Sayfa 942/1000 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,529 - 7,536 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, size bir soru eğer sermaye kontrolü olursa eurobondların alım satımını nasıl etkiler bu durum?fonlarda da neler olur ? fikri olan var mı?
    2008’de yunanistanda bu olay yaşandığında ne olduğunu araştırın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, size bir soru eğer sermaye kontrolü olursa eurobondların alım satımını nasıl etkiler bu durum?fonlarda da neler olur ? fikri olan var mı?
    Tahmini zor, eurobondlara sıra gelene kadar önce başka şeyler kısıtlanır diye düşünüyorum.
    Aklıma gelen bir yöntem mesela yerlilere kupon ödemeleri dolar değil o günkü kurdan TLye çevrilerek yapılabilir (KKM gibi).

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,111
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Tahmini zor, eurobondlara sıra gelene kadar önce başka şeyler kısıtlanır diye düşünüyorum.
    Aklıma gelen bir yöntem mesela yerlilere kupon ödemeleri dolar değil o günkü kurdan TLye çevrilerek yapılabilir (KKM gibi).
    evet bu mantıklı bence de ? Başka fikti olan varsa yazabiir mi?
    Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

4. 10 gün süper bono tartışıldı, şimdi sıra sermaye kontrolünde. Arkadaşlar kısmi olarak sermaye kontrolü var zaten tüzel kişilerin dövizlerini devlet istiyor. Bahsedilen tam sermaye kontrolünün gelmesi imkansız

İnsan psikolojisi kötüde tatmin olmuyor daha kötüsü olacak korkusu ile rasyonaliteyi kaybediyor. Olması gereken oluyor artık rezerv kalmadı ve döviz kuru arz-talep dengesini buluncaya, yöneticilerin dünya ekonomi yönetimi normlarına geçmelerine kadar yükselecek. Döviz kuru kaynayan bir kazandı ve artık nefes almaya başlıyor. Bir noktada erken seçim, ekonomi ve merkez bankası başkanlarının değişimi, faiz artırımı gibi adımları bekliyorum.

5. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7. Bloomberg 10YR TR Gov gosterge faizi 9.95'den dondu... Ekran Alıntısı.jpg

8. ikbr 2025 bid 9.66%, ask 9.5%

$4k emir verdim. Minimum $2k.

ytd

Sayfa 942/1000 İlkİlk ... 442842892932940941942943944952992 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz