Originally Posted by
deniz43
Bu arada alttaki yorumlarda yazmışlar,baktım doğru.Max Royal Bodrum'da Presidential Villa,1 haftalık kalma ücreti 10.8 milyon TL,dolara çevrilince 337 bin usd.(Temmuz ayı)
7-8 sene önce, fiyatlar filan daha çıldırmadan önce, 1 hafta kalmıştım Maxx Royal'de.... biz Belek'te kalmıştık gerçi ama bu villa sanırım sadece Bodrum'daki tesiste ve 1 tane var... orda kalanlar da genelde bölgeye gelen çok üst düzey yabancı şarkıcılar veya futbolcular filan oluyor, Jennifer Lopez konsere geldiğinde kalmıştı mesela sanırım yanlış hatırlamıyorsam bu şekilde bir otelin ayrı bir villasında... yani muhtemelen devamlı birileri kalmıyor, senede 1-2 kere belki anca buluyorlardır kalacak birini burda... orda da amaç zaten o odadan para kazanmaktan ziyade TV'de twitter'da orda burda "Jennifer Lopez konsere geldi (veya Galatasaraylı Icardi vs vs) Maxx Royal'de kaldı" dedirtmek... otelin bedava reklamı, reputasyona katkı vs vs...
ama bunu geçtim, eylülde 1 hafta kalayım desen en basit maxx royal bodrum odası dahi 350 bin TL fiyat çekiyor şu anda... deniz manzaralı daha büyük oda olsun dersen 500-600-700 bin diye gidiyor... benim aklım esas bu rakamları almıyor, kim veriyor bu paraları 1 haftalık tatil için... 7-8 sene önce 1 hafta 1500 dolara kalınabilen otel şimdi aynı odaya nasıl 10.000 dolar diyor ve kim hangi akla hizmet veriyor bu parayı... ben esas bunu anlamıyorum...
Son düzenleme : Desperado; 24-04-2024 saat: 03:23.
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
Yer İmleri