Sayfa 39/2460 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 305 - 312 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Demek ki Bizlerde hisse senedi kısımlarına gidip makul mantıklı yazan dostları bulup bilgilerinden yararlanmalıyız ...
    evet, maalesef vadelide herşey çarpı 10 gibi, duygular, tepkiler vs her şey 10 katı...sakin ve mantıklı yorumlar az..genelde duygusal ve çoşkulu yazılar ön planda...bu nedenle buradayız zaten

vadeliede ne zaman iyi kazanıp riskimi arttırdıysam kazandıklarımı da daha sonra kaybettim...ama, 6 aydır makul aylık getiri hedefliyorum, pozisyonumu, yani riskimi makul tutuyorum...hem düzenli kazanıyorum, hem de stresim az, kafam da sakin...işin sırrı makul byüklükteki sabir kontratta sanıırm.

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    evet, maalesef vadelide herşey çarpı 10 gibi, duygular, tepkiler vs her şey 10 katı...sakin ve mantıklı yorumlar az..genelde duygusal ve çoşkulu yazılar ön planda...bu nedenle buradayız zaten
    .
    sabah okuyup arşive aldığım yazıyı buraya da kopyalayayım..

"İnsanlar fırsatların gelmesini bekler fırsatlarda insanları.
    Fırsatlar bekler insanlar bekler; Kazanan hep mazeret olur.

"Yaşam aynı zamanda inatçı bir öğretmendir.
    Bir dersi öğrenilinceye kadar tekrar tekrar anlatır.
    Düşünce ve davranışınızı değiştirmişseniz yaşam dersinizi öğrendiğinizi anlar.
    Aksi halde, aynı dersi devam ettirir."

Vermekten bıkmayandan istemekten bıkmak, insan vicdanını sızlatır. Size her sabah Güneşi veren,
    Bazı özel isteklerinizi henüz vermemişse, üzerinize düşeni yeterince yapmamış olmalısınız.

3.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    Demek ki Bizlerde hisse senedi kısımlarına gidip makul mantıklı yazan dostları bulup bilgilerinden yararlanmalıyız ...
    Kızıldağ da iyidir, vadeliye takılmazdı eskiden.
    ama kulağı delik, temeli sağlam biridir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    118 bin üzerinde açılacak gibi spot...118 bin üzerinde kalırsak hedef zirvenin tekrar denenmesi olur.

Ayrıca xbank ta 183.500 çok önemli bir direnç (Cuma 182.116 dan kapadık)...Burası da bankacılık endeksi üzerinde baskı oluşturacak, burası kırılmadan sırf sanayi ve thy gibi bir kaç hisse ile zirvenin geçilmesi imkansız gibi.
    Eğer yeni zirve gelecekse bu hafta olmalı, haftaya ve sonrasına kalırsa daha zor olur...geçilmesi için bu hafta mutlaka denenmeli zirve diyorum...yoksa ikili tepe yapar, aşağı salınırız diyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    -günlükler alda ,118,7-122 geniş aralıkda artık yeni bir zirve yapıp gevşeyecek muhtemelen.........ytd

illa short diyenler diğer vade long ile hedge etmeli................ytd
    bugün 118700 ü geçemeyecek sanki........ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Perito Yazıyı Oku
    Bence bu yukselis hala 117.2xx den gelen dusus dalgasini bir parcasi ve flat denen duzeltmeyi yapiyor olabilir. 117-113 dususunu zigzag seklinde yapti. Geri alimi da yine zig zag yapip 117 ye yakin 111-112 arasina itkisel bir dusus gelebilir.
    Aksama yakin 116 lardan 114800 e kadar 5 dk icinde indirmesi de bu kalip icin bir ipucu olabilir.
    Bu cop oldu. 113.2xx i basarisiz bir dalganin dibi gibi kabul etmek mantikli. Mart ayinda uc zirve gorebiliriz bence. Eski zirvenin biraz ustu,124 ve 127 civarlari.

7. Açılışın 1000 puan kadar yukarda, 147500 lerde olmasını beklerim...vade geçişi nedeniyle gün içi dalgalanmalar devam edecektir...bakalım bu hafta içinde yeni zirveyi görecek miyiz? şimdilik uzunlarla devam, ama tetikte olmak ve ters bir durumda pozisyonu kapamak gerekir.

8. selamun aleyküm

sayın Cautionary dün EKGYO topiğiğne uğradım tanıdık bir kaç isim vardı gerçekten mantıklı makul açıklamar mevcut teşekür ederim size .
    Son düzenleme : rosense; 27-02-2018 saat: 09:59.

Sayfa 39/2460 İlkİlk ... 29373839404149891395391039 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •