Sayfa 59/59 İlkİlk ... 949575859
Arama sonucu : 472 madde; 465 - 472 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Vatan haini sadece daga cikan terist degildir. Kahrolsun icimizdeki irlandalilar!!!

2. Bu arada son yaoilab hisse devir islerinin altinda ne oldugunu arayanlara da soyliyim. Dev gida firmasi falan icin degil))) herzamanki gibi yasar holdinge finansal menfaat saglamak amaciyla yapildigini dusunuyorum cok acik net. Halka acik sirketlere menfaati birak bildigin dolandirmislar.

3. Doğru yolda, iyi bir yatırım yaptığımı bugün hissettim.
    Endeks dolar seviyesi olarak 2000 yılındayız
    25 yılda endeks bir arpa yol boyu gidememiş.
    Doların enflasyonunuda hesaba kattığınızda
    İMKB nin ilk kuruluş yılında 1986 yılındayız.
    Zamanda yolculuk gibi bir şey.
    Türkiyenin en büyük hazır yemek şirketi olan Sofra grup yemek fabrikaları ile yapılan anlaşma umarız cirolarda da kendini hissettirir.

Bol kazançlar dilerim.!
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

4. Hayaller paris gercekler Yasar holding

5. Rusya nükleer bir karşılık verme ihtimali piyasalarda korku yaratıyor.
    Bence nükleer bomba aymaz... Tabi inşallah beklemiyorum..
    Atarsa...... Ne olur? İnsanların ölmesi yanında, kalanların hastalık riski....yanında
    500 km capında bir toprak kirlenir.
    Ne sebze ne oralarda biten otu yiyen ineğin sütü içilir.
    Felaket olur.
    Tabi rüya nereye nükleer atabilir ? Ukrayna'nın Almanya ve Polonya topraklarına yakın bölgesi ihtimal gibi duruyor.
    Ekmek süt karaborsa olur.
    100 yıl sürecek cehennem olur.
    Néy Nâmé...!
    Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.

6. Sütçüler....yoğurtçular....peynirciler.....çok çalışıyor....az satıyor....para kazanamıyor....

Hiç kazanamıyor....

Yetmedi....her yıl borç kazanıyor....

Borç bokuna batıyor....

Bu şirket çüküm akılla....

Konkardatoya gitmez ise....

Şaşarım....

El mecbur...!!!!!!!!!!!

7. merhaba dostlar son günlerde bir çok market raflarında 3 harfli olanlar dahil

pınar süt görmekteyim vede fiyatlar iyi seviyelere çekilmiş satışlar ve cirolarda

artışlar görülecektir diye düşünüyorum.sn.baddog pınar sütte konkordato

gitme durumunu çok uzak ihtimalde görüyorum fakat böyle bir yola gitmesi demek

eğer kabul edilirse tabi bizim için boçların ertelenmesi anlamına gelirki şirketin faiz yükündende

kurtulması anlamına gelir bu güzel bir haber olabilir sanki yanılıyor olabilirmiyim dostlar kalın sağlıcakla

8.  Alıntı Originally Posted by Galatasaray Yazıyı Oku
    sn.baddog pınar sütte konkordato

gitme durumunu çok uzak ihtimalde görüyorum fakat böyle bir yola gitmesi demek

eğer kabul edilirse tabi bizim için boçların ertelenmesi anlamına gelirki şirketin faiz yükündende

kurtulması anlamına gelir bu güzel bir haber olabilir sanki yanılıyor olabilirmiyim dostlar kalın sağlıcakla
    arsızın yüzüne tükürmüşler, yağmur yağıyor demiş.
    istediğin hayat sana verilmez. onu inşa edersin, tuğla tuğla, gün gün.

Sayfa 59/59 İlkİlk ... 949575859

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •