Kim kaç para maaş alacak, kaç yılda, kaç yaşında emekli olacak. Kafalar karıştı.
Burada tartışabiliriz.
Kim kaç para maaş alacak, kaç yılda, kaç yaşında emekli olacak. Kafalar karıştı.
Burada tartışabiliriz.
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
Neyi tartisicaz tam anlamadim ama kendimden bahsedeyim
Butun hayatim boyunca en dusukten gosterildi maasim su anda SGK emekli maasim 2523TL
87 giris
69 dogum
3 sene once emekli oldum
2008 sonrasi hic calisma olmadigi icin maasim nispeten yuksek. Etrafimdakilere anlattim anlamadilar 2008 sonrasi calistigin her ay emekli maasini dusurur. Akrabalarim arasinda 1700 TL alacak olanlar var emekli olsa. Yasi bekliyorlar.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sizin ilk giris dogum ve maas ne kadar?
Birde ne zaman emekli oldunuz?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Sn. thron,
1996 SGK girişim var. Yaş 46, emekliliğe 10 sene var nasipse. SGK primlerim tam yatırılıyor.
Her ay aşağıdaki linkten kontrol ediyorum düzenli olarak. Maaşım (müstakbel maaşım) her ay 20 TL artıyor. Ayrıca 6 ayda bir, yaklaşık 500-600 TL artış oluyor.
https://uyg.sgk.gov.tr/AylikHesap/
Yer İmleri