Ýzmir için A1 kapital bu günlerde çok iyi. Hem döviz makasý çok düþük, hem geceye kalan tl. 17 lere yakýn deðerleniyor. Hem de istediðin an hisse veya viopta iþlem yapýyorsun. Komisyon gayet uygun
Ýzmir için A1 kapital bu günlerde çok iyi. Hem döviz makasý çok düþük, hem geceye kalan tl. 17 lere yakýn deðerleniyor. Hem de istediðin an hisse veya viopta iþlem yapýyorsun. Komisyon gayet uygun
GÜNCEL LÝSTE
Ýþbankasý Yokmu Oran Alan
![]()
Hiç kimsenin hesap soramadýðý bir apartmana iyi maaþla yönetici oldunuz. 5-10 yýl istediðiniz aidatý koydunuz ve kuzu gibi ödediler. Siz de kýlýfýna uydura uydura yediniz içtiniz. Üstüne de ara sýra oturanlara fýrça attýnýz. Ben olmasam batarsýnýz diye korkuttunuz. Sonra bir gün birisi sizi aldattý. Sayýn yöneticim sen burada harcanýyorsun, nedir öyle ikide bir kat malikleri genel kurulu diye apt.meclisi toplanýp sana engel olmaya çalýþýyor. Ofisini eleþtiriyorlar. Gel þu apartmaný komple bir toplantý ile size devredelim. dedi. Yönetici de hemen atladý bu teklife. Tam toplantýya girerken ona bu fikri veren , apartman halkýna '' ey millet bu adam senelerdir sizi kandýrdý, aidatlarý savurdu , indirelim bunu '' derse sonuç ne olur ? Ben çok merak ediyorum cidden ne olur ?
2500'ün 2000'i vadesizde olacak, vadelideki miktarýnda 500 üstüne hesap iþleyecek. Þu an kullandýðým Marifetli'den* yüksek oran veriyor. HÝÜ 6,7 TL/ay ve EFT 5 TL; ama EFT günlük limiti 100.000 TL.
* TEB'ten memnun deðilim. Çünkü vadesizde boþta kalan 3.500TL'yi 5.000'e otomatik hemen güncelledi; ama %15'ten %16,5'e artan mevduat faizi oranýný otomatik güncellemedi.
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Yer Ýmleri