Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 7,665 - 7,672 arası.

Konu: EuroBOND mevzusu hakkinda sohbet..

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    O zaman süper satsam sorun olmaz değil mi bir sordurayım bunu da
    İhtiyacınız yoksa satmayın. Eurobond çok zor bulunuyor bu aralar

2.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    İhtiyacınız yoksa satmayın. Eurobond çok zor bulunuyor bu aralar
    İhtiyacım yok hocam sadece cds korkutuyor beni

Alıntı Originally Posted by HRS Yazıyı Oku
    İhtiyacım yok hocam sadece cds korkutuyor beni
    Yatırımlarımın %70 eurobond %18 altın %12 nakit kenardayım. Eurobonlardan gelen kuponlarla altın alacağım vade sonuna kadar cds ler 900 geçerse tekrar alacak nakitimle bekliyorum. Türkiye devleti osmanlının bile dış borcunu ödemiştir. Bende geçen haftalarda sizin gibi endişeleniyordum fakat yatırımcıysam cesaretli olmam lazım diyip daldım bakalım ilerde iyi mi yaptık kötü mü yaptık anlayacağız.

4.  Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Yatırımlarımın %70 eurobond %18 altın %12 nakit kenardayım. Eurobonlardan gelen kuponlarla altın alacağım vade sonuna kadar cds ler 900 geçerse tekrar alacak nakitimle bekliyorum. Türkiye devleti osmanlının bile dış borcunu ödemiştir. Bende geçen haftalarda sizin gibi endişeleniyordum fakat yatırımcıysam cesaretli olmam lazım diyip daldım bakalım ilerde iyi mi yaptık kötü mü yaptık anlayacağız.
    eurobond hk bilgi verebilir misiniz.aylık yuzde kac kupon faizi alınıyor.istenildiğinde elden cıkarılabiliyor mu
    nereden alabiliriz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Cilginfenci Yazıyı Oku
    Peki TC devleti moratorium ilan etmis mi bunu biliyor musunuz?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Peki TC devleti moratorium ilan etmis mi bunu biliyor musunuz?

Syg,
    Menderes döneminde ilan edilmişti diye hatırlıyorum ben bir yerde okumuştum

Edit: aynen baktım mahfi eğilmezin yazısında okumuşum hatta osmanlı döneminde bile ilan edilmiş

En mantıklısı şu üfe işini araştırayım ona göre çıkış yapayım vergi yoksa zararı göze alırız deriz 2k dolardan eth aldık elbet 2024 halving sonrası piyasa dönecek kazanılır

7.  Alıntı Originally Posted by KARAMURSEL Yazıyı Oku
    eurobond hk bilgi verebilir misiniz.aylık yuzde kac kupon faizi alınıyor.istenildiğinde elden cıkarılabiliyor mu
    nereden alabiliriz.
    Girmeden önce çok araştır..Cds ile ters orantılı ana para kaybedebilirsiniz..Temerrüd riski .iflas riski vs riskler mevcuttur.. En az 3 yıllık eurobond alındığında kar oluşabilir..Banka ve aracı kurum komisyonu vardır.. stopaj yok ancak vergiye tabidir.Beyan edeceksiniz..Şu an fiyatlar düşük yıllık o/o 10 gibi vergi öncesi kar görünüyor.Ancak cds artarsa çıkış anında anapara kaybı olur..Buradaki her yorumu ciddiye almayın cds 700 olursa ben yokum diyenler,cds 850 olunca tekrar alacağım derler...Bence yarın ki fed ve takipeden 2 fed sonrası bankalar minimum (yıllık) o/o 6.50 usd faizi verecekler..hemde sadece 32 gün vadede.((.ben 3 aylık 5,50 (yıllık) oran aldım buğün)). eurobond ihraç fiyatı kuponları ile aynı seviye ye gelecek..bu yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.İstediğin yerden alabilirsi çünkü bu ara çıkış var ancak satmak istersen anında satarsın.kuponlar usd 6 ay da euro yılda 1 kez ödenir...yapmam gerek en önemli konu bankan ile konuş almak istediğin eurobond için sana verilen fiyat için 5 dk sonra satmak istersen kaça alırsınız onu ögren.Ama bunlar kesinlikle yatırım tavsiyesideğildir..oluşabilecek kar veya zarar senin sorumluluğundadır...

8. Vadem 1-3 yil olsa idi eurobonda bakmazdim.

Sayfa 959/1000 İlkİlk ... 459859909949957958959960961969 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •