Sayfa 919/919 İlkİlk ... 419819869909917918919
Arama sonucu : 7347 madde; 7,345 - 7,347 arası.

Konu: CEMAS - Cemas Döküm

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,506
    Ulen kel nibasmı olmak istiyorsun,biz 3-4 olurmu derken eski tepe noktan 7 üstüne çıktın,şimdi 10.84 tavandasın,ne o gömümü buldun,yıllardır milletin anasını belledin,ama yine geleceğin yer kürkçü dükkanı,bi bastınmı tabanı otomatiğe bağlarsın nibas gibi...ytd.

2. Turgut Destegul: Bugünkü olağanüstü genel kurula katılan bir arkadaşın investing'teki yorumudur; Arkadaşlar bu günkü olağanüstü genel kurulda muhalefetin istegi değişiklik zorlada olsa oynatılıp kabul edildi.kapanıştan önce muhalefet yönetim kurulunun azli ve yeni yönetim kurulu seçilmesi konusunda önerge sundu ve oylanmasını istedi.Rıza bakanlık temsilcisinin oluruna rağmen önergeyi oylatmayıp genel kurulu kapattı.ama oylamalardan çıkan sonuç muhalefetin lot oranı %52 kusurken rızanın lotları %47 kusur.buda yönetim kurulunun secileceği önümüzdeki genel kurulda rızanın başkanlığı kaybedeceği olarak değerlendirilebilir.gerek vekaletini alma gerekse satın alma konusunda lot savaşı genel kurula kadar süreceğe benziyor.YTD

Başka bir yorum daha;

tornado TT: hayırli olsun Ekrem bey kazandı. güle güle rıza efendi. yolun açık olmasin. bunca yıldır yaptığın eziyetin fazlasını sen yaşa

Takeover oldu gibi görünüyor. Umarım Ekrem Korkmaz bey isminin hakkını verir Rıza'nin zulmünü bitirir ve KYyi korur. KYyi sevindirsin ki heykelini dikelim Ekrem Korkmaz beyin.. Rıza kendi etti kendi buldu, kazdığı kuyuya düştü.

3.  Alıntı Originally Posted by borsaci.broker Yazıyı Oku
    Turgut Destegul: Bugünkü olağanüstü genel kurula katılan bir arkadaşın investing'teki yorumudur; Arkadaşlar bu günkü olağanüstü genel kurulda muhalefetin istegi değişiklik zorlada olsa oynatılıp kabul edildi.kapanıştan önce muhalefet yönetim kurulunun azli ve yeni yönetim kurulu seçilmesi konusunda önerge sundu ve oylanmasını istedi.Rıza bakanlık temsilcisinin oluruna rağmen önergeyi oylatmayıp genel kurulu kapattı.ama oylamalardan çıkan sonuç muhalefetin lot oranı %52 kusurken rızanın lotları %47 kusur.buda yönetim kurulunun secileceği önümüzdeki genel kurulda rızanın başkanlığı kaybedeceği olarak değerlendirilebilir.gerek vekaletini alma gerekse satın alma konusunda lot savaşı genel kurula kadar süreceğe benziyor.YTD

Başka bir yorum daha;

tornado TT: hayırli olsun Ekrem bey kazandı. güle güle rıza efendi. yolun açık olmasin. bunca yıldır yaptığın eziyetin fazlasını sen yaşa

Takeover oldu gibi görünüyor. Umarım Ekrem Korkmaz bey isminin hakkını verir Rıza'nin zulmünü bitirir ve KYyi korur. KYyi sevindirsin ki heykelini dikelim Ekrem Korkmaz beyin.. Rıza kendi etti kendi buldu, kazdığı kuyuya düştü.
    Oyun yeni başlıyor Demekki

ytd

Sayfa 919/919 İlkİlk ... 419819869909917918919

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •