Sayfa 2266/2460 İlkİlk ... 1266176621662216225622642265226622672268227623162366 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 18,121 - 18,128 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Hastane sahibi sağlık bakanı, özel okul sahibi milli eğitim bakanı, otel,tatilköyü ve otel rezervasyon şirketi sahibi de turizm bakanı. Bunun adaı demokrasi falan değil düpedüz oligarşidir.
    Ben dedim abi zamanında kabine kabine değil Ticaret Borsası yönetimi. Böyle kabine mi olur? Yok mu bu bakanlıklarda yetişmiş sadece bürokrat olan kişiler? Akademisyenler yok mu bu ülkede?

Kim ne derse desin, kamu sektörü özel sektöre hiç ama hiç benzemez. Kamunun esas amacı hizmet etmek, kar elde etmek değil. Halkın temel hizmetleri bilabedel bir biçimde en kapsayıcı ve kaliteli şekilde almasını sağlamak. Öte yandan da çalışanlarının refahını gözetmek. Özel sektör mantığıyle kamu hizmeti vermeye kalkarsanız ne hizmet adam gibi olur ne de çalışanı memnun edebilirsiniz.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Ben dedim abi zamanında kabine kabine değil Ticaret Borsası yönetimi. Böyle kabine mi olur? Yok mu bu bakanlıklarda yetişmiş sadece bürokrat olan kişiler? Akademisyenler yok mu bu ülkede?

Kim ne derse desin, kamu sektörü özel sektöre hiç ama hiç benzemez. Kamunun esas amacı hizmet etmek, kar elde etmek değil. Halkın temel hizmetleri bilabedel bir biçimde en kapsayıcı ve kaliteli şekilde almasını sağlamak. Öte yandan da çalışanlarının refahını gözetmek. Özel sektör mantığıyle kamu hizmeti vermeye kalkarsanız ne hizmet adam gibi olur ne de çalışanı memnun edebilirsiniz.
    Demokrasi ve güçler ayrılığı olan hiçbir ülkede conflict of interest (çıkar çatışması) olan biri o göreve getirilemez. Hastanesi olan sağlık bakanı olamaz.
    daha önce kamudaki hekimlere tam gün yasası çıkartıp dışarıda muayenehane açmalarını engellemişlerdi. Ama aynı sistem hastanesi olanı bakan yapabiliyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Demokrasi ve güçler ayrılığı olan hiçbir ülkede conflict of interest (çıkar çatışması) olan biri o göreve getirilemez. Hastanesi olan sağlık bakanı olamaz.
    daha önce kamudaki hekimlere tam gün yasası çıkartıp dışarıda muayenehane açmalarını engellemişlerdi. Ama aynı sistem hastanesi olanı bakan yapabiliyor.
    Türkiye tarihinin en büyük iğrençliği
    Başka ülke olsa hükumet devrilir
    Mv. turan çömez 1.5 yıl önce soru önergesi vermiş hastane isimlerini yazarak bilinen birsey bu
    Bahçelinin yazbasi elinde dosya ile paylaştığı fotoğraf bu skandal olduğu soyleniyor

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Türkiye tarihinin en büyük iğrençliği
    Başka ülke olsa hükumet devrilir
    Mv. turan çömez 1.5 yıl önce soru önergesi vermiş hastane isimlerini yazarak bilinen birsey bu
    Bahçelinin yazbasi elinde dosya ile paylaştığı fotoğraf bu skandal olduğu soyleniyor
    o da o zaman dosyayı şantaj için kullanmış demek ki
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    ABD'de tahvil faizleri artarken,avrupa ve Çin'de düşüş trendinde olması,ülkeler arası faiz getirileri farkı nedeniyle, Trump seçildiği takdirde,ABD para birimi doları güçlü kılacağı ve dolar endeksinin artacağı tahmin ediliyor.
    Trump secilecek diye dusunuyorum.

6. Yoksa adama neden 3 kez suikast duzenlensin.

Astrolojiye inanirmisiniz bilmem ama 3 Kasim gunu icin, Kasim Ayi'nin ikinci yarisindan, Subat 2025 sonuna kadar, tum dunyada cok sarsici bir donem olacagi ondoruluyor.

Belli mi olur.

yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

8.  Alıntı Originally Posted by HATAKE Yazıyı Oku
    erken seçim hazırlığı mı desem yoksa Anayasa değişikliği mi... ama şu adamların yıllardır Türkiye'nin kaderini belirlemesi işin asıl vahim tarafı bence..
    ytd..

Sayfa 2266/2460 İlkİlk ... 1266176621662216225622642265226622672268227623162366 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •