unal aysal ******cucugu vardi repo deyip milleti sikti.simdi tursun siyasileride arkasina alip 6 ay dolmadan yeniden bedelli yapip sikmeye calisiyor.burada yillarin ******suda izahname veriyor.allah belanizi simdiden versin insallah...orr...sss
unal aysal ******cucugu vardi repo deyip milleti sikti.simdi tursun siyasileride arkasina alip 6 ay dolmadan yeniden bedelli yapip sikmeye calisiyor.burada yillarin ******suda izahname veriyor.allah belanizi simdiden versin insallah...orr...sss
bu haber zaten sürekli başarı elde edip üç şampiyonluğa ulaşarak rehavete girecek bir takım hissesinin suratına indirilmiş son yumruk olacak bence. bir sonraki şampiyonluk, yönetim değişikliği veya hoca değişikliğine kadar uzak durmakta fayda var. yatırım tavsiyesi değildir.
Kulüp 4.86 milyar TL koyacak, borsadakiler ise 3.24 milyar. Toplam 8.1 milyar TL para gelecek bedelliden eğer onaylanırsa ve herkes rüçhanları kullanırsa. Bu haber üzerine muhtemelen hisse aşağı sarkar ve sonuçta spot fiyat mevcut hisse başına talep edilen 1.5 TL nin altında kalabilir. Bu da rüçhan haklarının kullanılmaması yönünde eğilim yaratır. Sonuç olarak BJKAS a benzer bir senaryo ortaya çıkar. Elde kalanları kulüp satın alsa da almasa da halka açıklık oranı %40 ın çok altına inebilir.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Cuma günü 1.79 dan kapattı hisse. Bu haber üzerine hissenin 1.50 ye ineceğini varsayarsak, bölünmüş fiyat 3 : 2.5= 1.20 TL, rüçhan fiyatı 150-120= 30 kuruş olur. Mevcut yatırımcıların çoğu bedelliye katılıp mevcut hisse başına 1.5 TL ödemekten ziyade eldeki rüçhanları 30 kuruştan satıp bedelliye katılmama cihetine gidebilir, aynen BJKAS ta olduğu gibi. Mevcut hissedarların (rüçhanların) %70 i BJKAS ın son bedellisine katılmamıştı.
20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.
Yer İmleri