Hayırlı olsun bakalım, başvuruyu bile son gün yaptılar, bu süreçte baskı hakaret gırla, bir şey diyecektim de vazgeçtim...
Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...
Başvuru ne zaman sonuçlanacak tarih belli mi işleyiş nasıl ilerleyecek
Somut haberler geldikçe matriks coşar..sabırla beklemeye devam...
ustat bir halt olacağı yok borsadan ve matriksden en azından bu yıl eldekini korumak daha önemli ortada para girişi yok hisseler geçen yıla göre yarı yarıya indi enflasyonda cabası ytd..
Bence borsalarda en kötüsü bitti...Amerika merkez Bankası faiz indirme sürecine giriyor...uzmanlar bu yıl içinde iki defa faiz düşüşünü öngörüyor...biz de de temmuzda faiz indirme beklentisi yüksek..
Bence artık borsalar toparlanma sürecine girdi..
Ayrıca altında ons bazinda düzeltme bekliyorum...İran _israil savaşına rağmen 3500 doları geçemedi..altından da borsalarda bir kayış bekliyorum...
İç siyasette ciddi kötü şeyler yaşanmaz ise ?? Ben çok iyimserim...esasında Ekrem İmamoğlu tutuklanmasaydı bu gün faizler belki de 40 in altına gerileyecek ve borsa da 12 binleri aşmış olacakti
19.59 demese bile 19.51 ile 55 günlüğe dokundu ve pembe, gönlüm sende, dedi.. pembe de bu işler gönül işi ile olmuyor... parayı ver 19.23 üzerinde kal ve düdüğü çal diyor.. kısaca 10.59 geçilebilmesi için 19.23 üzerinde kalmalı..
altta 18.50 güçlü bir destek...yine de uzun bir süre direnç görevini üslenen kirli sarı, (17.96 ) bu sefer destek görevini zevkle yaparım diyor..
kul yutmaz yeşili halen yatay ve top palada... ben yine malsız çulsuz izlemede.. iyi çalışmalar..
![]()
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri