Sayfa 281/281 İlkİlk ... 181231271279280281
Arama sonucu : 2246 madde; 2,241 - 2,246 arası.

Konu: TNZTP - Tapdi Oksijen Özel Sağlık ve Eğitim Hizmetleri Sanayi Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    fon portföyüne mi girmişler bunlar......haber nedir.....fonlarında alımı mevcut bu aralar.....
    Bir kaç seçenek var henüz bilmiyoruz. Malum şirket KAP özürlü. Muhtemelen özel bir fonla anlaşıldı. Dediklerine göre piyasa fiyatından mal aktarıldı. Ya biz 2 senedir beceremedik siz tahtayı götürün dediler. Ya da BEKTUR yine bir şeyler çeviriyor belki vergiden falan yırtmak içindeir bu adamdan her şey beklenir.

2.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    fonların maliyeti belli artık buralardan topluyorlar gayet güzel.......eskisi gibi spek hareketler azalır.....serseri lotları toplasınlar dahada......yakında bölüneceğiz.......buralar zamanında dutluktu dediğimiz zamanlar gelecek inşaallah.....
    Burada ilginç olan fona 3 milyon lot aktarıldı ama KAP a göre sadece 780 bin lot şirket üstünden gitti. Yani diğer lotlar kimin Patronun gizli kasasının mı acaba???

3.  Alıntı Originally Posted by Miles Iron Yazıyı Oku
    Burada ilginç olan fona 3 milyon lot aktarıldı ama KAP a göre sadece 780 bin lot şirket üstünden gitti. Yani diğer lotlar kimin Patronun gizli kasasının mı acaba???
    bende takas bilgisi yok takip edemiyorum...belki piyasadan çekmişlerdir diğer lotları....her iki durumdada bence güzel gelişme....anlaşılan o ki bölünene kadar bu işi bitirecekler.....

4.  Alıntı Originally Posted by Huzur Yazıyı Oku
    bende takas bilgisi yok takip edemiyorum...belki piyasadan çekmişlerdir diğer lotları....her iki durumdada bence güzel gelişme....anlaşılan o ki bölünene kadar bu işi bitirecekler.....
    Piyasadan değil direk Piramit ve Qnb üzerinden Virman oldu. Piyasadan 3 milyon lotu alsalar hisse 100 lira olur

5. bu işlemleri ne için yapıyorlar..........daha önce mail atmıştım şirkete niye geri alım yapmıyorsunuz demiştim.......verilen cevap aşağıda....

Hisse geri alım stratejileri şirketlerin likiditesi ile doğru orantılı olarak gerçekleştirilmelidir. Bir şirket hissedarlarını memnun edeceğim diye asla likiditesini kaybetmemelidir. Şirketimiz de geri alım kararlarını bu bakış açısı ile yürütmektedir.

nakit pozisyonu yüksek tutmak öncelikli olarak ana hedefleri........bu hastane otel işi için nakit gerekiyor.......kasadaki nakit yetmez zate.....para lazım......acaba lotları satarak nakit pozisyonunu arttırmaya çalışıyorlar......

6. Son 1 haftadır borsadaki rallinin ilk ayak sesleri olan yükselişe ayak uyduramadık. Sebebi 36-40 arası yoğun maliyetli uzun zamandır bekleyen yatırımcıyı hiç bedel ödemeden dökmek isteyen bir piyasa yapıcımız var. O kadar beceriksiz ve amatör hareketler var ki bu ritüellerle başarılı olması mümkün değil. Bu sebeple bu klasik hareketleri kanıtlamak istercesine çıtır olarak 10 bin lotla her gün kendisinden 3-5 bin tırtıklıyorum çünkü ezberlenmiş sistemler kullanınca doğal olarak bu açıkları vermiş oluyor. Daha önce söylediğimizi tekrar edelim 55-60 aralığına (eski dolar zirvesi) gelmeden zor yeni toplama...

Sayfa 281/281 İlkİlk ... 181231271279280281

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •