-
Bu nasl iş diğeri 103 bu daha 60 bile değil üstelik kar açıklamasına rağmen,bakalım sıra buna ne zaman gelecek bekle eşeğim bekle.
-
En sonunda ıkına,sıkına tavan çekti 68.2...zaten bendede fazla şey kalmadı 50-51 çok topladığımız için,çoğunu 58-60 üstünden postaladık 55 maliyetim olduğundan,sadece 3/1 kaldı elimde,diğeri 120 cıvarında,zamanında bu ilerdeydi şimdi diğeri,çok önceleri 1.20-1.30 arasıdaydı,o zamandan beri takılırım,1 nerede 100 nerede,demekki hiç satmadan buralara gelseydim çoktan bir köy satın alabilirdim,10 sene önce 500.000 cebe koyduğumu bilirim,2012 1.5 desek 2024 180 tl,yani neredeyse 100 kat artmış,eskinin bini şimdinin 50 trilyonu eski paraylan
-
Tavana yakın kapattı 74.9-80 üstüne atarsa çokyukarılara çıkar,hepsi bir kenara 50-60 arası çok bekletti,madem bu atağı yapacaksın neden bizi savsakladın aylarca,bize sattıracaksında eline ne geçecek tahtacı iti,100 üstüne atarsa buraya yeni yorumcular damlar,zaten böyleleri bir hisse çok yükseldiğinde çokuşurlar,dipten kesin almazlar hep tepeden alırlar,zarar yazdıklarında başlarlar zırlamaya,bu zırlamaları ben kentte görüyorum en fazla,bende eleştiriyorum ama bendeki kardan zarar,kent 150-200 iken almazlar 1000 üstüne çıktığında çokuşurlar,zarar yadıklarında lanetler,küfürler havada uçuşur,ben o hissenin 3%1 cıvarını 180 maliyetlen 1500 cıvarına kadar taşıdım 1/3 cıvarını cebe attım,esasında atmadım hisse değişimine gttim şu aralar 800-850 arasında oyalanıyor...
-
Diğeri 143 yaptı,bu burada uyuzlanıyor,bunlar hep yükselmeyi sıraya koymuş,bir müddet biri çok yükseliyor,sonra hızlan düşüyor başlıyor diğeri çıkmaya bu döngü devamlı oluyor.
-
Bir ara 70 üstüne atmıştı,yarıya yakınını okuttum,birkaç gündür 60 altında gezeliyor,sattıklarmızıda düştüğü yerden ilave ediyoruz,100 olur hesabındaydık şimdilik olmadı,zaten devamlı düşüyor,bugün 58,bakalım ileride ne halt edecek...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri