Sayfa 31/1000 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 241 - 248 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1. Sn Jones,
    Benim doları 6 liradan kupon faizi 8 den yaptıgım muhasfazakar hesaba gore, 70k kadar Eurbond alımında vergi yok,
    Alım satım yapmadan tutacagınızı varrsayarken, başka bir beyana tabi kira, tahvil, temettü vs olmadıgını varsayarsak.

Tek soru 2006 öncesi alım satım için başka bir istinasası var, bir eurobondun ihraç olduğu tarihi nereden görürüm ?

2.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku

Tek soru 2006 öncesi alım satım için başka bir istinasası var, bir eurobondun ihraç olduğu tarihi nereden görürüm ?
    Almak istediğiniz Eurobond'un vadesini, başına Turkey yazarak google'a yazın. Finans sitelerinden birkaçına girip baktıgınızda o Eurobond'un ihraç tarihini bulabilirsiniz. En azından ISIN kodunu bulursunuz (US harfleriyle başlar). ISIN kodunu sorgulattığınızda da Türk yatırım sitelerinden birinde ihraç tarihine ulaşırsınız.

Balık tutmak değil de yemek istiyorsanız; buraya yazın, cevaplarız
    Son düzenleme : JonDowes; 25-07-2018 saat: 22:41.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetg Yazıyı Oku
    ben konustim onlarla hayir komisyon falan yok
    Iş yatırım piyasadaki alış-satış fiyatlarını endikatif olarak raporunda göstermiş. Oraya yazdığı fiyatlardan size işlem yapacak diye şart yok. O kadar dar marjla işlem de yapamaz zaten.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

4.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Almak istediğiniz Eurobond'un vadesini, başına Turkey yazarak google'a yazın. Finans sitelerinden birkaçına girip baktıgınızda o Eurobond'un vadesini bulabilirsiniz. En azından ISIN kodunu bulursunuz (US harfleriyle başlar). ISIN kodunu sorgulattığınızda da Türk yatırım sitelerinden birinde vadesine ulaşırsınız.

Balık tutmak değil de yemek istiyorsanız; buraya yazın, cevaplarız
    vadesi değil ihraç tarihini soruyor. "due date" değil "issue date" yani. vergi hesaplarken gerekiyor bu bilgi...
    yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    iş yatırım buradaki alış satış fiyatlarının üzerine ek maliyet koyuyor mu? alım satım farkı makul geldi.
    Alım miktarınıza göre 0,1-0,25 arasında bir bedel satıştaki rakamın üstüne ekleniyor. Ancak bankalar/aracı kurumlar farklı Eurobond'lar da farklı fiyatlar verebiliyor. Bir Eurobond bir bankada ucuzken başka bir Eurobond başka bankada ucuz olabiliyor. Alacağınız Eurobond'u belirledikten sonra alacağınız güne 1 ay ve 1 hafta kala indikatif fiyatlar alabilirsiniz. Alacağınız gün son bir kez fiyat alıp ona göre karar verilebilir. Yarım saatte fiyat verebiliyorlar.

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku
    Sn Jones,
    Benim doları 6 liradan kupon faizi 8 den yaptıgım muhasfazakar hesaba gore, 70k kadar Eurbond alımında vergi yok,
    Alım satım yapmadan tutacagınızı varrsayarken, başka bir beyana tabi kira, tahvil, temettü vs olmadıgını varsayarsak.

Google'da ISIN'i ve Frankfurt yazınca sayfanın alt tarafındaScreenshot_20180725-220456.jpg

Saygılar.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Epicurist Yazıyı Oku
    Alım miktarınıza göre 0,1-0,25 arasında bir bedel satıştaki rakamın üstüne ekleniyor. Ancak bankalar/aracı kurumlar farklı Eurobond'lar da farklı fiyatlar verebiliyor. Bir Eurobond bir bankada ucuzken başka bir Eurobond başka bankada ucuz olabiliyor. Alacağınız Eurobond'u belirledikten sonra alacağınız güne 1 ay ve 1 hafta kala indikatif fiyatlar alabilirsiniz. Alacağınız gün son bir kez fiyat alıp ona göre karar verilebilir. Yarım saatte fiyat verebiliyorlar.

ben isyatirimi aradigimda komisyon yok dediler

ekranda ne gorduysen o

8. Ben iş yatırımdan aldım. En iyi fiyatı o verdi. Sorunca komisyon yok ama asla hiç bir kurum tahtada görünen fiyatı vermiyor. Rakam 1+ idi

Saygılar.

Sayfa 31/1000 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •