetici de hemen atladı bu teklife. Tam toplantıya girerken ona bu fikri veren , apartman halkına '' ey millet bu adam senelerdir sizi kandırdı, aidatları savurdu , indirelim bunu '' derse sonuç ne olur ? Ben çok merak ediyorum cidden ne olur ?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Hiç kimsenin hesap soramadığı bir apartmana iyi maaşla yönetici oldunuz. 5-10 yıl istediğiniz aidatı koydunuz ve kuzu gibi ödediler. Siz de kılıfına uydura uydura yediniz içtiniz. Üstüne de ara sıra oturanlara fırça attınız. Ben olmasam batarsınız diye korkuttunuz. Sonra bir gün birisi sizi aldattı. Sayın yöneticim sen burada harcanıyorsun, nedir öyle ikide bir kat malikleri genel kurulu diye apt.meclisi toplanıp sana engel olmaya çalışıyor. Ofisini eleştiriyorlar. Gel şu apartmanı komple bir toplantı ile size devredelim. dedi. Yönetici de hemen atladı bu teklife. Tam toplantıya girerken ona bu fikri veren , apartman halkına '' ey millet bu adam senelerdir sizi kandırdı, aidatları savurdu , indirelim bunu '' derse sonuç ne olur ? Ben çok merak ediyorum cidden ne olur ?
    Sen bana öyle bir apartman bul...ben 15 sene sonra inmeye razıyım..valla billa bak [emoji16][emoji16][emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Sen bana öyle bir apartman bul...ben 15 sene sonra inmeye razıyım..valla billa bak [emoji16][emoji16][emoji16]

Şaka yaptığını varsayıyorum. Apartmanımızda yönetici seçimi yapılırsa bildiririm. Yönetici toplantı gündemine seçim yazmamış , belki baskın seçim yapacaktır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,163
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şaka yaptığını varsayıyorum. Apartmanımızda yönetici seçimi yapılırsa bildiririm. Yönetici toplantı gündemine seçim yazmamış , belki baskın seçim yapacaktır.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    ben halkbank 92bin’e 16.50 alıyorum.Hoşgeldin meşgittin değil. 33 gün
    boşta kalan bi tutarda yok.

daha iyisi yok bence.
    Ankaradaki Hangi Şube?
    Paylaşımlarım Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    bu arada bir ara tartışılıyordu.. burgan güldüren günlük 16,65 fix imiş 90 gün boyunca. inme çıkma yok oranlar değişse de.
    2500'ün 2000'i vadesizde olacak, vadelideki miktarında 500 üstüne hesap işleyecek. Şu an kullandığım Marifetli'den* yüksek oran veriyor. HİÜ 6,7 TL/ay ve EFT 5 TL; ama EFT günlük limiti 100.000 TL.

* TEB'ten memnun değilim. Çünkü vadesizde boşta kalan 3.500TL'yi 5.000'e otomatik hemen güncelledi; ama %15'ten %16,5'e artan mevduat faizi oranını otomatik güncellemedi.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

Sayfa 468/1006 İlkİlk ... 368418458466467468469470478518568968 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •