Sayfa 59/2460 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon
Arama sonucu : 19675 madde; 465 - 472 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Üstadım yaşım geçti. "Bana balık tutmayı öğretme, balık ver lütfen." �� sahiden ne oldu orada..
    ben kaloriferciyim ÜSTADLAR vob 24 topiğinde
    he bu arada şaşırmana gerek yok vob 24 ün hali sizinde belirtiğiniz gibi anlaşılabilecek bir düzeyde olmadığı için anlayışlı dostlarla beraberim
    benim hiç kimseye BALIK verecek bir pozisyonda olmadığımdan eli boş gidecen desene ...

2.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    ben kaloriferciyim ÜSTADLAR vob 24 topiğinde
    he bu arada şaşırmana gerek yok vob 24 ün hali sizinde belirtiğiniz gibi anlaşılabilecek bir düzeyde olmadığı için anlayışlı dostlarla beraberim
    benim hiç kimseye BALIK verecek bir pozisyonda olmadığımdan eli boş gidecen desene ...
    ANLADIM. İstediğim sadece grafiğin üst bölgesinde yaşananların ANLAMINI ANLATMANIZDI Bir biçimde ANLAYIŞINIZA sığınmıştım da denebilir. Ama yanlış ANLAMIŞIM. 😉ŞAKA kırıldığımı düşünmeyin.

3. Buraya sorayım,

bu BGC partners 'in başında kim olabilir sizce?

4.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Buraya sorayım,

Yiğit BULUT aklıma geldi gerçi cumbaba danışmanı olurmu ?

2 yıllık gösterge faiz yine 13,91 e geldi ve dolar da yine yükseliyor! Sakat bir durum mu ? !!

5.  Alıntı Originally Posted by RONİN Yazıyı Oku
    Sayın cautionary, Biraz esneme ile bu başlığı biraz daha hareketlendirmek gerektiğini düşünüyorum. Sabah vob 24 ün hali neydi öyle.. Oturdum anlamaya , anlamlandırmaya çalıştım. Yapamadım.
    valla biz bize yeteriz...fazla da hareketlensin istemem burası, yıllardır emek verdiğimiz topik ne hale gelmiş...böyle devam edelim bence

6.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bence şu an iyi bile verdi sayılır...öğleden sonraya kadar kasıp yukarıda tutabilirdi...eğer yurt dışı böyle devam ederse günü %1 den fazla ekside kapayabiliriz.
    vermeye başladı, normalde biraz daha sabretmesi gerekirdi...15 gibi verirdi, ama acelesi var sanki...bakalım %1 tahminimiz tutacak mı?

7.  Alıntı Originally Posted by berryforeva Yazıyı Oku
    Buraya sorayım,

valla başında kim var bilmiyorum ama...meşhur boğa özgür altuğ bu kurumda çalışıyor...bu piyasalarda güvendiğim bir kaç kurum var, biri citi diğeri credit.

8. Kalın mavi geçmiş günlerde ki tepenin ucundan çektim ...

Sayfa 59/2460 İlkİlk ... 9495758596061691091595591059 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •