Sayfa 1187/2460 İlkİlk ... 1876871087113711771185118611871188118911971237128716872187 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 9,489 - 9,496 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. [QUOTE=gundwane;5833338]Burada daha önce bahsettiğim kıvırmasyonlar geliyor..
    0.25 er den 2 faiz artışı anca yapar FED demiştik..

Anlamayacak ne var.
    0.25 er den 2 faiz artışı anca yapar FED demişsin
    3. faiz artışını yaptığında artık yazmayacaksın.
    temmuz toplantısında 3. artışını hala yapmadıysa ben de yazmayacağım.
    Maksat bu topik kirlenmesin.

2. bu güzelim başlıkta kavga yapmasanız ?

gidin özelde yapın - yeni başlık açın egolarınızı orada tatmin edin hatta telefonlarınızı adreslerinizi verin gerçekte oturun çay içerken yapın ancak bu güzelim başlıkta saçma kavganızı yapmayın. doğru düzgün bilgi olan tek başlık burası. goy goy yapasanız bile razıyım ancak tartışmak bu başlığı işlevsiz hale getiriyor.

ya da ne yapıyorsanız yapın ben de sizin gibi sadece düşüncelerimi söylüyorum.

Alıntı Originally Posted by ENGRANDMASTER Yazıyı Oku
    Burada yazdıklarınızı ciddiye alıp cevap vermiyorlarsa
    daha güzel topikler var sen de gelsene
    İyi, kötü , güzel ,çirkin ,doğru , yanlış
    her yazdığına cevap veren çıkar.

https://www.hisse.net/topluluk/showt...52804&page=229

Hem bu topikte sayfalar hızlı ilerlemesin
    Geçmişten çok alıntı yapılıyor.
    O gönderdiğiniz forum konusu bana ağır geldi

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Kamu bankaları 1.90 veriyor. Özeller daha yükseltti çıtayı
    Size özel mi verdiler.
    İnternet sayfalarına bakıyorum. Halk, deniz, garan, ziraat hep 1'in altı.
    Ayrıca o kadar yüksek faize devlet izin vernez. Şaka mı bu. Merkez bankasından 14 politika faizi ile borçlanıp millete yüksek dolar faizi verip mevduatları dolara çevirten bankayı oyar devlet. Daha KKM'de görevlerini yapamadı bankalar, gidip milleti dolar mevduatına mı yönlendirecek. Olay olur bence

Alıntı Originally Posted by KaaN- Yazıyı Oku
    Size özel mi verdiler.
    İnternet sayfalarına bakıyorum. Halk, deniz, garan, ziraat hep 1'in altı.
    Ayrıca o kadar yüksek faize devlet izin vernez. Şaka mı bu. Merkez bankasından 14 politika faizi ile borçlanıp millete yüksek dolar faizi verip mevduatları dolara çevirten bankayı oyar devlet. Daha KKM'de görevlerini yapamadı bankalar, gidip milleti dolar mevduatına mı yönlendirecek. Olay olur bence

1.90 veriyorlar.
    başka açıklama yapmayacağım topikte uzatmak istemiyorum. daha önemli şeyler paylaşıyor topiğin evsahibi
    bir halt olacağı yok.

6. Kamu bankası ile calısıyorum %2,35 - 62 Gün . İnternet safyalarına bakmayınız 6 haneli tutar mevcut ise kamu bankalarında guzel oranlar var. Özellerden bu oranları alamazsınız. Özellerden Aktif bank günlük döviz repo yapiyor 32 gün ve üzerine %2,50 veriyor
    https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire.../n-kolay-doviz

Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Kamu bankası ile calısıyorum %2,35 - 62 Gün . İnternet safyalarına bakmayınız 6 haneli tutar mevcut ise kamu bankalarında guzel oranlar var. Özellerden bu oranları alamazsınız. Özellerden Aktif bank günlük döviz repo yapiyor 32 gün ve üzerine %2,50 veriyor
    https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire.../n-kolay-doviz
    Teşekkürler.
    İthalat yapan firmaların dolar ihtiyacını desteklemek gerekiyor sanırım. MB bile botaşa dolar yetiştiremiyor.
    Öyle bir dönemdeyiz ki, ihtiyaç kredisi çekenlere bile "ne yapacaksın" diye sorulabiliyor.

Mesajınızdan anladığım, en azından gerçek kişilere bu faiz yok. Önemli olan bu.

8. Deniz hocam 2023 seçimleri erken yada zamanında yapıldığında iktidar değişikliği olduğu varsayımı ile. Ülke hukukî düzenlemeler yapmış olsa ekonomi kuralları tam ve doğru tatbik edildiği takdirde. USD ne kadar sürede nerelere iner yada çıkar. Mevcut dünyanın enflasyon sorunu bu konuda engel olur mu. Bu konudaki görüşlerinizi paylaşabilirmisiniz teşekkür ederim.

Sayfa 1187/2460 İlkİlk ... 1876871087113711771185118611871188118911971237128716872187 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •