Sayfa 606/606 İlkİlk ... 106506556596604605606
Arama sonucu : 4848 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: ECILC - Eczacıbaşı İlaç

1. Selec de BIST 100 den çıkmış ve fk si 32 falan
    Selec de ilaç sektöründe, selec son 6 aydır yukarı yapmış yüzde 33 kadar , ilaç sektöründe kar az diyenlere ...

Falan filan ..

Dergi kapagi bu.
    Fuzeden sonra enjektor var.
    Yine bir salgin icat ederlerse ilac sirketleri cosar.
    Bu dahil.
    Gereksiz bir bilgi olarak kenarda dursun.

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku

Dergi kapagi bu.
    Fuzeden sonra enjektor var.
    Yine bir salgin icat ederlerse ilac sirketleri cosar.
    Bu dahil.
    Gereksiz bir bilgi olarak kenarda dursun.
    Bu enjektörü kendine sokar , öyle bı şey olursa once
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

4. Biri demiş yapım ve yayında emeği geçen herkesin Allah belasını versin diye , ben de aminnn diyorum .

Ben de şöyle diyeyim bu hareketleri yapan , yaptıran , bundan çıkar sağlayan herkes hastalansin iyileşmek için çocuğunun ciğerini çıkarıp yesin gene de iyileşemesin , uysa da koydum uymasa da koydum
    Son düzenleme : Desidero74; 30-06-2025 saat: 18:13.

5. Şirket içsel değer olarak çok ucuz kalanlardan.Bu ay içinde çok güzel KAP bekliyorum.Bilançoda çok iyi gelecek.Holdingin yurt içinde ve dışında 40 fabrikası var.Gayrimenkulleri çok değerli.Uzun vade çok çok iyi olacak.Yaklaşık 3 yıl.Sabreden semersini alır.Fiyatı değil,şirketi takip ediyorum.

6. Sizi duydular sanırım sayın Vali. Bu kadar süründürmeden sonra tavan iyi geliyor. Hayırlısı bakalım.

7. Burada yazmak istemiyorum.Şirket ile ilgili bildiğim çok güzel bilgiler var.Temel çok önemli,bilanço keza öyle.DD 75 tl.Bu yıl sonu 100 ₺ geçebilir.Şirkete sürekli nakit girişi olacak.Net borç yok,hikaye mükemmel.Çöp hisseleri bırakın.Çarparlar. Bi şirketin değeri 6 ayda % 900 artar mı?
    İçi boş bir şirket. Bu tip şirketler niye halka arz edilir,anlamıyorum.

8. Son iki günük alımlarla,tulumbaya can suyu verildi.Bugün 800 milyonluk hacim çok iyiydi.Bu tip güçlü şirketi 2 yıldır süründürdüler.Muhakkak ederine gelecektir.Zira ülkemizin nadide holdinglerinden.Bu tip şirketlerde pozisyon almak güven veriyor aslında.Sabır istiyor.Arsa aldım bekliyeceğim diyeceksiniz.Aslına bakarsanız yıl sonu bilançosunu sabırsızlıkla bekliyenlerdenim.Uzun vade çok iyi prim yapacak,orası kesin de.Bakalım zaman ne gösterrecek.

Sayfa 606/606 İlkİlk ... 106506556596604605606

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •