Sayfa 584/584 İlkİlk ... 84484534574582583584
Arama sonucu : 4672 madde; 4,665 - 4,672 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

3. Sanırım burada yazan çizen olmadığına göre epey silkeleme olmuş.

TTKOM ilk çeyrek kar 5.134.196.000 TL yaklaşık ortak beklentinin % 60 fazlası

Şaşırtıcı bir bilanço hızlı bir göz gezdirdim Ciro geçen ilk çeyreğe göre % 19 artmış buda fatura artışlana bakınca çok düşük fakat nasıl olduysa genel giderler ,pazarlama giderleri aynı kalmış finans giderleri düşmüş..

Bu bilanço ile sanki şirketi pazarlamaya hazırlıyorlar bakalım görelim..

Fikirleri olan yazarsa sevinirim

4. Vay be bir ben kalmışım.
    15 gündür yorum yok.
    Parada olanlar.
    Psgyo ve bmstl yi bir inceleyin. Fikirleriniz nedir?

5.  Alıntı Originally Posted by izmirli Yazıyı Oku
    Sanırım burada yazan çizen olmadığına göre epey silkeleme olmuş.

TTKOM ilk çeyrek kar 5.134.196.000 TL yaklaşık ortak beklentinin % 60 fazlası

Şaşırtıcı bir bilanço hızlı bir göz gezdirdim Ciro geçen ilk çeyreğe göre % 19 artmış buda fatura artışlana bakınca çok düşük fakat nasıl olduysa genel giderler ,pazarlama giderleri aynı kalmış finans giderleri düşmüş..

Bu bilanço ile sanki şirketi pazarlamaya hazırlıyorlar bakalım görelim..

Fikirleri olan yazarsa sevinirim
    Pazarlanacak olabilir..Buna Turkcell de dahil olabilir..Banknot Matbaasını non-stop çalıştırmanın sonu olmaz..Olursa da Enflasyon ikiye katlar..O bakımdan Devlet özelleştirmelere bir biçimde devam etmek mecburiyetinde..Bu Şirketlere tâlip olacaklar da şimdiden Hisse topluyor olabilir..Çaktırmadan sinsi sinsi tabii..

6. Bademlerin manipülasyon tahtası telekom.. Bilanço ile longtan parayı vurdular, şimdi shortan vuracaklar gibi..

7. Bu savaş işi büyüyecek gibi görünüyor, endeks 9000 altı olmaz diyenler yanılabilir..

8. 60.15 desteği önemli...
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 584/584 İlkİlk ... 84484534574582583584

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •