Sayfa 2366/2460 İlkİlk ... 136618662266231623562364236523662367236823762416 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 18,921 - 18,928 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

Alıntı Originally Posted by Küçük Çiftçi Yazıyı Oku
    Protokol kuralllarına göre ABD başkanları normalde kimseye böyle bir hareket yapmaz,hele protokol olarak kendisinin altında bir kişiye,çok şaşırtıcı olmuş. Şimdiye kadar bir ABD başkanı böyle bir hareketi sadece kraliçe Elizabeth için yapmıştı.(Kadın olması,ilerlemiş yaşı ve küresel ölçekte itibarı nedeniyle)

ABD 2024 yılında dış ticaretinde; mallarda (-)1.189 trilyon usd açık,hizmetlerde (+)235.2 milyar usd fazla,totalde 944.8 milyar usd açık verdi.

https://www.bea.gov/sites/default/fi...2/trad1224.pdf

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    Protokol kuralllarına göre ABD başkanları normalde kimseye böyle bir hareket yapmaz,hele protokol olarak kendisinin altında bir kişiye,çok şaşırtıcı olmuş. Şimdiye kadar bir ABD başkanı böyle bir hareketi sadece kraliçe Elizabeth için yapmıştı.(Kadın olması,ilerlemiş yaşı ve küresel ölçekte itibarı nedeniyle)
    bence çok mantıklı bir mesaj veriyor dünyaya
    bir sürü laf ile ''şöyle olursa böyle olur, efenim böyle olursa böyle... '' falan anlatıp çenesini yoracağına
    ''İsrail ne derse o... her kararının arkasındayız... herkes ayağını ona göre denk alsın '' diyor
    seviyorum bu adamı... politikacı değil, TİCARET ERBABI
    geveleme yok, ''ben sonuca, parama bakarım'' deyip koyuyor noktayı

https://www.paraanaliz.com/2025/gene...kisi-g-105113/

TMSF'ye özel sektöre kayyım atama yetkisi

DDK'dan sonra TMSF de özel sektöre istediği gibi müdahale edecek

Resmi Gazete'de yayımlanan kanuna göre;

-TMSF, kayyım olarak atandığı şirketlerin genel kurul yetkilerini Türk Ticaret Kanunu hükümlerine tabi olmaksızın kullanabilecek

-Ayrıca, şirketlerin mali durumu, ortaklık yapısı ve piyasa koşulları dikkate alınarak, varlıklarının kısmen ya da tamamen satılmasına, feshedilmesine veya tasfiye edilmesine karar verilebilecek. Satış ve tasfiye işlemlerinde azınlık hissedarlarının rızası aranmayacak.

Bu haber ile birlikte Turkiye ye yatirim yapmak icin yabanci yatirimcilar siraya girer artik.
    Once ben gelecegim diye kapilari kirmasalar bari.

6. https://gazetevar.com/zamani-durdura...yler-bayanlar/

Zamanı durduramazsınız beyler, bayanlar!
    Maaşı %30 artmış ve ilk ayda %5 alım gücünü yitirmiş, ikinci ayda da %4’ünü yitirecek olan ücretliye, emekliye anlatın kardeşim. "Alım gücünüzü artırma sözü verdik, 20 ay oldu yapamadık†deyin. Çünkü zaman, onlar için geçmek bilmiyor.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

7. Son yıllarda senenin ilk 3 ayında yüksek gelen tarımdışı için piyasa 176k beklerken sizin beklentiniz nedir, teşekkürler.

Alıntı Originally Posted by Kurt73 Yazıyı Oku
    Son yıllarda senenin ilk 3 ayında yüksek gelen tarımdışı için piyasa 176k beklerken sizin beklentiniz nedir, teşekkürler.
    Tarım dışı istihdam verilerine ait bilgilerin toplanması her ayın 12. gününün bulunduğu hafta.Hesaplamaya esas ISM PMI,haftalık işsizlik başvuruları,işten çıkarma verileri ve açık iş pozisyonları ayın tamamını kapsadığından periyod olarak örtüşmüyor,bu da hesaplamayı zorlaştırıyor.Ama benim beklentim piyasa analistlerinin beklediğinden daha yüksek bir istihdam artışı gelmesi yönünde.

Sayfa 2366/2460 İlkİlk ... 136618662266231623562364236523662367236823762416 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •