Tum forumdaslarin bayrami mubarek olsun.
Son yasananlardan sonra bayramdan onceki gunlerde yavas yavas Ardyz payimi buyuk oranda azalttigimi belirtmek isterim. Hala potansiyel oldugunu dusunuyorum ama son dususlerede dussede alsam dedigim bir kac hissede ardyz ile ayni oranda dusunce onlara gecme planimi gerceklestirmis oldum.
Ardyz yi hala begeniyorum ve ucuz buluyorum ama bu yapilan yanlis isler devam ettigi surece en ucuz teknoloji hissesi olmaya devam edecek diye dusunuyorum. Bu sebeple boyle bir karar alma geregi duydum.
Herkese saygilar, iyi bayramlar.
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam ben de bu aralar potansiyel hisse araþtýrmasindayim. Sizin karar kildiginiz hangisidir acaba?
paylaþtýðýnýz için teþekkürler. umarým isabetli bir tercih olur. ben buradaki paylarýmý tutmaya devam edeceðim. henüz satmadým. alternatif olarak artýk biraz daha az riskli hisseleri araþtýrýyorum. her defasýnda deðiþik iþler yapýp þaþýrtmayacakuzun bir müddet bist 30 veya 50 nin dýþýna çýkmak yok
![]()
Hedef de ellerindekilerin yarýsýný satmýþ.
Düzeltme geldi. Þaka þaka diyorlar þimdi
Hayirlisi olsun ortak, yeni hissede/hisselerde umarim zarari cikartirsin
2024 4Ç finansal raporda 0-3 ay içinde ödenecek kredi olmadýðý belirtiliyordu. Bu durum belki ilk çeyrek bilançosuna olumlu yansýr mý acaba
Yer Ýmleri