Sayfa 31/2460 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku
    Dünden doğal olarak uzunda yakalandık 141400 ortalama maliyetli uzun pozisyonların yarısını 142500 den kapattım. Kalan yarısını ise bekletmeyi planlıyorum, olası haber v.s. olursa yine mazotumuz olması lazım.

Endeks doğal olarak haber saçmalığının içinde parçalandı, bu işin kaz***** yok tabii ki, yeni yeni haberler gelmeye devam edecektir. Dolayısıyla long trade ederken de hep yarım gitmekte fayda var.

Saygılarımla tiyatro.
    haber bazlı 2-3 bin puanlık hareketler vob dünyasının en önemli gelir kaynağı....zira hissede bu marjdan değil kar, zarar bile etmek mümkünken...vadelide bu tür dalgalardan iyi kazanç sağlamak çok daha kolay bence.

bu işin püf noktası aç gözlü olmamak....dün tepeden 3000 puan düşüşü gören short çu, full pozda gelen karlarla da short arttırsaydı, bugün zaten ayvayı yemişti.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    İlk seans sonu itibariyle,

kurum ilk 5 pgç: 64 milyon (en büyük alıcı ilk 3; yatırım=67, credit=37, garanti=34; satıcılar dağınık)
    hisse ilk 5 pgç: 60 milyon (43 milyonu thy de)

Bu haftasonu üçüncü havalimanı deneme inişi yapılacak galiba..RTE iniş yapar, canlı yayınlar vs...thy de bundan dolayı hareket var bence....biraz daha alıp yeni zirve yaptırabilirler cumaya kadar, zaten pek bir şey yok yeni zirveye...dünkü bombardıman olayından en çok etkilenmesi gereken thy iken, sağlam durdu, işc nin yarısı kadar düştü...bugün de en yüksek tepkiyi veren hisse oldu.

bu para girişi ile zaten zirvede dolanması normal...bir de açıkçı çoktur bu kağıtta...napıp edip bu ayı zirvede tamalamak isteyebilirler..açıkçıları da (özellikle vadelide) sıkıştırabilirler böylece...bu nedenle ay sonuna kadar özellikle thy ye dikkat ediyoruz.
    cuma dedik ama...sapıkça hareketlerle thy yi %5 alarak, all time high değerini 17,52 den 17,55 e taşıdılar şimdilik...artık nereye götürürlerse.

3.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    haber bazlı 2-3 bin puanlık hareketler vob dünyasının en önemli gelir kaynağı....zira hissede bu marjdan değil kar, zarar bile etmek mümkünken...vadelide bu tür dalgalardan iyi kazanç sağlamak çok daha kolay bence.

bu işin püf noktası aç gözlü olmamak....dün tepeden 3000 puan düşüşü gören short çu, full pozda gelen karlarla da short arttırsaydı, bugün zaten ayvayı yemişti.
    Aç gözlü olmamak kula küpe niteliğinde, kısadayken kapatıp uzun açmaya başladığım bir periyotta düşüşe yakalanmakta ayrı bir güzel oluyor . Özünde piyasada fırsat hiç bitmiyor ancak insan faktörü yani biz duygularımızdan arınamıyoruz. Zor zanaat trade etmek.

Saygılarımla tiyatro

4.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku
    Dünden doğal olarak uzunda yakalandık 141400 ortalama maliyetli uzun pozisyonların yarısını 142500 den kapattım. Kalan yarısını ise bekletmeyi planlıyorum, olası haber v.s. olursa yine mazotumuz olması lazım.

Endeks doğal olarak haber saçmalığının içinde parçalandı, bu işin kaz***** yok tabii ki, yeni yeni haberler gelmeye devam edecektir. Dolayısıyla long trade ederken de hep yarım gitmekte fayda var.

Saygılarımla tiyatro.
    142000-142500 bölgesinden kapanan ve kısa açanların seans sonuna doğru 143000 ve üzerinden stoplanmasını bekliyorum, böylece endeksi 143250-500 bölgesine atacaktır.

Saygılarımla tiyatro

5.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sayın Cautionary: İlk seans sonu itibariyle,

kurum ilk 5 pgç: 64 milyon (en büyük alıcı ilk 3; yatırım=67, credit=37, garanti=34; satıcılar dağınık)
    hisse ilk 5 pgç: 60 milyon (43 milyonu thy de).

Her halukar da vurgunu vuran sahtekar kurumlar virman yapıyorlar bir gün birisi almış gibi yapıyor ertesi gün diğeri sat yaparak arada ky ler eziliyor..
    Filler tepiniyor olan çimenlere olmuyor mu ?
    ezilmiş tekrardan ekilmesi gerek heralde ..

6.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku
    142000-142500 bölgesinden kapanan ve kısa açanların seans sonuna doğru 143000 ve üzerinden stoplanmasını bekliyorum, böylece endeksi 143250-500 bölgesine atacaktır.

Saygılarımla tiyatro
    olabilirdi belki ama yine haber servis ettiler...ytd

7.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku

Saygılarımla tiyatro
    Yine aynı haberi gönderdiler, THYAO da yeteri kadar mal topladı artık delinin ne yapacağına bağlı NO BET.

Saygılarımla tiyatro

8.  Alıntı Originally Posted by tiyatro Yazıyı Oku

Saygılarımla tiyatro
    Yaptı yapacağını haber üzerine kısaya geçildi onlarda stoplandı bu harekete üzüldüm çok net, o yüzden uzun olsamda sevinemedim maalesef. Çok can yaktı.

Saygılarımla tiyatro.

Sayfa 31/2460 İlkİlk ... 21293031323341811315311031 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •